Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Moze stworzymy taka baze jak na kaciku Nubiry ???

Featured Replies

Napisano
  • Autor

> W sumie może być ale tylko dla zarejestrowanych.

Tylko i wyłacznie, i oczywiście na hasło plik

Napisano

> W sumie może być ale tylko dla zarejestrowanych.

waytogo.gif

Napisano

Zdecydowanie popieram

Napisano

a jak z bezpieczeństwem swiety.gifhmm.gif

nie obraźcie się ale wiecie jak jest...

tak na dobrą sprawe każdy może być zarejestrowany.

Napisano
  • Autor

> a jak z bezpieczeństwem

> nie obraźcie się ale wiecie jak jest...

> tak na dobrą sprawe każdy może być zarejestrowany.

W sumie racja hmm.gif To moze dostep do bazy-listy beda mogli miec kacikowicze zaleznie od stazu czasowego na ak lub ilosci splodzonego spamu ?? zlosnik.gif

Napisano

w zasadzie popieram aczkolwiek mam tez spore watpliwosci

Napisano

Fajny pomysł ok.gif Ale myślę, że aby uniknąć sytuacji rodem z filmów szpiegowskich (podawanie haseł), wystarczy w dziale "jest tu kto?" dodać kolumnę: 'Miasto". Będziesz chciał wymienić doświadczenia z kimś z okolic, to piszesz na priv i umawiasz się na ew. spotkanie. smile.gif No i nowi, zarejestrowani klubowicze będą mieli łatwiej odnaleźć kogoś z okolicy smile.gif żeby nie powiedzieć bliskiego wink.gif haha hahaha.gif

Pozdrawiam

Napisano

Pewien klub (nie bede robil reklamy..) zrobil tez cos takiego. Dostep maja jednak Ci uzytkownicy ktorzy zgodzili sie na podanie swoich namiarow. Mysle ze to najlepsze wyjscie.

Pozdrawiam

Napisano

Ten pomysł już był na IKA i nie wypalił. Ale może tutaj niewiem.gif W końcu odwiedza tą stronę więcej ludzików zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Tutaj było:

> Assistance klubowy!!!

Nie no ja widze ze tutaj to probowano zrobic jakis fullwypas assistance wink.gif la cznie z jakimis cennikami za usluge, dojazd itp hehe.gifa mi bardziej chodzi o to ze jak mi sie cos stanie w obcym miescie lub okolicach i nie bede wiedzial gdzie sie ruszyc po pomoc to wyciagam ze schowka kartke z wydrukiem osob, szukam kogos z okolicy, dzwonie i sie jakos dogadujemy w temacie pomocy. Wszystko oficjalnie raczej w formie czynu spolecznego. Ewentualne rozliczenia to juz kwetsia pomiedzy osobami zainteresowanymi ok.gif

Napisano

> Nie no ja widze ze tutaj to probowano zrobic jakis fullwypas

> assistance la cznie z jakimis cennikami za usluge, dojazd itp

Gdzie Ty tam widzisz cenniki?

> a mi bardziej chodzi o to ze jak mi sie cos stanie w obcym

> miescie lub okolicach i nie bede wiedzial gdzie sie ruszyc po

> pomoc to wyciagam ze schowka kartke z wydrukiem osob, szukam

> kogos z okolicy, dzwonie i sie jakos dogadujemy w temacie

> pomocy. Wszystko oficjalnie raczej w formie czynu spolecznego.

> Ewentualne rozliczenia to juz kwetsia pomiedzy osobami

> zainteresowanymi

Czytając tamten wątek wydawało mi się, że właśnie tak to miało działać... ale do tej pory nie działa

Napisano

> Gdzie Ty tam widzisz cenniki?

> Czytając tamten wątek wydawało mi się, że właśnie tak to miało

> działać... ale do tej pory nie działa

Ja mogę zrobic za free strone o nowym adresie specjalnie do rejestracji, na hasło, bez problemu!

Napisano

jestem Za !ale proponowałbym dostęp tylko dla odób które same udostępniły dane(tz nr telefonu województwo i miasto-wsumie to wystarczy by się skontaktować gdy autko nawali gdzieś daleko od domu i nie tylko np20.GIF)

Napisano

Może wiec osoby chętne podadzą nr. kontaktowy i okolice zamieszkania

A ktoś pozbiera dane i zrobi listę wg miejsca zamieszkania. Jeśli ktoś z kącikowiczów będzie miał problem to zadzwoni pewne sprawy można załatwić telefonicznie

Zezwalam na przetwarzanie moich danych osobowych w celu stworzenia takiej listy cool.gif

Joseph_kombi Szczecin Przecław nr kontaktowy 880886725 Józek

Napisano

Proponwałbym by ktoś zebrał dane na priv i zrobił liste a nie tak na forum podawać nr telefonów

Napisano
  • Autor

> Proponwałbym by ktoś zebrał dane na priv i zrobił liste a nie tak na

> forum podawać nr telefonów

OK trzeba działac koledzy bo od samego pisania nic sie nie ruszy w tej sprawie. Dzis popoludniu/wieczorem podam adres email na ktory chetne osoby beda mogly przesylac swoje dane kontaktowe ok.gif. Prosze nie podawac ich tutaj nono.gif

Napisano

> OK trzeba działac koledzy bo od samego pisania nic sie nie ruszy w

> tej sprawie. Dzis popoludniu/wieczorem podam adres email na

> ktory chetne osoby beda mogly przesylac swoje dane kontaktowe .

W naszym rejonie szykuje się chyba pełen Assistance hehe.gif bo kącikowiczów z naszych okolic conajmniej kilku palacz.gif

Napisano

czekam na stronke i zaraz sie tam zapisze oferujac pomoc i (odpukac) proszac o nia yay.gif

Napisano

Ja się podpisuję pod pomysłem!

Oczywiście pewien poziom bezpieczeństwa przy udostępnianiu pliku powinien być...

Napisano

Poprostu dpoiszmy sie do ich listy zeby nie powstawały setki róznych list ja juz poprosiłęm o hasło podałem dane i podałem marke posiadanego samochodu

Napisano
  • Autor

> Poprostu dpoiszmy sie do ich listy zeby nie powstawały setki róznych

> list ja juz poprosiłęm o hasło podałem dane i podałem marke

> posiadanego samochodu

W sumie pomysl wery gód waytogo.gif

Napisano

Doczytałem juz też o wątpliwościach kolegów proponuje zrobić tak że dostęp dostaje tan kto może potwieredzieć znajomośc z przynajmniej 5 osobami z AK grinser006.gifcfaniaczek.gif ja mogę więć kcem. Ci co jeszcze nie mogą niech wpadną do staloofki na spota w piatek.

Napisano

> Doczytałem juz też o wątpliwościach kolegów proponuje zrobić tak że

> dostęp dostaje tan kto może potwieredzieć znajomośc z

> przynajmniej 5 osobami z AK ja mogę więć kcem. Ci co jeszcze

> nie mogą niech wpadną do staloofki na spota w piatek.

Już

yay.gif

Napisano

podpinam sie dobry pomysł waytogo.gif

Napisano

> I co ??? Juz dopisany ??? Nie bylo problemow ??

nie wszystko zajeło jakieś 5 minut łącznie z info zwrotnym

smile.gif

Napisano

> nie wszystko zajeło jakieś 5 minut łącznie z info zwrotnym

oki co gdzie i jak bo sie zgubiłem skromny.gif

Napisano

> oki co gdzie i jak bo sie zgubiłem

a co ci powiedizeć żebyśsię odnalazł grinser006.gif

Napisano

> a co ci powiedizeć żebyśsię odnalazł

no coś wypełniałes jakąś ankete czy coś?

Napisano

> no coś wypełniałes jakąś ankete czy coś?

wlazłem

tu

potem zwrociłem sie do autora posta na priva o hasło jednoczesnie podając swoje dane (imie, telefon , miejscowość, dodatkowo samochodzik i miejsce gdzie ieszkam i gdzie bywam i otrzymałem hasełko) grinser006.gif

Napisano

Ja jednak jestem za tym, żeby utworzyc asterkową listę. Czasem w obcym miescie potrzebujemy servisu opla albo z sklepu z cześciami do asterki. A koledzy z nubiry mogą nie wiedzieć gdzie coś takiego znaleźć.

Poza tym myśle że nie trzeba podawac pełnego adresu. Wystarczy miasto , dzielnica lub osiedle i nr telefonu kontaktowego.

Jak sie do tego ustosunkowujecie?

Napisano

> Ja jednak jestem za tym, żeby utworzyc asterkową listę. Czasem w

> obcym miescie potrzebujemy servisu opla albo z sklepu z

jestem za

> cześciami do asterki. A koledzy z nubiry mogą nie wiedzieć gdzie

> coś takiego znaleźć.

> Poza tym myśle że nie trzeba podawac pełnego adresu.

Ja podałem tylko imie telefon i miasto no i samochodzik.

Wystarczy miasto

> , dzielnica lub osiedle i nr telefonu kontaktowego.

> Jak sie do tego ustosunkowujecie?

ok.gif

Napisano

zróbmy swoją listę....

przecież to wstyd ...nubirowcy mogą się zorganizować a my nie?

kurcze wiem ze ktos musi troche roboty odwalic...(zaproponawałbym siebie ale jestem jeszcze mlody stazem) ale chyba warto, byłoby coś takiego, wystarczyłoby miejscowość i numer telefonu

Napisano

proponuje też zrobić własną liste,wystarczyło by podać imię miasto i nr telefonu .a tak poza tym jest ktoś z okolic leszna?????

Napisano

Pomysł z pomocą społeczną bardzo mi się podoba! Często jeżdżę po woj.łódzkim czasami dalej i bywa różnie.

Jestem zainteresowany i chętnie udostępnie swój tel.kom.

Gdzie mam wysłać swoje dane?

Napisano

Ja też moge udostępnić dane ,Jesli ktoś jeżdzi w okolicach Leszna(wlkp) to nich napisze na priv a podam mu w razie jakiejś awarii moje dane

Napisano

OKI no to kto się tego podejmuje ? (stworzenie pliku i jego aktualizacja? )

najlepiej ktos ze stażem

grinser006.gif

Napisano

> OKI no to kto się tego podejmuje ? (stworzenie pliku i jego

> aktualizacja? )

> najlepiej ktos ze stażem

Zanim ktoś się zobowiąże to zrobić ustalmy jakieś zasady bezpieczeństwa. IMHO dostęp dla zarejestrowanych to za mało bo zarejestrować to się może każdy w dowolnej chwili. Żeby później nie było, że dzwoni ktoś do Ciebie dajmy na to o 22:00 i mówi: "cześć, jestem xxxxx z autokacika, właśnie przejeżdzam z żoną i malutkimi dziecmi przez Twoje miasto i coś się stało z autem, czy mógłbyś podjechać tu i tu, polukać i moze gdzieś zaholowac? " Ty jedziesz a tam bokser.gifpiesc.giftuk.gif i masz po aucie albo jeszcze gorzej.

Wiem, ze to skrajny przypadek ale musimy na dziendobry wykluczyć taką możliwość.

Ogólnie popieram tą ideę, sam chętnie podam swoje namiary i pewnie postaram się pomóc jak będę dostępny kiedy ktos będzie potrzebował pomocy czy informacji będąc w mojej okolicy, ale musimy się zabezpieczyć przed cfaniaczek.gif cwaniakami

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.