Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nowe BMW M4

Featured Replies

Napisano
14 godzin temu, Florydziak_Florydziak_Flor napisał:

1FF66870-2ADA-48D2-AF27-A273031FE8CD.jpeg.b8aa229332cf79b8338893e3c30981dd.jpeg2D625B0E-209E-4CF3-A29D-DF9E61BE17CC.jpeg.aa5aa1c1a3dc0aa11bc30f92639184f7.jpeg

Nie jest to ładny samochód. Mocy też jakoś za wiele nie dali (473km), lekkie to też nie jest (jest cięższy od Mustanga GT!). 4.1 sekundy do setki to też żaden rewelacyjny rezultat w obecnych czasach. Cena też nie jakaś szczególnie interesująca. BMW robi coraz nudniejsze samochody. Jestem szczerze rozczarowany. 

Niestety jest źle. :( 

Dali ciała na całej linii. M2 jest genialne, M5 jest super a M3, M4 to padaka. :( 

Napisano
  • Autor
7 hours ago, chojny said:

Niestety jest źle. :( 

Dali ciała na całej linii. M2 jest genialne, M5 jest super a M3, M4 to padaka. :( 

Na szczęście BMW robi M2. Które moim zdaniem jest prawdziwym M jak za dawnych czasów - mały samochód, bez kompromisów. Jakbym miał wybierać to M2 bez wahania. Ładniejsze. Mniejsze. Zgrabniejsze. Więcej frajdy z jazdy. 

Napisano
23 godziny temu, Florydziak_Florydziak_Flor napisał:

1FF66870-2ADA-48D2-AF27-A273031FE8CD.jpeg.b8aa229332cf79b8338893e3c30981dd.jpeg2D625B0E-209E-4CF3-A29D-DF9E61BE17CC.jpeg.aa5aa1c1a3dc0aa11bc30f92639184f7.jpeg

Nie jest to ładny samochód. Mocy też jakoś za wiele nie dali (473km), lekkie to też nie jest (jest cięższy od Mustanga GT!). 4.1 sekundy do setki to też żaden rewelacyjny rezultat w obecnych czasach. Cena też nie jakaś szczególnie interesująca. BMW robi coraz nudniejsze samochody. Jestem szczerze rozczarowany. 

Za to zorientowali się wreszcie jak jeżdżą ich klienci i od razu dwie trumny dali.

;l

Napisano
  • Autor
4 minutes ago, Dark_Knight said:

Za to zorientowali się wreszcie jak jeżdżą ich klienci i od razu dwie trumny dali.

;l

Ten nowy pysk jest tak paskudny że aż nie mogę na to patrzyć. Widziałem już zwykle 3/4 na ulicy i to na żywo jest równie okropne jak na zdjęciach. BMW co jakiś czas ma moment radykalnych zmian, pamietacie jak wypuścili ze 20’lat temu nowa 7’mke z tym dziwnym bagażnikiem? Ale wtedy im to uszło na sucho. Teraz mam wrażenie ze przesadzili z tym pyskiem i ze będą musieli szybko to poprawić n

Napisano
1 minutę temu, Florydziak_Florydziak_Flor napisał:

Ten nowy pysk jest tak paskudny że aż nie mogę na to patrzyć. Widziałem już zwykle 3/4 na ulicy i to na żywo jest równie okropne jak na zdjęciach. BMW co jakiś czas ma moment radykalnych zmian, pamietacie jak wypuścili ze 20’lat temu nowa 7’mke z tym dziwnym bagażnikiem? Ale wtedy im to uszło na sucho. Teraz mam wrażenie ze przesadzili z tym pyskiem i ze będą musieli szybko to poprawić n

Tunerzy już poprawili, bo to co jest teraz wygląda jak świnka z Angry Birds.

:ok:

Angry_Birds_Pig__4d6e842f6426c_grande.pn

Napisano

Najgorsze sa nowe zegary i grill.  Na szczescie mozna sobie przod przerobic. Tylko po co to kupowac? Wolalbym Merca.

SUobc1w2ghbf10msntjaKWYwkVQTN4BVOYrW3C2i

Napisano
W dniu 10.03.2021 o 20:30, Marcin79 napisał:

Dobrze Marku

Cayman jest najlepszy 

A m4 kupuja nieudacznicy 

😘

Jak dzieci w piaskownicy...

Cayman  i M4 to są naprawdę super auta tylko skierowane do różnych odbiorców.  Ja np nie kupił bym żadnego z nich ale fajną 911 czy nową M5 bardzo chętnie. :oki:

Napisano
19 minut temu, Łukasz___F napisał:

Jak dzieci w piaskownicy...

Cayman  i M4 to są naprawdę super auta tylko skierowane do różnych odbiorców.  Ja np nie kupił bym żadnego z nich ale fajną 911 czy nową M5 bardzo chętnie. :oki:

Pewnie w innym wątku się kiedyś podrapali to teraz takie głupie wpisy powstają. Ja jednak widzę tutaj tylko jedno dziecko który „swoim” Caymanem jeździ tylko na YT.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.