zinger Posted January 21 Share Posted January 21 Chętnie zobaczę na żywo, oby tylko nie przesadzili z cena, bo jak będę zmieniał auto to myślę, że rozwaze powrót do Priusa po latach. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin79 Posted January 22 Share Posted January 22 11 godzin temu, zinger napisał(a): Chętnie zobaczę na żywo, oby tylko nie przesadzili z cena, bo jak będę zmieniał auto to myślę, że rozwaze powrót do Priusa po latach. podejrzewam ze cos koło 200 tys i tutaj pytanie jak na jesień będę zamawiał auto do miasta czy takiego priusa ktory bedzie palił 4-6 litrów czy jednak zwykłe bmw 3 w dieslu które w mieście mi spali 7 litrów i na narty zabierze , rowery przewiezie i przyczepe pociągnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zinger Posted January 22 Author Share Posted January 22 Godzinę temu, Marcin79 napisał(a): podejrzewam ze cos koło 200 tys i tutaj pytanie jak na jesień będę zamawiał auto do miasta czy takiego priusa ktory bedzie palił 4-6 litrów czy jednak zwykłe bmw 3 w dieslu które w mieście mi spali 7 litrów i na narty zabierze , rowery przewiezie i przyczepe pociągnie Nie wiem jak z przyczepa, ale rowery czy box nie powinno być problemów. Mi P2 z boxem palił 7.5 na trasie do AT i była to najwyższa wartość jaka osiągnąłem przez 4 lata jak nim jeździłem. Jak robisz dużo takich tras to pewnie bym czegoś innego szukał, ale jak głównie wokół komina i 1-2 trasy na rok to jak najbardziej się nada moim zdaniem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrBEAN Posted January 22 Share Posted January 22 18 godzin temu, zinger napisał(a): Chętnie zobaczę na żywo, oby tylko nie przesadzili z cena, bo jak będę zmieniał auto to myślę, że rozwaze powrót do Priusa po latach. Wizualnie petarda. Istotne będą parametry w realu, i to mnie ciekawi najbardziej. Jest szansa, że PHEV w tym przypadku wyjdzie sensowny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej__ Posted January 22 Share Posted January 22 54 minuty temu, mrBEAN napisał(a): Wizualnie petarda. Istotne będą parametry w realu, i to mnie ciekawi najbardziej. Jest szansa, że PHEV w tym przypadku wyjdzie sensowny. Zeby jeszcze tylko wnetrze i wyciszenie poprawili 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zinger Posted January 22 Author Share Posted January 22 Godzinę temu, mrBEAN napisał(a): Wizualnie petarda. Istotne będą parametry w realu, i to mnie ciekawi najbardziej. Jest szansa, że PHEV w tym przypadku wyjdzie sensowny. Kluczową będzie cena. Wersja Ltd AWD mówił że 37kusd, gdyby tyle u nas było to bajka, ale boję się że 200k pęknie. Więc plugin pewnie 250 i robi się mało sensownie. Ale zobaczymy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lynda Posted July 22 Share Posted July 22 Fajne toto nawet 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts