Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[KzAK] Wkrętarka akumulatorowa

Featured Replies

Napisano

Poszukuję (w miarę) przyzwoitego narzędzia do okazjonalnego wiercenia otworów o fi od 1.0 do powiedzmy 6.0 mm w plastiku i cienkiej (do 1mm) blasze. Ze zrozumiałych względów nie chcę wydawać na to worka talarów a preferuję niezbyt duże gabarytowo narzędzia. Dremel odpada. Może ktoś podpowie ;]

Edytowane przez Byba

Napisano

Cenowo i jakościowo bez tragedii sprzęty takie znajdziesz w sklepie na L. Mam od nich taką mniejszą wkrętarkę i dużej różnicy nie widzę w porównaniu do AEG 4x droższej. Gwarancja też tam 3 lata.

Napisano

Tym bardziej polecam tez ten sklep bo weszli że sprzedażą internetowa. Nie trzeba czekać tygodniami jak znowu jest promo np na wkrętarki właśnie. 

Napisano
22 godziny temu, Harp napisał:

Cenowo i jakościowo bez tragedii sprzęty takie znajdziesz w sklepie na L. Mam od nich taką mniejszą wkrętarkę i dużej różnicy nie widzę w porównaniu do AEG 4x droższej. Gwarancja też tam 3 lata.

Ja, gdy parę lat temu szukałem wkrętarki dla siebie, wszedłem w Boscha z baterią Li-Ion. Ja wziąłem model PSR 1080 Li

Polecam zwrócić uwagę na rodzaj baterii. 

Przy moim wykorzystaniu wkrętarki, gdy czasem z pół roku stoi nieużywana, wyładowana bateria, gdy akurat wkrętarki potrzebuję, jest niezwykle irytująca. Ale nie mam tego problemu, bo bateria się nie rozładowuje samoczynnie. A przynajmniej nie na tyle szybko, abym nie mógł skorzystać z narzędzia, gdy go potrzebuję.

mar00ha

Napisano

Też mam jak @mar00ha_ Boscha 1080 Li, teraz dokupiłem drugi akumulator, bo czasem na budowie po kilku godzinach kręcenia nagle brakuje mocy. Ale ten bosch naprawdę jest fajny, mały, lekki poręczny, do okresowego majsterkowania całkowicie wystarcza.

I potwierdzam, ponad pół roku nieużywania i kręci kilkadziesiąt śrub bez problemu.

Napisano

A ja mam coś takiego: GSR 120-LI BOSCH podobne do wspomnianego wyżej boscha 1080 LI.

Za niecałe 4 stówki z 2xaku do kupienia i 3 lata gwarancji.

https://allegro.pl/oferta/wkretarka-12v-gsr-120-li-bosch-2x1-5ah-walizka-6886126827?snapshot=MjAxOS0wMS0yMFQxOToyMjozNS4wMjRaO2J1eWVyOzJmNDAwMjYwZTJjNWNlMmM0NThjMTNhYzkzYWI5ODQxMTY3ZjE4YzY1MDgxMGNjYjNlOTI3MmY5ODY1YTQ1ZTY%3D

Edytowane przez ccLot

Napisano

Mam GSB 120Li, nie wiem czym sie rozni od ww ale wyglada podobnie. Tez w zestawie 2 aku, do tego wczesniej dostalem latarke na takie aku.

Jestem bardzo zadowolony, nieduze, poreczne ale ma spory power, bez problemu w cegle wierci.

Napisano
10 godzin temu, ccLot napisał:

A ja mam coś takiego: GSR 120-LI BOSCH podobne do wspomnianego wyżej boscha 1080 LI.

Mam tę samą wkrętarkę i jestem bardzo zadowolony. Używana zawodowo jakieś 1,5 roku. Zresztą wcześniej podpatrzyłem ją u elektryka (też był zadowolony). 

Jest lekka i mocna.

Edytowane przez Teres

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.