Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dodatkowa elektryczna pompa wody VAG

Featured Replies

Napisano

Muszę taką kupić- ze względu na fakt, że auto ma już parę lat-  cena częśći w ASO 850zl jest "trochę" przesadzona :pifpaf:

Oryginanla ma numer 5N0965561 (aud a3 8p FL) - szukając zamiennika trochę się zdziwiłem - wyskakują nazwy producentów, o których w zyciu nie słyszałem :phi:

Jaką markę (rozsądna cena/jakość) szanowni koledzy/ koleżanki polecają?

Napisano

Moja pompka kosztowała 650 ale to było kilka lat temu. Nie wiem po cholerę w VW zdublowane pompy.

Napisano
2 minutes ago, Cinek said:

Moja pompka kosztowała 650 ale to było kilka lat temu. Nie wiem po cholerę w VW zdublowane pompy.

Takie rzeczy to już w Omedze B były, żadna nowość. Jedna elektryczna, druga mechaniczna, ta pierwsza chłodziła silnik jak był za gorący po zgaszeniu.

Napisano
  • Autor
19 minut temu, Cinek napisał:

Działa niezależnie- ale to temat na osobny wątek ;p

Napisano

Oryginalna pompa kosztuje niecałe 700 zł, robi ją Pierburg, który kosztuje 450 zł. Cała reszta, to Chińczyk w tańszym lub droższym opakowaniu.

Napisano
W dniu 22.02.2022 o 17:26, kaczorek79 napisał:

Oryginalna pompa kosztuje niecałe 700 zł, robi ją Pierburg, który kosztuje 450 zł. Cała reszta, to Chińczyk w tańszym lub droższym opakowaniu.

https://www.iparts.pl/czesc/pompa-pierburg-701713280,0-5-701713280-952737.html?gclid=Cj0KCQiAmeKQBhDvARIsAHJ7mF5HNzZojE1kySwoGLB10Asdt_3nXDn2Qo_CUBwunWzkuGpCnd6qYagaAor0EALw_wcB

podróba?

Napisano
6 minut temu, 4thelement napisał:

Nie sądzę. 450 zł kosztuje na alle z marżą i prowizją portalu. Zerknąłem do hurtowni i cena z linku jak najbardziej realna.