Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

500 km bez kapelusza - Skoda Kodiaq - EU auto idealne?

Featured Replies

Napisano
12 godzin temu, bergerac napisał:

Tak nieprofesjonalnej firmy jeszcze nie widzialem.

Jest za nisko w PL wyceniona. A producent woli sprzedać tam gdzie drożej. Więc PL mają generalnie w 4 literach.

Napisano
1 minutę temu, marcindzieg napisał:

Jest za nisko w PL wyceniona. A producent woli sprzedać tam gdzie drożej. Więc PL mają generalnie w 4 literach.

Po pierwsze, to nie jest tanie auto. Po drugie potwierdzasz to o czym pisałem - jest to nieprofesjonalna firma. Staram się unikać takich organizacji, tak długo jak jeszcze mają Fabię Kombi, tak długo będę musiał trochę aut od nich brać. Próbowałem podmienić na Renault Clio Kombi, ale to auto ma strasznie małą przestrzeń załadunkową.

Napisano
1 minutę temu, bergerac napisał:

Po pierwsze, to nie jest tanie auto.

Ja nie mówię że tanie tylko że za tanie. Bo skoro popyt tak przewyższa podaż to co jest przyczyną?  :)

Co do reszty - jak potrafią przez rok odwlekać dostarczenie auta to już nie można tego nazwać nieprofesjonalnym. To jest żałosne.

A Astry nie ma kombi?

Napisano
Teraz, marcindzieg napisał:

Ja nie mówię że tanie tylko że za tanie. Bo skoro popyt tak przewyższa podaż to co jest przyczyną?  :)

Co do reszty - jak potrafią przez rok odwlekać dostarczenie auta to już nie można tego nazwać nieprofesjonalnym. To jest żałosne.

A Astry nie ma kombi?

Astra Kombi jest, ale ja potrzebuję kombiaka dla części salesforce. Astry Kombi też biorę, ale dla innych zawodników.

Napisano
20 godzin temu, bnow napisał:

Prywatnie nie kupiłbym jednak ani jednego, ani drugiego.

doklanie 👍

Napisano
2 godziny temu, marcindzieg napisał:

To fakt, że Skoda jest zbyt nisko wyceniona, bo jak się porówna co się dostaje za daną wartość to czasem trudno znaleść konkurenta. Nie jest do końca prawdą, że nasz rynek mają w 4 literach bo to spory rynek dla tej marki. Jak czytywałem forum Skody podczas oczekiwania na Superba to ludzie pisali, że np w CZ też są duże problemy z dostawami, może jedynie dealerzy lepiej są poinformowani, ale to też zależy od człowieka /firmy.

Napisano
9 godzin temu, bergerac napisał:

Astra Kombi jest, ale ja potrzebuję kombiaka dla części salesforce. Astry Kombi też biorę, ale dla innych zawodników.

To zamiast Fabi bierz TIPO kombi ;], pieniądze pewnie podobne a możliwości przewozowe większe

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.