kravitz Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Wycinek z jakiegoś testu Forda Mustanga. Pal sześć samochód, chodzi mi o to, co koleś mówi od 7:52, czyli ładowanie i płacenie jak człowiek kartą płatniczą. Są jakieś plany takie w PL na taką infrę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelWaw Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 ale wolne ladowanie od 80% a nie zaraz mialo byc o placeniu. tez sie zastanawiam czemu nie robic tez platnosci karta w jakiejs nieatrakcyjnej cenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kravitz Posted September 27, 2022 Author Share Posted September 27, 2022 36 minut temu, PawelWaw napisał: tez sie zastanawiam czemu nie robic tez platnosci karta w jakiejs nieatrakcyjnej cenie. Tam cena była w sumie dosyc atrakcyjna nawet. Może lepsza by była z RFID operatora, ale takie 30p za 1kWh jest juz jako tako ok jak na trasie. U nas na Ionity z ich apką o ile pamiętam, ostatnio ładowałem po około 3PLN/kWh. Jakieś ździerstwo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrBEAN Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 1 godzinę temu, kravitz napisał: U nas na Ionity z ich apką o ile pamiętam, ostatnio ładowałem po około 3PLN/kWh. Jakieś ździerstwo. Ja ładowałem po 1,40, jakieś czary Płatność kartą stosuje Ekoen, na MOPach też. Ogólnie idzie wszystko w kierunku roamingów chyba. Jedna karta rfid i zbiorcze faktury. Pomijając, że koniec e-bajki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kravitz Posted September 27, 2022 Author Share Posted September 27, 2022 4 minuty temu, mrBEAN napisał: Ja ładowałem po 1,40, jakieś czary Płatność kartą stosuje Ekoen, na MOPach też. Ogólnie idzie wszystko w kierunku roamingów chyba. Jedna karta rfid i zbiorcze faktury. Pomijając, że koniec e-bajki. Czy oferta nie jest za bogata? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrBEAN Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 1 godzinę temu, kravitz napisał: Czy oferta nie jest za bogata? Trochę tak, bo aż 3 CHAdeMO z tych 6 Na szczęście PHEVów to nie dotyczy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
komor Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Godzinę temu, mrBEAN napisał: Trochę tak, bo aż 3 CHAdeMO z tych 6 Na szczęście PHEVów to nie dotyczy Te Leafy ładują się dłużej, trzeba dać im więcej stanowisk, żeby ludzie 2 godziny w kolejce nie czekali 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts