Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

MY18 - ciekawie rozwalony

Featured Replies

Napisano

Dobry marketing i stanie za produktem.

db6d1ca9f0b6f9be24d9ac98482c8f7c.jpg

Na podłodze salonu jest rozwalona 2018 Camry, miejsce główne w salonie.

Auto dostało strzał na Freeway od ciężarówki i wlecialo pod druga..

944fc69b23b211491a8c9a7c79d07748.jpg

Kabina jak widać nie naruszona.

2 luda totalnie bez żadnych ran.

Wszystkie 4 drzwi otwieraja się normalnie.

ef1fb05f7f7bad18e9c8d1655d244f2a.jpg

Dobry sposób na marketing, wybierasz nowa Camry i widzisz ze ci D... któregoś dnia może ocalić [emoji106]

Lodówki są bezpieczne [emoji39]

Sent from my iCrap X using Tapacrap

Napisano

Jakiś dziwny ten strzał jak poduszki nie wywalily ale ciemny lud kupi 😁

Napisano

Taka ładna belka wzmacniająca w zderzaku zupełnie nieruszona. Nie miała okazji się wykazać ;)

Napisano
9 godzin temu, eryko napisał:

Jakiś dziwny ten strzał jak poduszki nie wywalily ale ciemny lud kupi 😁

Z przodu uderzenie nie jest jakieś duże i opóźnienie było widać zbyt niskie by odpalić poduszki:)

I skoro ci co byli w środku wyszli bez szwanku to zachowanie pirotechniki okazało się być ok:ok:

Napisano
11 godzin temu, rallyrychu napisał:

Taka ładna belka wzmacniająca w zderzaku zupełnie nieruszona. Nie miała okazji się wykazać ;)

sam wiesz, że gdyby strzał poszedł w belkę to ...... ;)

Napisano

mieszanka hatchbacka z UTE :hehe:

Edytowane przez Filipfm

Napisano

Myślę że każdy taki przypadek jest losowy , wszystko zależy jaki pojazd uderzył i z jaką prędkością , także na dwoje babka wróżyła , jak dla mnie śmiech na sali :) ale ludzie się podniecają takimi akcjami to ok :) , ja jak kupuje samochód do oglądam crash testy i tu mi dużo mówi , jak na tą chwilę się nie zawiodłem bo żyje :)

Napisano
Godzinę temu, Fatal napisał:

Myślę że każdy taki przypadek jest losowy , wszystko zależy jaki pojazd uderzył i z jaką prędkością , także na dwoje babka wróżyła , jak dla mnie śmiech na sali :) ale ludzie się podniecają takimi akcjami to ok :) , ja jak kupuje samochód do oglądam crash testy i tu mi dużo mówi , jak na tą chwilę się nie zawiodłem bo żyje :)

To ile już mialeś czołówek?

Napisano
11 godzin temu, volf6 napisał:

Z przodu uderzenie nie jest jakieś duże i opóźnienie było widać zbyt niskie by odpalić poduszki:)

I skoro ci co byli w środku wyszli bez szwanku to zachowanie pirotechniki okazało się być ok:ok:

Chciałbym zauważyć że tam samochód ma poduszki nawet w tylnich slupkach a odpalenie ich nie jest na pewno do czujnika z przodu samochody więc jak się dostaje strzała do tylniej kanapy to wybacz poducha Albo wadliwa albo diler toyki ma  Aussies są idiotów.

Napisano
5 godzin temu, wlad napisał:

To ile już mialeś czołówek?

jedną poważną wszyscy się dziwili że żyjemy :) i wyszliśmy o własnych siłach , przodu nie było połowę , a szyba cała :) , a dwa inne to mniej poważne ale były :) czyli już miałem trzy kolizje :( tak ludzie jezdzą :(

Napisano
  • Autor

Mnie sie podoba cała ta dyskusja o Airbags.. [emoji106]🤩

1. Jesli coś by było nie tak auto zniknęło by wraz z ubezpieczeniem, a nie zostało wystawione do marketingu.

2. Toyota chciała zademstrowac jak działa klatka na pasażerów w środku - i zademonstrowała, a lud się podnieca czy airbag poszedł czy nie [emoji16]

3. Ergo >>> wypadek >>> ubezpieczenie ->>> w tym momencie dealer przestaje być właścicielem auta >>> ubezpieczenie jest właścicielem>>> dealer płaci i odkupuje auto.

4. Czyli wg luda tutaj żeby oczywiście pokazac wadliwy produkt i się w tylek strzelić, Toyota sobie kupiła i zapłaciła za rozwalone auto żeby sobie anty-reklamę robić i pokazywać jak to Camry niebezpieczna jest [emoji106][emoji51]. Czas crack pipe na bok chyba odłożyć i przestać te drugs palić [emoji451][emoji317][emoji872][emoji102]

Let's hear it for the Toyota Camry. This is a 2018 Toyota Camry . This vehicle was an innocent victim on Highway 10 in during morning rush hour. Ramon Suarez, one of our Toyota of Surprise Team Members, was heading to Airport to pick up a customer flying in. In route, Ramon was slammed in the back by a semi-trailer, which pushed him into another big truck in front of him. The picture demonstrates the force with which the Camry was hit. Here's the great news: Ramon walked out of the vehicle because the Toyota did everything it was supposed to do. The entire passenger cabin is intact, and all four doors still work properly. So impressive! If you ever wonder which are the safe vehicles out there, here's an easy answer. Thanks for taking a look.

Sent from my iCrap X using Tapacrap

Napisano

Camry jest fajna, ale nie widze wersji kombi :( Kupilbym chetnie jako nastepne auto.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.