Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

205/45/16 budżet ~250PLN/szt

Featured Replies

Napisano

Oponka chyba w mniej popularnym rozmiarze. Budżet ograniczony, najchętniej chciałbym się w tysiącu za komplet zmieścić. 

Na razie skłaniam sie ku Hankook Ventus Prime 3 - ma dość dobre opinie, ale cena nico wykracza poza budżet. Kiedyś miałem też Uniroyale Rain Sport, fajny wzór bieznika, świetne na mokrym, ale bieżnik znikał w oczach. Cena też niestety nieco ponad założoną. 

W necie natknąłem się też na opony Nankang NS2 - to zdaje się jakiś Tajwan. Opinie ma rózne, większość sobie chwali, ale sa głosy, że lekko nieprzewidywalna. Za to cena sporo poniżej 200PLN/szt. 

W sumie autko nie jest stworzone do szybkiej jazdy - 206 CC, więc nie ma to ani bóg wie jakiej mocy, ani jakiś specjalnych osiągów. Ot zwykłe wozidełko do spokojnej jazdy. 

Co jeszcze mogę wziąć pod uwagę? Wszystkie rady cenne. 

Napisano
52 minuty temu, tomirek napisał:

Oponka chyba w mniej popularnym rozmiarze. Budżet ograniczony, najchętniej chciałbym się w tysiącu za komplet zmieścić. 

Na razie skłaniam sie ku Hankook Ventus Prime 3 - ma dość dobre opinie, ale cena nico wykracza poza budżet. Kiedyś miałem też Uniroyale Rain Sport, fajny wzór bieznika, świetne na mokrym, ale bieżnik znikał w oczach. Cena też niestety nieco ponad założoną. 

W necie natknąłem się też na opony Nankang NS2 - to zdaje się jakiś Tajwan. Opinie ma rózne, większość sobie chwali, ale sa głosy, że lekko nieprzewidywalna. Za to cena sporo poniżej 200PLN/szt. 

W sumie autko nie jest stworzone do szybkiej jazdy - 206 CC, więc nie ma to ani bóg wie jakiej mocy, ani jakiś specjalnych osiągów. Ot zwykłe wozidełko do spokojnej jazdy. 

Co jeszcze mogę wziąć pod uwagę? Wszystkie rady cenne. 

https://www.ceneo.pl/28365285

MIalem te opony w C4 VTS i bylem zadowolony :ok:

Napisano

Tydzien temu kupilem w tym rozmiarze Uniroyal Rainsport 3 za ok301zł/szt z założeniem wyważeniem i utylizacją 2 starych opon.Produkcja to 0418.Na oponach zrobiłem ok500km i póki co jestem zadowolony i moge polecić:oki:

Napisano
  • Autor

Dzięki za wszystkie propozycje. Jak tu wierzyć testom. W jednych opona, którą oceniono bardzo dobrze w innych ląduje na końcu stawki... Podjadę do znajomego, który ma zakład wulkanizacyjny, zobaczę w jakiej cenie ma te propozycje. Coś wybiorę :)

• 2 tygodnie później...
Napisano
Dnia 22.03.2018 o 16:11, tomirek napisał:

Na razie skłaniam sie ku Hankook Ventus Prime 3 - ma dość dobre opinie, ale cena nico wykracza poza budżet.

Wydaje mi się bardzo dobry wybór - sam mam zamiar je kupić (dokładnie ten sam rozmiar) o ile nie zdecyduje się na 15tki Crossclimate. Generalnie miałem zamiar brać BS Turanzy ale 100 zyli na oponie to dla mnie dobra oszczędność a opony do normalnego (w zdecydowanej większości) miastowego kręcenia są wystarczające.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.