Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

100k km w MY16 Hyundai Santa Fe 2.2l Diesel - podsumowanie

Featured Replies

Napisano
6 minut temu, grogi napisał:

Ale spędzasz w aucie sporo czasu. Jak gdzieś jestem, to wolę żeby było czysto, schludnie i było mi miło - czy to biuro, auto czy w laboratorium. Nawet jeśli to nie moje. 

Mielismy w pracy takich, co traktowali mierniki, laptopy i inny sprzet jak Ozi samochody. Nauczyli sie szanowac narzedzia, jak jeden z drugim musieli odkupic miernik za grube tysiace. To samo z samochodami - maja byc czyste i zadbane, bo po pierwsze to wizytowka firmy (podobnie jak pracownik, ktory nie moze byc brudny i smierdzacy), a po drugie stosunek do narzedzi (wlasnych czy obcych nieistotne) swiadczy o profesjonalnym podejsciu czlowieka do swojej pracy.

Napisano
5 godzin temu, wladmar napisał:

Mielismy w pracy takich, co traktowali mierniki, laptopy i inny sprzet jak Ozi samochody. Nauczyli sie szanowac narzedzia, jak jeden z drugim musieli odkupic miernik za grube tysiace. To samo z samochodami - maja byc czyste i zadbane, bo po pierwsze to wizytowka firmy (podobnie jak pracownik, ktory nie moze byc brudny i smierdzacy), a po drugie stosunek do narzedzi (wlasnych czy obcych nieistotne) swiadczy o profesjonalnym podejsciu czlowieka do swojej pracy.

Toż przecież on nie sika i nie sra do środka. Ot, niekoniecznie ważne jest żeby auto odkurzyć czy umyć. Nadal jedzie. Także panny młode w białych kitlach nie wchodzą do tego auta. Ja mam od paru lat plamę po pomidorach na tylnej kanapie, jakoś tak się nie składa żeby to wyczyścić ;] Ale za to jak mi się na siedzenie pasażera wylał sok jabłkowy, to podjechałem na myjnię bo śmierdziało. Generalna zasada jest prosta: moje, nic nikomu do tego. Więc nie oceniałbym OZIego przez pryzmat tego jak ma w służbowym aucie. Jeśli już bardzo chcesz wiedzieć, to byłem także u niego w domu i tam jest błysk. Fotek Ci nie będę pokazywał, bo nie jestem do tego upoważniony :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.