Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Uchwyty na tablety montowane na fotel/zagłówek

Featured Replies

Napisano

Macie może jakieś sprawdzone uchwyty do tabletów, tak, żeby dzieciaki z tyłu mogły oglądać filmy?

W BMW mam założone ekrany na prętach od zagłówków i sprawdza się to wyśmienicie. Ale czasem jeździmy Hyundaiem i byłoby idealnie podłączyć czasem tam tablet (dzieciaki mają jakieś 10-calowe Samsungi).

Fajnie, gdyby uchwyty były możliwie najbardziej "slimowe" i gdyby nie łamały się od patrzenia.

Macie jakieś sprawdzone modele?

Napisano

Po przetestowaniu kilku modeli takie sprawdzają się świetnie:

https://www.aliexpress.com/item/Onever-4-11-inch-Phone-Tablet-PC-Car-Holder-Stand-Back-Auto-Seat-Headrest-Bracket-Support/32844555604.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4d2OFqx8

Łatwy montaż, nic nie trzeba dokręcać, nic nie pęka. Trzyma się i telefon i tablet 10". I slimowatość jak najbardziej ok.

Napisano
15 godzin temu, Maxit napisał:

Macie może jakieś sprawdzone uchwyty do tabletów, tak, żeby dzieciaki z tyłu mogły oglądać filmy?

W BMW mam założone ekrany na prętach od zagłówków i sprawdza się to wyśmienicie. Ale czasem jeździmy Hyundaiem i byłoby idealnie podłączyć czasem tam tablet (dzieciaki mają jakieś 10-calowe Samsungi).

Fajnie, gdyby uchwyty były możliwie najbardziej "slimowe" i gdyby nie łamały się od patrzenia.

Macie jakieś sprawdzone modele?

Jeśli ten nie jest najlepszy .. to jest jednym z lepszych na rynku:

https://www.gearbest.com/stands-holders/pp_700715.html

ma jedną małą wadę - jak nie siedzi tam tablet, to podczas jazdy po wybojach delikatnie brzęczy ... wiec go demontuję z zagłówka. 

Napisano

Ja sie zawsze balem ze takie jak powyzej przy wypadku wystrzela mi idealnie jak mlotek w kregoslup / szyje (nie ma co ukrywac ze jakosc plastiku w tych uchtywach pozostawia duzo do zyczenia). 

W efekcie uzywam takich (do tabletow 10.1 cali) https://www.ebay.com/itm/Universal-Car-Headrest-Mount-Holder-for-Smartphone-Tablet-PC-iPhone-iPad-Mini/222727508130

Montaz moze nie tak latwy jak na sprezyne ale jestem zadowolony, nie mam obaw do tego nic nie skrzypi nic sie nie trzesie ani na wybojach tablet nie opada w dol (co sie zdarza przy uchwytach z kulka w mocowaniu)

Edytowane przez jaceq

Napisano
3 godziny temu, jaceq napisał:

Ja sie zawsze balem ze takie jak powyzej przy wypadku wystrzela mi idealnie jak mlotek w kregoslup / szyje (nie ma co ukrywac ze jakosc plastiku w tych uchtywach pozostawia duzo do zyczenia). 

W efekcie uzywam takich (do tabletow 10.1 cali) https://www.ebay.com/itm/Universal-Car-Headrest-Mount-Holder-for-Smartphone-Tablet-PC-iPhone-iPad-Mini/222727508130

Montaz moze nie tak latwy jak na sprezyne ale jestem zadowolony, nie mam obaw do tego nic nie skrzypi nic sie nie trzesie ani na wybojach tablet nie opada w dol (co sie zdarza przy uchwytach z kulka w mocowaniu)

Jak cię uchwyt nie uszkodzi ... to zrobi to latający w kabinie iPad (szkło i aluminium z "ostrymi" krawędziami). Każdy uchwyt będzie niebezpieczny. 

Relatywnie bezpiecznym rozwiązaniem są ekrany montowane na stałe:

Znalezione obrazy dla zapytania monitor podwieszany samochodowy

Znalezione obrazy dla zapytania monitor w zagÅówku

Napisano
53 minuty temu, Azbest napisał:

Jak cię uchwyt nie uszkodzi ... to zrobi to latający w kabinie iPad (szkło i aluminium z "ostrymi" krawędziami). Każdy uchwyt będzie niebezpieczny. 

Przy uderzeniu na wprost nie powinno byc to problemem, gdyz u mnie tablet powinien sie oprzec o zaglowek o ktory i tak caly czas jest oparty...

Przy bocznym moze rzeczywiscie wysunac sie w bok ale wtedy powinien (w teorii) poleciec w bok...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.