Napisano Poniedziałek o 18:492 dni Dzień dobry. Czy szanowni posiadacze Toyot/Lexusów mogą polecić jakąś wiarygodną stronę (czy coś w tym stylu) do wyszukiwania części, weryfikacji wyposażenia po numerze VIN dla tych marek? Mam na myśli coś takiego jak np. ePER w przypadku grupy Fiat, gdzie można sobie sprawdzić numery części, sprawdzić z jakimi elementami wyposażenia dane auto zostało skonfigurowane itp.?Dodatkowo czy jest jakieś narzędzie darmowe, ewentualnie coś w przystępnej cenie do samodzielnej diagnozy, odczytywania kodów błędów itp. dla tych aut? Tu znów odwołam się do grupy Fiat, gdzie istnieją takie narzędzia jak Multiecuscan, AlfaOBD (darmowe w ograniczonym zakresie lub za niewielką opłatą jest dostępna większa funkcjonalność) itp., gdzie wystarczy się zaopatrzyć w kabel i można działać?Jeśli to robi różnicę, to raczej mam na myśli nieco starsze modele, jeśli coś szanowni autokącikowicze byliby w stanie polecić to byłbym wdzięczny.
Napisano Wtorek o 16:501 dzień Jeśli chodzi o wyposażenie to wystarczy założyć konto na toyota-tech. Po numerze VIN znajdziesz wersję, wyposażenie, historię serwisową w ASO.Cała reszta i tak Ci się nie przyda, więc nie ma sensu tracić czasu i środków.
Napisano Wtorek o 19:141 dzień Amayama.com tam znajdziesz numery części.Do diagnostyki Techstream z witaminami i ryżowy interfejs. Może być nawet najtańszy MiniVCI za kilkadziesiąt zł.
Napisano 1 godzinę temu1 godzina W dniu 23.06.2026 o 21:14, ghost2255 napisał:Amayama.com tam znajdziesz numery części.również polecam