Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nowe opony bez DOT

Featured Replies

Napisano

Na jednym z portali aukcyjnych sa na sprzedaz nowe,nieuzywane opony w atrakcyjnej cenie ale nie mają DOT. Spotkaliscie się z takimi oponami?? To mogą być jakieś odrzuty ?? Jakieś felerne czy jak?? Tak przy okazji to Kumho Ecsta Spt. Kiedyś Kumho to byl szajs,w Daewoo szły na pierwszy montaż i były wręcz niebezpieczne. Wiem,że dużo sie od tego czssu zmienilo i chyba nawet w jakimś teście pobily opony premium.

Napisano
Godzinę temu, wesol napisał:

Na jednym z portali aukcyjnych sa na sprzedaz nowe,nieuzywane opony w atrakcyjnej cenie ale nie mają DOT. Spotkaliscie się z takimi oponami?? To mogą być jakieś odrzuty ?? Jakieś felerne czy jak?? Tak przy okazji to Kumho Ecsta Spt. Kiedyś Kumho to byl szajs,w Daewoo szły na pierwszy montaż i były wręcz niebezpieczne. Wiem,że dużo sie od tego czssu zmienilo i chyba nawet w jakimś teście pobily opony premium.

A jest miejsce po dot? Spotkałem się że szlifowanym z opony dot... 🙄

Napisano
2 godziny temu, HARDTECHNO napisał:

@wesol możliwe że będzie dot. Tylko sprzedający robi zdjęcie jednej strony opony. Jak się nie.myle teraz to jest wymóg żeby dostać homologację ? Tam stzrelam

spotkałem się z oponami, na których DOT daty produkcji był tylko z jednej strony, nie wiem czy tak jest na wszystkich

u siebie mam teraz asymetryczne i DOT jest widoczny, ale miałem niedawno symetryczne (niekierunkowe) zimowe i wtedy wyszło, że DOT jest tylko po jednej stronie

Napisano
Dnia 5.06.2020 o 22:27, jqr napisał:

spotkałem się z oponami, na których DOT daty produkcji był tylko z jednej strony, nie wiem czy tak jest na wszystkich

Na większości tak jest. 

Napisano

Spotkałem się że opony mają miejsce na dot i jest tylko puste miejsce. Komuś zapomniało wsadzić się znakownika

Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka

Napisano
Dnia 5.06.2020 o 20:09, wesol napisał:

Spotkaliscie się z takimi oponami??

Tak. Z nalewkami. Nie do rozróżnienia na oko. Jedynie nos podpowiadał że coś nie tak bo waliły ropą jak z chińskiego marketu 1001 drobiazgów.  

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.