Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ubezpieczenie chalupy

Featured Replies

Napisano

Wiem że jest tu ktoś na kąciku z branży ubezpieczeń. Ktoś może kojarzy kto to taki? Kończy mi się ubezpieczenie domu i nie wiem czy szukać czegoś online. A wy gdzie ubezpieczacie swoje domy? 

Napisano
12 minut temu, Harnas80 napisał:

Wiem że jest tu ktoś na kąciku z branży ubezpieczeń. Ktoś może kojarzy kto to taki? Kończy mi się ubezpieczenie domu i nie wiem czy szukać czegoś online. A wy gdzie ubezpieczacie swoje domy? 

@AkuQ

Napisano
3 minuty temu, Tilok napisał:

@AkuQ

Polecam :ok: mieszkanie teściowej ubezpieczałem, na dom na pewno też jakąś dobrą ofertę ułoży :ok:

Napisano
PZU u agenta. Zakres, warunki i wyłączenia wg mnie najlepsze. Głównie chodzi o wymogi zabezpieczenia domu, akceptację automatycznego otwierania bramy garażowej, etc.

Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka

Napisano

Sprawdź czy będziesz miał oc w życiu prywatnym w tym. Sąsiad z góry zalał nas i klatkę.. trzeci rok z rzędu z automatu mu pobrało składkę. Kreska w PKO, ubezp chałupy w PZU- okazało się że OC miał tylko w pierwszym roku. :-(

Też mi się kończyło ostatnio
Wybrałem Allianza ( teraz przy likwidacji też mi się sprawdzili- poza jednym detalem, ale poszła już reklamacja).

Odradzam Link4 po przejrzeniu ich OWU !

Napisano

Mam w avivie,  korzystałem w zeszłym roku po gradobiciu.

W tym roku zastanawiam sie nad bezpieczny.pl czyli Generali. Wychodzi drożej ale jest duzo extra rzeczy np mozna ubezpieczyć zbiornik od deszczówki :)

Napisano
7 godzin temu, Fili_P napisał:

Kreska w PKO, ubezp chałupy w PZU- okazało się że OC miał tylko w pierwszym roku. 😞

no to dał ciała po prostu, on albo agent....

Ja co roku mam:

obraz.png.52d491b57cffd47bed52d0e0985926e8.png

Na wierzchu polisy, tam gdzie wyliczenie składki. Nie gdzieś tam schowane głęboko. IMO to jest norma, agent kolegi musiał fest dać cielska po prostu.

Napisano

Żaden kolega. Sąsiad z góry. Nie wnikam. Dał numer ubezpieczenia i przyszła odmowa. Oboje się zdziwiliśmy.