Napisano 5 godzin temu5 godzin 16 minut temu, WaWeR napisał:@JosypAlbo jesteś bardzo odważny, albo bardzo siebie nie lubisz.Ale trzymam kciuki byśmy o żadnej katastrofie budowalnej w Kwidzynie nie przeczytali/usłyszeliJuż lata po internecie mem
Napisano 5 godzin temu5 godzin 8 godzin temu, Josyp napisał:Budowa postepuje, walic hydroizolacje!!!Legancko.... tego no.
Napisano 4 godziny temu4 godziny 6 godzin temu, marcin_szary napisał:lepiej zamontuj se tam na stale pompe wypompowywującą wodę, bo po każdych ulewach będziesz w gumiakach po tym kanale chodzil A za rok będą tam komarki mieszkały I to prawdziwe, a nie z Rometa
Napisano 2 godziny temu2 godziny ja tam źle nie życzę ale woda zawsze znajdzie sobie miejsce aby zagościć w tym kanale, no i żeby się ta budowla nie zawaliła,mam kolegę co ma dom centralnie na górce i musiał zasypać kanał bo woda cały czas napływała
Napisano 1 godzinę temu1 godzina 9 godzin temu, marcin_szary napisał:jak na to patrze to .... nie wiem czy się śmiać czy płakać Jak przyjdzie deszcz...
Napisano 1 godzinę temu1 godzina 48 minut temu, Waldek40 napisał:ja tam źle nie życzę ale woda zawsze znajdzie sobie miejsce aby zagościć w tym kanale, no i żeby się ta budowla nie zawaliła,mam kolegę co ma dom centralnie na górce i musiał zasypać kanał bo woda cały czas napływałaŻyła wodna? Trzeba bylo brać kacikowicza, jest tu taki który obsługuje różdżkę