Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

125 dla kogoś wysokiego

Featured Replies

Napisano

Co polecacie dla kogoś o wzroście 190. Warunek to poj 125, wygląd ala ścigacz;p, cena ok 5000 zł no i niskie koszty utrzymania/mała awaryjność. Aha i fajnie gdyby się to dało jakoś zdłubać na większą pojemność;]

Coś nowego z chińczyków czy może jakaś używka:hmm:

Jakieś 3 lata temu miałem Ferro 901 i wszystko było by fajnie gdyby to jechało;l

Napisano
8 godzin temu, Piotrek_lbn napisał:

Co polecacie dla kogoś o wzroście 190. Warunek to poj 125, wygląd ala ścigacz;p, cena ok 5000 zł no i niskie koszty utrzymania/mała awaryjność. Aha i fajnie gdyby się to dało jakoś zdłubać na większą pojemność;]

Jakieś 3 lata temu miałem Ferro 901 i wszystko było by fajnie gdyby to jechało;l

Śjakś Hyosung gt125

Napisano

Honda Waradero jest chyba jednym z najwiekszych motocykli do 125 w sensie najwyższych wiec pewnie jak na twój wzrost najlepsza ale za 5 tys to ciezko bedzie wyrwac Co do zdłubania na wieksza pojemność to nie wiem jaki silnik tam podejdzie . Na pewno do Hondy rebel 125 idealnie pasuje silnik z Hondy Rebel 250 lub CB 250 ale to czoper wiec nie to czego szukasz;l

Napisano
12 godzin temu, Piotrek_lbn napisał:

1. Nie ma takiego czegoś.

2. Tym bardziej w tej cenie.

A tak wogóle zrobienie prawka jest mniej kłopotliwe niż przekładka silnika do czegoś, co miałoby wyglądać jak ścigacz, za 5 koła z silnikiem 125 dla faceta metr 90.

Zrób prawko.  

Napisano
20 godzin temu, Piotrek_lbn napisał:

z tymi warunkami to nic nie znajdziesz

ostatnio czytałem test nowego gsxr125 i takie 190 mięsa nawet się upcha dobrze

ale cena 17tys 

Napisano
20 godzin temu, Piotrek_lbn napisał:

Przy tak małej mocy jakie mają 125 to szukałbym jak najlzejszego motocykla. A duży gabaryt to większa masa. Dodatkowo chinczyki mają małą moc a producenci którzy mają silniki 125 o mocach ok 15 KM bardzo sobie jej cenią. Tak więc zrób prawko A.

Napisano

Z resztą i tak na kat B takiego mocniejszego 125cm nie bedziesz mógł używać. Do 11kW i wspolczynnik moc/ masa nie wiecej jak 0,1W/kg. O papiery się rozchodzi. Z poważnych konstrukcji zeby papier był legalny, a konstrukcja nośna przyjęła swapa to słabo to widzę.

Z resztą nie jestem za tym, żebyś Januszował i próbował system oszukać. Rób prawko A, albo spełniaj się na pierdzikółkach legalnie.

Napisano

ewentualnie burgman 125 i nie ma co wymyślać

Napisano

Hyosung GTR 125 - moc 15 KM - wygląd ścigacza - do 5000 też coś się kupi (np. tutaj)

• 2 tygodnie później...
Napisano
  • Autor
Dnia 4.06.2018 o 18:48, gregoryka napisał:

Hyosung GTR 125 - moc 15 KM - wygląd ścigacza

To mi się podoba😉

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.