Napisano 1 godzinę temu1 godzina Godzinę temu, ghost2255 napisał:Gdyby Pure miał wszystko, to jak go odróżnić od droższych wersji?Nie wymagam cudów, ale w 2026 r. to powinni pisać w cenniku czego nie ma, a nie co jest Tempomat to jak wycieraczki teraz
Napisano 40 minut temu40 min 7 godzin temu, kaczorek79 napisał:ma automatyczną klimę, a kręci co chwilęJak automatyczna klima ma działać tak jak np. działa w moim Renault to już wolę manualną.W Oplu ustawiłem raz temperaturę w automat i zapomniałem, że jest coś takiego jak klima, w Renault żyje własnym życiem, napier... jak głupia jak nie trzeba i na odwrót.W Oplu zmienia bieg i się wycisza przy połączeniu telefonicznym, w Renault można zapomnieć o takim udogodnienia.Ja kumam, że inna klasa aut, choć oba marek budżetowych, ale dzieli je epoka w rozwiązaniach elektroniki, itd.Dobre chociaż to, że w Renault bezprzewodowe AA działa ideolo. Edytowane 40 minut temu40 min przez ZUBERTO
Napisano 32 minuty temu32 min 5 minut temu, ZUBERTO napisał:Dobre chociaż to, że w Renault bezprzewodowe AA działa ideolo.Jak mialem ostatnio Captura, to mial OpenR link z wbudowanym googlem.Nawet nie bylo potrzeby podlaczac telefonu.