Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kto przeszedł na wielosezonowe i nie żałuje

Featured Replies

Napisano
W dniu 31.10.2025 o 22:46, irishpiter napisał(a):

Ja po 3 latach użytkowania miechlin CC2

Dokładnie miałem takie same odczucia 🫣🫣. Opony miałem w spadku z autem i były z 23r.,sporo bieżnika i o ile w tamtym sezonie mi się jeździło w miarę dobrze to teraz na mokrym czułem się mega niekomfortowo 🫣🫣. Zdecydowalem się na zakup zimówek 🤪. Tamte wystawiłem na olx i w ciągu dnia sprzedałem je za pół ceny nowych zimówek 🤔

Kilka lat wcześniej też z autem nabyłem jakies całoroczne z Dębicy i na mokrym było podobnie 🫣

Żona w swoim aucie ma roczne Michelin Crossclimate 2 i mówi że jest ok. 🤔

Napisano

Ktoś na całorocznych śmiga w RWD? Jakieś spostrzeżenia?

Napisano
3 godziny temu, bielaPL napisał(a):

Ktoś na całorocznych śmiga w RWD? Jakieś spostrzeżenia?

E46 328 przejezdzilem 7 lat na wielosezonowych. Hankook przez 4 lata była gitara bez uwag - zużyły się i zmieniłem na Michelina. CC2 w 3 roku tragedia sie zrobiła na mokrym. Ogólnie różnic między rwd a fwd znaczących nie było. 

Edytowane przez kamien

Napisano
E46 328 przejezdzilem 7 lat na wielosezonowych. Hankook przez 4 lata była gitara bez uwag - zużyły się i zmieniłem na Michelina. CC2 w 3 roku tragedia sie zrobiła na mokrym. Ogólnie różnic między rwd a fwd znaczących nie było. 
Super, dzięki. A po górach w śniegu tez latałeś na nich czy tylko płaski teren? Znajomy chwali cc2 ze Volvo s60 fwd w górach jezdzil i bez większych problemów

Wysłane z mojego SM-S931B przy użyciu Tapatalka

Napisano

Na grubszym śniegu nie narzekałem na CC2. Ale jazda miejska - w tym nieodśnieżone parkingi, lekkie wzniesienia (np. ruszanie pod górkę). 

Napisano

Po górach nie, ale okolice Białegostoku w zimie 2021 gdzie śnieg leżał przez 2msc nie mialem najmniejszych problemów. Zdążało sie ze na skrzyżowaniach wychodziłem popchnąć samochody, które nie mogły ruszyć. Sam w tej sytuacji ruszałem na all seasonach bez problemu.