Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jesień/Zima spam-wątek

Featured Replies

Napisano

Jak u Was z oponami zimowymi ?

Ja zrobiłem przekładkę tydzień temu i po prognozach wygląda , że nie było to na wyrost :smirk: 

PS.

O czymś innym też możecie śmiało pisać :oki:

Napisano

Opony zmienione w poniedziałek, dywaniki welurowe też  :) a jeszcze płyn zimowy zalany do spryskiwaczy 😀

Napisano

Croma bez najmniejszego problemu przeszła przegląd.

46438402_525660647937100_9047797025084538880_n.jpg

46277561_569744133450281_5591365361405526016_n.jpg

Napisano

Eee u mnie już od miesiąca siedzą zimówki.... ale dopiero dzisiaj prawdziwy szron rano widziałem.. 

Napisano

Ja u siebie dopiero w czwartek zrobiłem wkładkę.
No i pewnie na dziś się opłaciło.
Minus 5 i szron .
Na razie nie pada więc dziur w jezdni jeszcze mało.
Ale lepiej mieć już bardziej miękko.

Napisano
Dnia 17.11.2018 o 08:15, Kazu napisał:

Croma bez najmniejszego problemu przeszła przegląd.

46438402_525660647937100_9047797025084538880_n.jpg

46277561_569744133450281_5591365361405526016_n.jpg

Fajne dzieciaki, widać że lubią Cromkę ;]

Napisano
Dnia 16.11.2018 o 22:12, Iron napisał:

O czymś innym też możecie śmiało pisać :oki:

Przydało by się, bo tu cicho i ciemno ;]

Edytowane przez tom111

Napisano
  • Autor

Za oknem też coraz wcześniej robi się ciemno , do tego teraz zero za oknem i lodowate wiatrzycho  , brrr - no ale taki mamy klimat , albo zimno albo upał  :bzik:

Nocą poprószyło śniegiem, a że było było w minusie to i na parkingu pod pracą zrobiło się ślisko, no i zimówki trochę się przydały :smirk:

Napisano

Może coś sypnie śniegiem w tym roku, to dzieciaki będą się cieszyć i będą mogły opowiadać wnukom za 20 lat jak śnieg wygląda ;]

Napisano

Panowie ostatnio losowo zanika mi wspomaganie. W sensie przy odpalaniu - czerwona kierownice i nie idzie kręcić :P Jak poruszam tymi kabelkami to jakiś czas jest ok. 

Wiem że to stadardowa przypadłość - co tam się psuje? Odpiąc tę kostke, popsikać czymś i będzie ok? Jechać do jakiegoś magika elektryka żeby to jakoś poprawił?

Napisano

Kostka do sprawdzenia, można popsikać. Mogę się mylić ale gdzieś czytałem że tam jest słaba masa i trzeba podciągnąć dodatkowy kabel z akumulatora.

Napisano
  • Autor

Generalnie chodzi o poprawienie przewodności na styku wtyczka - gniazdo (w podstawie pompy) , najlepiej po rozpięciu popsikać na jeden i drugi element .

Napisano

Przedmuchałem spręzarka, popsikałem kontaktem i od paru dni jest spokój. 

BTW wymieniace płyn chłodniczy? Ja od 5 lat nie ruszałem - moze warto by było. 

Ile wchodzi do 1.9 jtd? Tam jest kranik jak w Vectrze C na który można sobie założyć węzyk?

Napisano

Tak jest kranik. Tylko nie zawsze działa. U nas np dzialal, a u kolegi wąż sciagalismy.

Napisano
Dnia 27.11.2018 o 14:01, Kazu napisał:

Tak jest kranik. Tylko nie zawsze działa. U nas np dzialal, a u kolegi wąż sciagalismy.

Ja należę do tych u których nie działa... owszem rusza się , można przekręcić zaworek o 90 stopni, powietrzem próbowałem przedmuchać i nic nie wyleciało z niego...

Ja przy usuwaniu klap w kolektorze i termostatu wylałem z 3,4..4 litra ale tylko od góry i wymieniłem ale kupiony nowy płyn stoi w garażu bo nie che mi się węża zdejmować z chłodnicy .... zrobię to na wiosnę 😀

Edytowane przez Lisek

Napisano

Lisek, w tej cromie znajomego to samo, kranik otwierał i nic więcej.

A żeby było śmieszniej to rozbieraliśmy to wieczorem 10 listopada,okazało się ze nie mam opasek zaciskowych, i na szybko 11 listopada szukanie otwartego sklepu🤣 ale udało się i kupiliśmy.

• 1 miesiąc później...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Padł mi akumulator - podładowałem, włożyłem do auta - i teraz nie otwierają sie tylne szyby;] Przednie otworzyłem, skonfigurowałem wg instrukcji. Ale tylno tylko minimalne drgną i tyle - żadna nie zjeżdza w dół :/?

Napisano

Sprawdź stan akumulatora oraz ładowanie, moim zdaniem to objaw słabego aku. 

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.