Napisano 13 godzin temu13 godzin 39 minut temu, PawelWaw napisał:dzisiaj wlasnie ladowalem w garazu, z iphonem w reku 3 sekundy to trwalo wychodzi na to ze na ladowanie EV w tym roku poswiecilem mniej czasu niz spalinowcy podczas jednego wyjazdu na stacje benzynowa i to nie po alkohol A ja dzisiaj cały dzień jeździłem elektrykiem. I poświęciłem 0 sekund na ładowanie bo nawet nie umiem go ładować. Popatrz, pierwszy dzień z elektrykiem i już jestem lepszy od Was wszystkich.
Napisano 12 godzin temu12 godzin 15 minut temu, Ryb napisał:A ja dzisiaj cały dzień jeździłem elektrykiem. I poświęciłem 0 sekund na ładowanie bo nawet nie umiem go ładować.Popatrz, pierwszy dzień z elektrykiem i już jestem lepszy od Was wszystkich.Tramwaje na wioske dotarly! Brawo
Napisano 1 godzinę temu1 godzina 11 godzin temu, PawelWaw napisał:Tramwaje na wioske dotarly! Brawo Gościu, prawie kupiłem* dwa(!) EV.* W darmowym leasingu ale to przecież to samo. Nikt przy zdrowych zmysłach nie kupuje EV na własność.