Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ASSISTANCE finalna wersja !

Featured Replies

Napisano
www.OPELASTRA.UP.PL (ASSISTANCE OPEL ASTRA) - strona jest już gotowa zapraszam do rejestracji. Strona znajduje się na nowym lepszym serwerze i jest już w pełni sprawna. Czekam na opinie, pomysły, sugestie. Strona bedzie aktualizowana min raz na tydzień, z możliwością rozbudowy strony. Zapraszam do działu FAQ. pozdro!
Napisano

> Witam. Ostatnio poruszony na forum wątek o zrobieniu bazy danych

> uzytwkoników AK, którzy chcą/mogą pomóc innym uż. AK w razie

> awari.

> Tak więc zrobiłem projekt na który zapraszam: www.opelastra.cba.pl -

> zalecam kozystać z innych przeglądarech niż IE (np: FF, OPERA -

> te które blokuja reklamy). Serwer jest tymczasowy, oraz domena,

> tutaj kwestią czasu będzie zmiana.

> Czekam na propozycje, sugestie. Podkreslam że strona jest jeszcze w

> budowie zostało tylko znalezienie dobrego serwera(bo ten inaczej

> obsługuje php niż jak ja to widze), oraz kilka poprawek

> technicznych. Skorzystałem z poprzedniego Layouta, ale i to

> zostało podkreslone w stopce. Pozdrawiam.

wypas brawo.gif logowanie jeszcze nie działa ??

zresztą nieważne mamy już początek smile.gif a to dobra droga do skończenia projektu.

Dawajcie opinie.. ja uważam że jest git!

Napisano

moge zaoferowac troche miejsca na strone (obsluguje php, mysql) itp smile.gif

wrazie co to prosze o kontakt

Napisano

> Witam. Ostatnio poruszony na forum wątek o zrobieniu bazy danych

> uzytwkoników AK, którzy chcą/mogą pomóc innym uż. AK w razie

> awari.

> Tak więc zrobiłem projekt na który zapraszam: www.opelastra.cba.pl -

> zalecam kozystać z innych przeglądarech niż IE (np: FF, OPERA -

> te które blokuja reklamy). Serwer jest tymczasowy, oraz domena,

> tutaj kwestią czasu będzie zmiana.

> Czekam na propozycje, sugestie. Podkreslam że strona jest jeszcze w

> budowie zostało tylko znalezienie dobrego serwera(bo ten inaczej

> obsługuje php niż jak ja to widze), oraz kilka poprawek

> technicznych. Skorzystałem z poprzedniego Layouta, ale i to

> zostało podkreslone w stopce. Pozdrawiam.

=================================

Niezle.Tylko wiadomo jak jest ,jak się daleko jedzie i cos się zepsuje .Trzeba by jezdzic z laptopem z dostępem do netu.

Napisano
  • Autor

> =================================

> Niezle.Tylko wiadomo jak jest ,jak się daleko jedzie i cos się

> zepsuje .Trzeba by jezdzic z laptopem z dostępem do netu.

Będę miał niebawem serwer z php i mysql, potrzeba max 2MB strona narazie zajmuje 100KB smile.gif (bo w php), niebawem powstanie ostateczny adres strony, i strona bedzie w pełni funkconalna mysle ze będzie to kwestią max 3 dni i będzie można sie już rejestrować. czekam na kolejne propozycje. Laout inny jest tu zbędny ten jest dobry, w końcu nie chodzi o grafike tylko o informacje.

Napisano

Ja mam takie pytanie/watpliwość:

Na wstępie trzeba wysłać maila i podać w nim nick z AK itd. Rozumiem, że wprowadzisz te dane do bazy aby można było się zalogować w "assistance". Czy będziesz dodawał do bazy wszystkich, którzy wyrażą na to chęć (np. założą konto na AK dzisiaj) czy trzeba spełnić jakieś warunki (jakie) ? Mówię tylko o rejestracji w "assistance", nie o póżniejszym dodaniu do bazy danych typu: miasto, w czym mogę pomóc.

Napisano
  • Autor

> Ja mam takie pytanie/watpliwość:

> Na wstępie trzeba wysłać maila i podać w nim nick z AK itd. Rozumiem,

> że wprowadzisz te dane do bazy aby można było się zalogować w

> "assistance". Czy będziesz dodawał do bazy wszystkich, którzy

> wyrażą na to chęć (np. założą konto na AK dzisiaj) czy trzeba

> spełnić jakieś warunki (jakie) ? Mówię tylko o rejestracji w

> "assistance", nie o póżniejszym dodaniu do bazy danych typu:

> miasto, w czym mogę pomóc.

Na samym początku jestem ciekaw zainteresowania tym projektem... jak będzei w bazie mniej jak 20 osób to nie ma to sensu. Zarejestrować moze się każdy z forum astry AK. Tak wysyąłsz mi maila z Twoim loginem z Ak oraz hasłem (innym niż w AK), ja Ciebie dodaje i masz już dostęp, dostajesz potwierdzenie mailem o pomyslnej rejestracji i inforamcjami zawartymi podczas rejestracji.

Kto z AK będzie mógł sie rejestrować: mysle że osoby które mają minimalny staż na AK powiedzmy te 20/30 postów i mają wypełniony profil.

Napisano

> Tak wysyąłsz mi maila z Twoim loginem z Ak oraz hasłem (innym niż w AK)

Już wysłałem smile.gif

Chodzi mi o coś takiego. Jestem na forum nowy, wiem, że nie mam szans na zarejestrowanie bo nie spełniam warunków, albo co gorsza mam złe zamiary. I podaję login kogoś, kto spełnia te warunki (a jeszcze lepiej, wyszukuję na forum takiego człowieka, który jest już dawno zarejestrowany ale od dłuższego czasu nie pisze, a wszystko po to aby zmniejszyć szansę wykrycia mojego szwindlu) i mam dostęp do listy.

Pozdroofka

Napisano
  • Autor

> Już wysłałem

> Chodzi mi o coś takiego. Jestem na forum nowy, wiem, że nie mam szans

> na zarejestrowanie bo nie spełniam warunków, albo co gorsza mam

> złe zamiary. I podaję login kogoś, kto spełnia te warunki (a

> jeszcze lepiej, wyszukuję na forum takiego człowieka, który jest

> już dawno zarejestrowany ale od dłuższego czasu nie pisze, a

> wszystko po to aby zmniejszyć szansę wykrycia mojego szwindlu) i

> mam dostęp do listy.

> Pozdroofka

smile.gif Rozumie, ale na takie coś nie ma możliwości zabezpieczenia. Sprawdź swój mail smile.gif baza jeszcze jest pusta czekam na oferty. Z drógiej strony co złodziejowi lub krętaczowi z bazy danych gdzie widzi telefon i miasto? zadzowni i powie chcę Ciebie okraść, czy umówi się z Tobą że niby potrzebuje pomocy... fakt ryzyko jest no ale każdy może tutaj być niebezpieczny nie bądźmy złej myśli. Warunkiem niech będzie te 20/30 postów to juz jakis wymóg, a jak ktoś sie podszyje pod nick to mówi się trudno, zawsze można jakos sprawdzić poprawność danych i już nad tym myslę...

Napisano

Dostałem mail potwierdzajacy rejestrację smile.gif

Obawiam się, że nie ma możliwości sprawdzić ten kto podaje się za kogoś jest tym własciwym. Chyba, żeby publikowac na forum listę tych, którzy się zarejestrowali i każdy mógłby sprawdzić, czy na niej jest lub jest a nie rejestrował się. Ale to chyba zły pomysł smile.gif

Aha, zalogowałem się i testowo pobrałem plik. Nie jest zabezpieczony hasłem, mimo, że w mailu stoi, że jest. Pomysł z hasłem masz dobry, bo przecież plik można pobrać wprost z linku, bez konieczności logowania się wink.gif

Pozdroofka

Napisano
  • Autor

> Dostałem mail potwierdzajacy rejestrację

> Obawiam się, że nie ma możliwości sprawdzić ten kto podaje się za

> kogoś jest tym własciwym. Chyba, żeby publikowac na forum listę

> tych, którzy się zarejestrowali i każdy mógłby sprawdzić, czy na

> niej jest lub jest a nie rejestrował się. Ale to chyba zły

> pomysł

> Aha, zalogowałem się i testowo pobrałem plik. Nie jest zabezpieczony

> hasłem, mimo, że w mailu stoi, że jest. Pomysł z hasłem masz

> dobry, bo przecież plik można pobrać wprost z linku, bez

> konieczności logowania się

> Pozdroofka

a kto będzie znał link do pliku smile.gif270751858-jezyk.gif to też zrobie aby był szyfrowany. a po co hasło jak baza jest pusta smile.gif, w zasadzie to nie myślałem o haśle bo po co?? przecież jak ktos się zarejestruje to i automatycznie dostanie hasło, a nie musi, więc i hasło też nie jest potrzebne, lepiej chyba zrobić link do nowej podstrony i tam umieszczac na bierząco nowych userów oferujących pomoc z możliwością do wydruku - szybciej i łatwiej.. hasło jest zbedne i pobieranie pliku - jedyny sens pliku to to że ktoś nie ma naeta to sobie ściagnie i może przetrzymywac na kompie i musi go ściagać cały cas, a tak będzei miał aktualke bez ściagania, do wydruku!!

Napisano

> no to ja również wysłałem maila z namiarami

Ja również i czekam na potwierdzenie biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

> Ja również i czekam na potwierdzenie

Chyba sie nie rozumiemy???

Jezli ktoś wysyła swoje dane aby dodać się do bazy, to nie dostanie potwierdzenia! (prosze uważnie wysyałać mail tak jak jest napisane w FAQ, bo moge nie dostawać maili)

Potwierdzenie bedzie tylko wtedy gdy ktoś się zarejestruje poprzez mail, wtedy dostanie też dostęp do bazy!

Napisano

wszystko waytogo.gif no może prawie wszystko!Dlaczego tak mało kolegów i koleżanek wysłało swoje dane????? confused.gif Dalej zgłaszać się. czy nikt nie bedzie potrzebował pomocy ?nie serce.gif asterki?????Pozdrawiam wszystkich

Napisano

> Już wysłałem

> Chodzi mi o coś takiego. Jestem na forum nowy, wiem, że nie mam szans

> na zarejestrowanie bo nie spełniam warunków, albo co gorsza mam

> złe zamiary. I podaję login kogoś, kto spełnia te warunki (a

> jeszcze lepiej, wyszukuję na forum takiego człowieka, który jest

> już dawno zarejestrowany ale od dłuższego czasu nie pisze, a

> wszystko po to aby zmniejszyć szansę wykrycia mojego szwindlu) i

> mam dostęp do listy.

Można by wysyłać priva na AK czy aby na pewno zpisywałeś się? Nie wiem tylko czy coś takiego da się zrobić automatycznie, żeby kolega nie musiał sam do każdego wysyłać wiadomości.

Napisano

Witam!

A teraz cos takiego: jestem chetny do pomocy, jakis czas temu kolega z Bydgoszczy chcial pomoc dla siostry, pomoglbym ale zanim rozczytalem na forum lyknelem 20.GIF , Wiadomo juz nie pojade. Napisalem na tym forum ze jak jestem w domu gdyby bylo "kacikowe assistance" jestem do dyspozycji.

Ale jest jedno ale na tym forum jestem JerryG1 a to dlatego bo po 3 miesiacach wywalilo mnie JerryG i tu moje pytanie co zrobic do konca sierpnia bedac w Gdansku pomoge, ale teraz co z ludzmi takimi jak ja, corka odbierze telefon ale ona jest noga w mechanice a dotego moze byc w pracy, czy bedzie mozliwosc zawieszenia??

Napisano
  • Autor

> Można by wysyłać priva na AK czy aby na pewno zpisywałeś się? Nie

> wiem tylko czy coś takiego da się zrobić automatycznie, żeby

> kolega nie musiał sam do każdego wysyłać wiadomości.

smile.gif jeżeli będzie ktoś chciał oszukać to mu to się uda! Ale ja nic do nikogo nie wysyłam. cooty! chłopie smile.gif php mnie w tym wyręcza. wszytko full automat smile.gif!!

Napisano

wysłałem czekam na odpowiedż

Napisano
  • Autor

> wysłałem czekam na odpowiedż

aktualizuje baze wmomęcie jak siadam do kompa. Ale coś widze ze projektam mało kto się interesuje? zaledwie 2 osoby dziennie!

Napisano

> aktualizuje baze wmomęcie jak siadam do kompa. Ale coś widze ze

> projektam mało kto się interesuje? zaledwie 2 osoby dziennie!

=======================

Dopieść projekt i poczekaj .To nie wyprzedaż w MediaMarkt.Ludzie muszą "posprawdzać ,spróbować organoleptycznie" .Mało kto chce zresztą udostępniać swoje dane stronce która ma "kilka" dni.

Napisano

> Może do kompletu zrobimy ściepe kącikową na takie cosik ??

co nie zmienia faktu ze klepana w tylny prawy rog grinser006.gif

Napisano

> www.OPELASTRA.UP.PL (ASSISTANCE OPEL ASTRA) - strona jest już gotowa

> zapraszam do rejestracji. Strona znajduje się na nowym lepszym

> serwerze i jest już w pełni sprawna. Czekam na opinie, pomysły,

> sugestie. Strona bedzie aktualizowana min raz na tydzień, z

> możliwością rozbudowy strony. Zapraszam do działu FAQ. pozdro!

jestem na liście wszystko oki.ciekawe jak to bedzie działać choć od wczoraj mam coraz więcej wątpliwości niestety jesteśmy zdani tylko na uczciwość ludzką wszyscy wiemy w jakim kraju żyjemy cfaniaczek.gif

Napisano

Jeśli chodzi o zabezpieczenia to może przyjmijmy wzór z allegro czyli hasło wysłane pocztą?

Załóżmy że wszedłem sobie na nasze forum doczytałem o akcji z pomocą, zarejestrowałem się na forum potem kliknąłem pare razy aby mieć wymaganą ilość postów (jest sporo wątków gdzie wystarczy napisać - "super, podoba mi się") i mam listę telefonów z którą można trochę żeczy zrobić!

Tak sobie wyobrażam rejestrację:

Pobieram z netu przygotowany formularz, ręcznie wypełniam następnie wysyłam wraz ze zwrotną kopertą ze znaczkiem. Dostaję pocztą hasło i listę telefonów z miastami.

Myślę, że ten sposób wyeliminowałby ludzi którzy rejestrują się bo - to tylko kilka kliknięć (jest fajnie i mam numery) oraz ludzi którzy mają niewielkie ale niecne zamiary a przy takiej procedurze nie będzie im się chciało.

Jeszcze jeden plus jest taki że lista telefonów nie będzie w formie elektronicznej (łatwość rozpowszechniania).

Tak sobie tylko pomyślałem zlosnik.gif

Przy obecnym stanie żeczy też się zarejestruję.

Napisano
  • Autor

> Jeśli chodzi o zabezpieczenia to może przyjmijmy wzór z allegro czyli

> hasło wysłane pocztą?

> Załóżmy że wszedłem sobie na nasze forum doczytałem o akcji z pomocą,

> zarejestrowałem się na forum potem kliknąłem pare razy aby mieć

> wymaganą ilość postów (jest sporo wątków gdzie wystarczy napisać

> - "super, podoba mi się") i mam listę telefonów z którą można

> trochę żeczy zrobić!

> Tak sobie wyobrażam rejestrację:

> Pobieram z netu przygotowany formularz, ręcznie wypełniam następnie

> wysyłam wraz ze zwrotną kopertą ze znaczkiem. Dostaję pocztą

> hasło i listę telefonów z miastami.

> Myślę, że ten sposób wyeliminowałby ludzi którzy rejestrują się bo -

> to tylko kilka kliknięć (jest fajnie i mam numery) oraz ludzi

> którzy mają niewielkie ale niecne zamiary a przy takiej

> procedurze nie będzie im się chciało.

> Jeszcze jeden plus jest taki że lista telefonów nie będzie w formie

> elektronicznej (łatwość rozpowszechniania).

> Tak sobie tylko pomyślałem

> Przy obecnym stanie żeczy też się zarejestruję.

Pomysł dobry, ale co komu z czyiś numerów?? A moge i wysyłać koperty do domu, tylko zpałacisz za to :>, no i aktualizacja wtedy by spadała by do / raz na miesiać, i ile z tym roboty a tak moge to robić szybciej. Złodziej jak będzie chciał to ukradnie taki samochód jaki będzie chciał, i nie bedzie sobie zawracał kilkoma osobami na assistance! Powiem Ci jedno jakiego bym nie zrobił zabezpieczenia takie i ja sam przejdę smile.gif więc nie warto nic zmieniać!

Napisano

No to dokonałem aktywacji swojego assistanca 893goodvibes.gif

Bardzo jestem ciekaw co z tego wszystkiego wyjdzie, jak narazie jestem pełen optymizmu i ze zniecierpliwieniem czekam kiedy będę mógł komuś pomóc w trudnej sytuacji.

A tak na marginesie to stronka naszego assistanca jest cool claps.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano

no dobra rejestracja się powiodła grinser006.gif

no to teraz sie do bazy dołączę waytogo.gif

Napisano

No i faktycznie malo nas - a na pomoc informacyjna to chyba kazdego stać hmm.gif nawet jak nic wiecej nie można zrobić to zawsze można powiedzieć co gdzie i jak waytogo.gif

Napisano

> No i faktycznie malo nas - a na pomoc informacyjna to chyba kazdego

> stać nawet jak nic wiecej nie można zrobić to zawsze można

> powiedzieć co gdzie i jak

jestem już tam także ok.gif faktycznie maluczko ludzi oslabiony.gif pisaliście, ze mało ale nie myślałem, ze raptem parenaście osób. Ale nic, na początek coś jest, a myślę, ze się rozrosnie baza z biegiem czasu.

Napisano
  • Autor

NEWS NA OPELASTRA.UP.PL :

Zapisy do bazy, oraz rejestracje bedzie można dodawać jeszcze do końca sierpnia, potem aktualizacja, oraz dodawanie do bazy i rejestracja będą robione każdego 1 dnia miesiąca... szczegóły na stronie assistance.

• 2 tygodnie później...
Napisano

A mnie troszku zaskoczyło że tak mało osób chce pomóc innym oslabiony.gif chdźby tylko przez telefon powiedzieć czego i gdzie szukać w przypadku awari w obcym mieście

Napisano

witam

no troszke się zgapiłem i pózno wysłałem swoje dane

teraz czekam na umieszczenie w bazie.

Mysle że z czasem ludzi zacznie przybywać wink.gif

pozdro

• 3 tygodnie później...
Napisano

no więc pieknie

aby wejśc do bazy musze sie zarejstrowac na forum ( innym )

a tego nie zamierzam robić

wiedzę zasada konkurencji działa - coś za coś hmm.gif

Napisano

> no więc pieknie

> aby wejśc do bazy musze sie zarejstrowac na forum ( innym )

> a tego nie zamierzam robić

> wiedzę zasada konkurencji działa - coś za coś

co to ma być i dlaczego??

kicha wielka.

wytłumaczy mi ktoś tą zmianę ??

pozdro

Napisano

Kolego czy możesz mi wytłumaczyć dlaczego zmieniłeś hasło?ja podawałem swoje dane a teraz co?zakaz wstepu .czyżby jakiś szantaż żeby wszyscy przechodzili i logowali się na Twoim forum?Czuje się oszukany i proszę o wykreślenie moich danych. A myslałem że kolega jest dorosły hmm.gif Czyżby syndrom napoleona???? niewiem.gif ŻAlONE POSTęPOWANIE KOLEGO SynergY

Napisano

> ŻAlONE POSTęPOWANIE KOLEGO SynergY

dokładnie zamysł był że dostęp mają wszyscy zalogowani na autokąciku, a nie na innym forum co to jest??

jeżeli kolega SynergY nie zmieni tego to proszę o wykreślenie.

Powstawało już nie jedno forum opla jednak takiej wiedzy i użytkowników jak tutaj nie ma i pewnie nie bedzie nigdy i nigdzie.

Więc proszę o głębokie przemyślenie i powrót do pierwotnego zamysłu powstania ASISTANS.

pozdrawiam

Napisano

> dokładnie zamysł był że dostęp mają wszyscy zalogowani na autokąciku,

> a nie na innym forum co to jest??

> jeżeli kolega SynergY nie zmieni tego to proszę o wykreślenie.

> Powstawało już nie jedno forum opla jednak takiej wiedzy i

> użytkowników jak tutaj nie ma i pewnie nie bedzie nigdy i

> nigdzie.

> Więc proszę o głębokie przemyślenie i powrót do pierwotnego zamysłu

> powstania ASISTANS.

> pozdrawiam

jak juz się zrobiło taką pomocną stronke to warto było, zeby mogli w niej uczestniczyc użytkownicy 2 forów - a nie jakis szantazyk - ze trzeba się tam zarejestrować - moich danych nie musisz wykreślać, ale wolałbym pomagac jak juz osobą które znam przynajmniej z widzenia ( nick ) z tego forum, niz nie wiadomo komu spineyes.gif

aha i prosze o hasło dostępu - bo jak nie ( to i ja dziękuję za wspołpracę )

Napisano
  • Autor

> Powstawało już nie jedno forum opla jednak takiej wiedzy i

> użytkowników jak tutaj nie ma i pewnie nie bedzie nigdy i

> nigdzie.

Nigdy nie mów nigdy. To nie jest szantaż, tez mi coś Assistance to wymysł ój i kolegi ESTESA. a teksty o niepełnoletności i o napoleponie wciskaj komuś innemu. Assistance zrobiłem pod AK, zrobiłem nowe forum wiec ASSISTANCE integruje się z nowym forum, proste i logiczne, to nie siła przyciagniecia, tllko nowa wersja zabezpieczenia, no ale jak kotś nie rozumie to cuż... moge zawsze wykręslić baza teraz jest i tak duża że 2 jak odejdize to nikt nie zauważy.

Napisano

> wymysł ój i kolegi ESTESA. a teksty o niepełnoletności i o

> napoleponie wciskaj komuś innemu. Assistance zrobiłem pod AK,

nigdzie nie wciskam tekstów o niepełnoletności czy jakimś napoleonie.

ASSISTANS powstało za Twoją zasługa, ale zarejestrowałem sie tam i popierałem pomysł, że był dostęp dla uzytkowników AK.

Więc dlaczego go blokowac??

> zrobiłem nowe forum wiec ASSISTANCE integruje się z nowym forum,

pytanie do czego potrzebne nowe forum tylko dla własnej satysfakcji czy z innych powódek.Rozumiem gdyby tutaj nie było odpowiednich warunków ale za tym nic nie przemawia.

> proste i logiczne, to nie siła przyciagniecia, tllko nowa wersja

> zabezpieczenia, no ale jak kotś nie rozumie to cuż... moge

wytłumacz mio nową wersję zabezpieczenia, co da logowanie sie na nowym forum tutaj przynajmniej znam większość ludzi wiem jakie mają furki i wogóle, tam natomiast poza osobami które przejdą z AK beda nowi uzytkownicy

> zawsze wykręslić baza teraz jest i tak duża że 2 jak odejdize to

> nikt nie zauważy.

tak, tylko służy osoba które zalogują sie na TWOIM forum, a uważam że jeżeli juz dostęp dla uzytkowników AK powinnien zostać

pozdro

Napisano

> zawsze wykręslić baza teraz jest i tak duża że 2 jak odejdize to

> nikt nie zauważy.

Przepraszam ale się trochę zdenerwowałem angryfire.gif po przeczytaniu info o assistance.

Kolego Synergy zabrał Assistance z AK i poprzez fiku-miku chce Naszych rejestracji na swoim forum - SynergY be,be nono.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.