Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Która marka teraz daje gwarancje ceny?

Featured Replies

Napisano

Powiem ..zaplacic 300k za auto i czekac poł roku, rok....🤣🤣🤣🤣

Smiech na sali

Napisano
7 minut temu, norbert123 napisał(a):

Smiech na sali

Ale z czym problem z ceną czy czekaniem ?

Chyba nie ma przymusu zakupu. IMO większy przypał to kupić auto za tyle i nie mieć wpływu na jego konfigurację ;).

Napisano
10 godzin temu, norbert123 napisał(a):

Smiech na sali

jezeli to nie jest KIA to wszystko ok...

Napisano
W dniu 15.10.2022 o 14:07, norbert123 napisał(a):

Smiech na sali

Wiesz, mnie się nie spieszy i mam czym jeździć. Nie kończy mi się najem, że muszę koniecznie brać co dają.

W dniu 15.10.2022 o 14:17, sherif napisał(a):

Ale z czym problem z ceną czy czekaniem ?

Chyba nie ma przymusu zakupu. IMO większy przypał to kupić auto za tyle i nie mieć wpływu na jego konfigurację ;).

Tam nie ma co konfigurować, ale tak już jest z samochodami produkowanymi w Azji, że zwykle masz 2-3 wersje + kolor do wyboru i jeden czy dwa pakiety. Tak było przed pandemią i to się nie zmieniło. Czas oczekiwania jest jaki jest, bo jest rwanie na ten model głównie w Australii, a za chwilę ma być też oferowany w US i tam też już przebierają nogami, żeby go dostać. To co jest w tej chwili oferowane w EU to najwyższa wersja z największym motorem i wszystkimi możliwymi wodotryskami. Co chcesz jeszcze konfigurować?

Możesz sobie konfigurować u niemieckich marek do woli, tylko co z tego, jeśli część opcji jest niedostępnych i tylko się można zeźlić, bo to producent decyduje co dostaniesz, a czego nie. Na początku roku mój klient zamówił sobie takie Q5 na przykład. powinien odebrać w grudniu. Auto bez ACC, bo wyleciało, dowiedział się w kwietniu, jak już dawno podpisał umowę z firmą leasingową. Później jakoś latem opcja ponownie wleciała, więc teoretycznie mógł domówić na swój slot produkcyjny. Tylko wtedy z automatu wchodziła by mu nowa cena za bazę z nowego cennika i nowe warunki finansowania po podwyżkach stóp procentowych i rata plus 1k do góry. Też wspaniale, prawda?

Napisano
Godzinę temu, zejk napisał(a):

Tam nie ma co konfigurować, ale tak już jest z samochodami produkowanymi w Azji, że zwykle masz 2-3 wersje + kolor do wyboru i jeden czy dwa pakiety. Tak było przed pandemią i to się nie zmieniło. Czas oczekiwania jest jaki jest, bo jest rwanie na ten model głównie w Australii, a za chwilę ma być też oferowany w US i tam też już przebierają nogami, żeby go dostać. To co jest w tej chwili oferowane w EU to najwyższa wersja z największym motorem i wszystkimi możliwymi wodotryskami. Co chcesz jeszcze konfigurować?

No ja akurat miałem co konfigurować a realny czas oczekiwania 8m jest do przyjęcia. Przynajmniej ten termin był ustalony i dotrzymany.

• 3 tygodnie później...