Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wariatki drogowe na rolkach

Featured Replies

Napisano

Mnie wkurzają coraz częściej na Tarchominie. Jeżdżą sobie po ulicy bo równiej tam tuk.gif

Wczoraj jechałem grzecznie na szczęście jakieś 50 km/h i jak wyjechałem zza zakrętu to akurat widzę jak na mnie jedzie jedna taka boje_sie.gif a tak se pod prąd jechała dodatkowo bo widać wygodniej miała. Ledwo babsko ominąłem pad.gif a jak ją strąbiłem to jeszcze pokazała jaki ma długi środkowy palec małpa wredna, nic tylko zdjęć im te rolki i w tyłek wsadzic zlosnik.gif

Tak się chciałem wyżalić tongue.gif

Napisano

> Mnie wkurzają coraz częściej na Tarchominie. Jeżdżą sobie po ulicy bo

> równiej tam

> Wczoraj jechałem grzecznie na szczęście jakieś 50 km/h i jak

> wyjechałem zza zakrętu to akurat widzę jak na mnie jedzie jedna

> taka a tak se pod prąd jechała dodatkowo bo widać wygodniej

> miała. Ledwo babsko ominąłem a jak ją strąbiłem to jeszcze

> pokazała jaki ma długi środkowy palec małpa wredna, nic tylko

> zdjęć im te rolki i w tyłek wsadzic

> Tak się chciałem wyżalić

To i tak dobrze, że nie jechało za nią stado skuterowycha małolatów biglaugh.gif

Napisano

> To i tak dobrze, że nie jechało za nią stado skuterowycha małolatów

albo pań starszych na rowerach, na nie też trzeba uważać wink.gif

Napisano

dodać należy małolatów bez kasku i tłumika rotfl.gifrotfl.gif

Napisano

z tymi to jasnej cholery mozna dostac, jezdza w grupach, nizbyt odpowiedzialnie sie zachowujac, kodeks drogowy znaja tylko z nazwy, czesto lubia jechac w zbitej "formacji" co chwila przyspieszajac/zwalniajac. odpuscilem jakakolwiek walke z nimi, jade grzecznie samochodem w bezpiecznej odleglosci.

Napisano

Kiedys wyjezdżam zza zakrętu a tam gostek stoi sobie na środku prawego pasa (po dwa pasy w kazdym kierunku) i gda z kimś kto w oknie siedzi. Hamulce, ludzie w samochodzie "walneli w pasy" a droga to głowna przelotowa (70 km/h podniesiona predkość) przez miasto.

Wkurzyłem się na tyle,że zjechałem na chodnik i zasadziłem gosciowi takiego kopa ,że mnie kostka wieczorem bolała.

Napisano

Ja kiedys widzialem jak sie taka rolkowa malolata zlapala za zderzak autobusu i dawaj yikes.gif dogonilem autobus obtitalem ,facio sie zatrzymal ale lala zdarzyla dac noge sciana.gif ZGROZA ZERO TKANKI MOZGOWEJ POD KOPULA!!!!!!!! sciana.gifrotfl.gifyikes.gif

Napisano

> Wkurzyłem się na tyle,że zjechałem na chodnik i zasadziłem gosciowi

> takiego kopa ,że mnie kostka wieczorem bolała.

I to jest chyba najlepsze rozwiazanie tej sprawy but.gifok.gif

Moc argumentow ktore przemawiaja do d*** ,bo mozgu juz nie ma rotfl.gifwaytogo.gif

Napisano

> I to jest chyba najlepsze rozwiazanie tej sprawy

> Moc argumentow ktore przemawiaja do d*** ,bo mozgu juz nie ma

Dumny z siebie nie jestem. Ale pamiętam ,że wtedy najbardziej mnie wkurzyło to ,że gostek kompletnie się nie przejął tym co się stało i wtedy cos we mnie "pękło" i noga sama poleciała.

Napisano

ja tam na swoim osiedlu mam na to jeden sposob: widze takiego delikwenta.... nabieram ostro obrotow i hamuje mu doslownie pol metra przed nogami z piskiem opon dodatkowo trabiac.... czasem pomaga smile.gifcool.gifzlosnik2.gifhmm.gifklnie.gif

Napisano

> Ledwo babsko ominąłem

Hy... Mój śwagier miał chyba lepszego stresa na parkingu pod super-duper-hiper marketem...

Zapakował do bagażnika pakupki, wsiadł, odpalił i zaczyna ruszać.

Dobrze, że ruszał naprawdę wolno... Kątem oka zobaczył, że coś

mu się wślizguje pod autko. Dał w heble, otwiera drzwi, a tam spod

podwozia wyczołguje się taki rolkowiec!

Śwagra zamurowało i chyba tylko to spowodowało, że nie doszło do rękoczynów.

> Tak się chciałem wyżalić

Wierzę. Jak to było? Bydlę trafisz, za człowieka idziesz siedzieć...

Napisano

Dobrze zrobiłeś mnie deneruje jak jedzie rodzinka na rowerach i wogole nie zwracają uwagi na swoje pociechy sciana.gif

Napisano

> Dobrze zrobiłeś mnie deneruje jak jedzie rodzinka na rowerach i

> wogole nie zwracają uwagi na swoje pociechy

fakt, czasem jeżdżą jakby byli świętymi krowami w Indiach...

Napisano

Niestety, w takim po...ym kraju żyjemy frown.gif

W czoraj , droga krajowa 55 na odcinku Grudziądz - Stolno (pięknie wyremontowany kawałek) , wyjeżdżam zza zakrętu , nie szybko (80-90km/h) i co widzę.... boje_sie.gif chłopek prowadzi wzdłóż drogi i środkiem STADO KRÓW tak ok. 15-20 sztuk buu.gifscrewy.gif , normalnie kolana jak z galarety miałem, Pomijam że tak brudnych (obes...ych) krów juz dawno nie widziałem. No ale chopek pewnie dumny że w UE jest i dopłaty zafasował.... czerwona.gif

pifpaf: do idiotów powinno sie strzelać bez ostrzeżenia uzbroj_zlo.gif

Napisano

Taaa,a co pwiecie na to:

Dziś po południu wracałem rowerkiem od klienta z Karczewa do Otwocka,ruch aut jak cholera,więc po chodniku posówam i co widzę?

Durną matkę z wózkiem po prawej stronie chodnika,a jej może 5letnie dziecko idzie PO KRAWężNIKU,BALASUJąC OBOK PęDZąCYCH AUT angryfire.gifsciana.gifklnie.gif

Babsko dopiero na moją interwencję wzieło dzieciaka na swoją prawą stronę z dala od jezdni rant.giftuk.gif

Mam dzieci i wiem jak bardzo są nieobliczalne ,więc na ten widok "pompka mi stanęła"!!!!!!!!!!

Tylko jedno pytanie na koniec :

kto byłby winien tragedii?????

Napisano

> kto byłby winien tragedii?????

no jak to kto, przecież panie ten gówniarz tak szybko jechał.. angryfire.gifsciana.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.