Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Znowu w siodle....

Featured Replies

Napisano

Przerwa trwała tylko 20 lat [emoji23]. Początki bardzo ostrożne, ale z każdym kilometrem było lepiej, a po 15km czułem się w miarę zrelaksowany. Poszło łatwiej niż myślałem.

Chyba jeszcze wyskoczę na wieczorną przejażdżkę [emoji16]

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Napisano
  • Autor
Czym ta przejażdżka się odbyła? [emoji41]
Dopiero co odebraną Hondą NC750X DCT [emoji3]

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

• 2 tygodnie później...
Napisano

Również miałem bardzo długą przerwę, ale za uczuciem wiatru we włosach i meszek w zębach tęskniłem. Choć lubię duże motocykle sam turlam się małą 200-czką. Rozsądek ? może obawa ? Ale frajda jest i jak to mówią- w starym piecu diabeł pali...;)

Napisano
Dnia 10.04.2018 o 20:29, rwIcIk napisał:

Ja nie siedziałem na motorze 28 lat 8]

I już chyba bym się nie zdecydował ;]

Ja też miałem 28 lat przerwy, ale już trzeci sezon pomykam 31 letnią VT700C :vibra:.

Słowo klucz "chyba", czyli tli się jeszcze w Tobie żar i jest nadzieja.:bananevil:

Napisano
  • Autor

Mam ogromną frajdę z jazdy, ale jeszcze większą z faktu, że moja córa (lat niemal 11) zakochała się w jeździe. Miałem obawy czy się nie wystrzaszy jej choćby prędkość, ale nic z tych rzeczy. Częściej jeżdżę z nią niż sam :-) Jako pasażer zachowuje się wzorowo. Już podpytuje od ilu lat może mieć skuter...

Napisano
10 godzin temu, Pidu napisał:

Mam ogromną frajdę z jazdy, ale jeszcze większą z faktu, że moja córa (lat niemal 11) zakochała się w jeździe. ........ Już podpytuje od ilu lat może mieć skuter...

Dotknałeś innego problemu. Sam mam córke, ma dopiero 8 lat ale lubi posiedzieć na moim motocyklu. I nie wiem czy powinienem rozwijać w niej zainteresowanie do motocykli czy może zaszczepić w niej obawy przed jazda motocyklami. A wszystko przez niebezpieczeństwo jakie taka jazda powoduje. Ale tak mysle za pare lat i tak koledzy będą jej proponować przejażdżke motocyklem, to może lepiej żeby była świadoma czym to grozi i miała już wyuczone podstawy aby z byle kimś nie siadać. 

Napisano

OT - geriatria normalnie, 20 lat 2x28 lat, bardzo długa przerwa... ;l ;l ;l

Ja tam nie miałem żadnej przerwy.... :ee:

Za to 23 (+2 nielegalne :spy:) lata jazdy... :cat:  Żeby nie było za młodo....   ;l ;l ;l

Napisano
39 minut temu, Pyrekcb napisał:

OT - geriatria normalnie, 20 lat 2x28 lat, bardzo długa przerwa... ;l ;l ;l

Ja tam nie miałem żadnej przerwy.... :ee:

Za to 23 (+2 nielegalne :spy:) lata jazdy... :cat:  Żeby nie było za młodo....   ;l ;l ;l

Jak to mówią, lepiej późno niż później ;].

Właśnie rozkminiam czy nie przesiąść się na CBF600 lub xj6. :hmm: 

Napisano
  • Autor
Dotknałeś innego problemu. Sam mam córke, ma dopiero 8 lat ale lubi posiedzieć na moim motocyklu. I nie wiem czy powinienem rozwijać w niej zainteresowanie do motocykli czy może zaszczepić w niej obawy przed jazda motocyklami. A wszystko przez niebezpieczeństwo jakie taka jazda powoduje. Ale tak mysle za pare lat i tak koledzy będą jej proponować przejażdżke motocyklem, to może lepiej żeby była świadoma czym to grozi i miała już wyuczone podstawy aby z byle kimś nie siadać. 
Ze swojej strony staram się uświadamiać córkę o zagrożeniach jazdy motocyklem. Nie chcę jej zniechęcać, a raczej edukować, zaszczepić zdrowy rozsądek, odpowiednie nawyki. Wiadomo, że jazda jest niebezpieczna, ale nadejdzie moment, że nie będziemy mogli jako ojcowie zabronić im jazdy i lepiej by wtedy były przygotowane odpowiednio.
Napisano
Dnia 10.04.2018 o 20:29, rwIcIk napisał:

Ja nie siedziałem na motorze 28 lat 8]

I już chyba bym się nie zdecydował ;]

Odważ się-sprubuj

• 4 tygodnie później...
Napisano
Dnia 26.04.2018 o 00:40, MACIEJU napisał:

Odważ się-sprubuj

Dzisiaj spróbowałem.Oczywiście TUŁA.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.