Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Blondyna i auto

Featured Replies

Napisano

Znajoma jedzie w podroz, zrobi ok 5000km w dwa tyg. Ma totalnie lyse opony, 205/40/17. Jakis znajomy jej sprawdzil cisnienie w kolach.

Tlumacze, ze przed taka podroza wypadaloby wymienic opony na nowe, poniewaz nie odprowadzaja wody, sa stare, spekane, generalnie niebezpieczne.

Czym sie najbardziej zainteresowala?

"Piter, a czy beda spuszczac powietrze, bo wczoraj moj znajomy wszystkie napompowal?"

Nie wytrzymalem

hahaha.gif

Napisano

wiem że nie wypada, ale może trzeba było ją prasnąć żeby się opamiętała!! Ostatnio miałem wystrzał opony dobrze że dopiero wjeżdżałem na autostradę, oponka miała już swoje lata teraz wiem że lepiej nie ryzykować. życie od tego zależy, może powinieneś jej to przetłumaczyć... chyba że to model niereformowalny to trudno sciana.gif

Napisano

> Znajoma jedzie w podroz, zrobi ok 5000km w dwa tyg. Ma totalnie lyse

> opony, .....

A ta znajoma choć jeździć w miarę potrafi hmm.gif

Napisano

łooo shit rozwaliłas mi uczucia hahaha.gifhahaha.gif trzeba było trzymac fason i jeszcze podystkurowac z nią na ten temat hehe.gif

Napisano

dojedzie na drucie tongue.gif

Napisano

Zawsze powtarzam, że samochód to nie zabawka..

I pewni ludzie nie powinni siadać na lewym fotelu...

Ani z przodu ani z tyłu hehe.gif

Napisano

> Znajoma jedzie w podroz, zrobi ok 5000km w dwa tyg. Ma totalnie lyse

> opony, 205/40/17. [ciach]

no a nie ma kogoś komu ufa z samochodem? takiego, by postąpiła wg jego wskazań.

Dodam, ze nie wszystkie kobiety są takie skromny.gif ja sama dbam o moją felkę i robię wszystko przy niej.

Ale potwierdzam: kobiety są bardzo zlymi kierowcami i często nie maja wyobraźni podczas jazdy angryfire.gif

Napisano

> "Piter, a czy beda spuszczac powietrze, bo wczoraj moj znajomy

> wszystkie napompowal?"

> Nie wytrzymalem

eeh może lepiej zaproponowac podróż autobusem czy samolotem, będzie bezpieczniej dla wszystkich.

Napisano
  • Autor

Jej facet sie nie zna na samochodach kompletnie, nawet prawka nie ma. Ona bedzie prowadzic cala droge. Jezdzi OK. Dzwonila do brata, ktory sporo jezdzi, powiedzial jej: nie przejmuj sie, jedz. sciana.gif

Na szczescie mnie posluchala i oddalismy samochod, teraz obuta w cztery nowki Kumho. Lepsze nowe takie niz lyse Pirellki ok.gif

Napisano

> Ale potwierdzam: kobiety są bardzo zlymi kierowcami i często nie maja

> wyobraźni podczas jazdy

Nie uogólniajmy.

Znam kobity co ciekają sie furami, że dresy to by sie upaliły z zazdrości.

Ale masz rację. waytogo.gif

Kobity to bawić dzieci i ładnie pachnieć.

A teraz czekam na lincz.. yay.gif

Napisano

Za co?? To nie obelga tylko prawda 270751858-jezyk.gif

UWAGA!! Zdarzają się chlubne przypadki że dziewczyny/kobiety wiedzą do czego zostało stworzone auto, z taką się dobrze jedzie w długiej trasie jak się trafi i oby takich kierowniczek było jak najwięcej waytogo.gif

Niesety sam znam pewną osobę(taka co nie wie po co jest auto) kupiła audi a4 bo jest duże i wygodne ale jeździ nim z domu maksymalnie do Carefura w Krakowie bo dalej się boi albo pociągiem sciana.gifsciana.gifsciana.gifsciana.gifsciana.gifsciana.gif

Napisano

> Za co?? To nie obelga tylko prawda

> UWAGA!! Zdarzają się chlubne przypadki że dziewczyny/kobiety wiedzą

> do czego zostało stworzone auto, z taką się dobrze jedzie w

> długiej trasie jak się trafi i oby takich kierowniczek było jak

> najwięcej

> Niesety sam znam pewną osobę(taka co nie wie po co jest auto) kupiła

> audi a4 bo jest duże i wygodne ale jeździ nim z domu maksymalnie

> do Carefura w Krakowie bo dalej się boi albo pociągiem

niestety znam sporo takich kobiet. W grę wchodzi ewentualnie jeszcze dojazd do pracy utartą droga. Nie mówiąc o parkowaniu - toż to dramat.

Ze wszystkich koleżanek mam tylko jedną, która jeździ, nie dziwi sie czemu jakiś znak stoi w danym miejscu, nie ma problemów z parkowaniem i zna podstawy obsługi (płyny i rozpoznaje odglosy w razie jakiejś awarii).

Ale moja teoria jest taka: kobiety się tego nie uczą, bo mają facetów smile.gif Ja się wszystkiego o samochodzie nauczyłam zanim poznałam swojego serce.gif i musiałam dbać, w przeciwnym razie na pewno by mi się nie chciało 270751858-jezyk.gif

Napisano

To tu dużo mówić ptasi móżdżek! hehe.gif

Myślałem ze takie osoby to tylko w kawałach o blondynkach grają główne role a tu przykład z życia. cool.gif

Napisano
  • Autor

Znam sporo dziewczyn ktore jezdza srednio/dobrze/bardzo dobrze, ale niewiele z nich zna sie na obsludze auta poza tankowaniem.

Slowo "przeglad" znaja, ale co on oznacza - juz nie. I nie wiedza ze raz na jakis czas powinien byc robiony. Dlatego powinny byc z mezczyznami ktorzy wiedza cos o eksploatacji. Niestety jej mezczyzna - nie ma o tym zielonego pojecia zlosnik.gif

Napisano

> Znam sporo dziewczyn ktore jezdza srednio/dobrze/bardzo dobrze, ale

> niewiele z nich zna sie na obsludze auta poza tankowaniem.

tada IThankYou.gif

Napisano
  • Autor

> tada

No dobra - niedlugo bede w PL to Cie przetestuje zlosnik.gif

Napisano

i bardzo słusznie waytogo.gif jak jeździ spokojnie to i Kuhmo starczą waytogo.gif

Napisano

niestety tu trzeba przyznać rację.....więcej jest źle jeżdzących kobiet których zdolności poruszania sie po ulicach aż osłabiają pad.gif ale wśród nich zdarzają sie też wyjątki....które są tylko potwierdzeniem reguły biglaugh.gif

natomiast zdażają sie też przypadki kiedy to panom brak jest wyobraźni i pomysłu na jazdę autem wpysk.gif

...ale niestety to facet - on może jechać lewym pasem 70 km/h - kobiecie jest to zabronione wink.gif

Napisano

> ...ale niestety to facet - on może jechać lewym pasem 70 km/h -

> kobiecie jest to zabronione

I to w pseudoterenówce, a przy próbie wyprzedzenia prawym pasem zaczyna przyspieszac, bo jak ktos sie osmielil jechac szybciej niz ON.

Napisano

> Znam sporo dziewczyn ktore jezdza srednio/dobrze/bardzo dobrze, ale

> niewiele z nich zna sie na obsludze auta poza tankowaniem.

> Slowo "przeglad" znaja, ale co on oznacza - juz nie. I nie wiedza ze

> raz na jakis czas powinien byc robiony. Dlatego powinny byc z

> mezczyznami ktorzy wiedza cos o eksploatacji. Niestety jej

> mezczyzna - nie ma o tym zielonego pojecia

Moja Małżonka tak ma smile.gif

Jeżdzi całkiem OK ale od obsługi ( nawet płyn do spryskiwacze) to mężuś, nie mówiąc o tankowaniu wink.gif

Napisano

> I to w pseudoterenówce, a przy próbie wyprzedzenia prawym pasem

> zaczyna przyspieszac, bo jak ktos sie osmielil jechac szybciej

> niz ON.

dokładnie.....wrrrrrr.... irked.gif nie daj Panie Boze zeby to jeszcze baba zrobiła bo wtedy tylko spaliny czuć...

a fakt faktem.....hehe....śmiesznie jest facetom podnosić poziom testosteronu rotfl.gif i urażać ich wielkie i przedłużone autem ego 033102bebe_1_prv.gif

Napisano

> A ta znajoma choć jeździć w miarę potrafi

Słuchaj może nie ma czasu na interesowanie się oponami. zlosnik.gif

Jechałem kiedyś z gosciem, którego nikt by nie podejrzewał o brak pieniędzy albo że mało jeździ samochodem, auto Honda Legend Coupe full wypas (w roku 1997 -takich aut było może w kraju 2-3) i musieliśmy stanąć na 8-ce bo gumę złapaliśmy.

Tym autem rzadko jeździliśmy poniżej 200h na trasie.

Chyba największy przyrost mojej siwizny był właśnie wtedy - kiedy zobaczyłem jak wyglądają przednie gumy. Awaria była z tego powodu, że na brzegach bieżnika gumy były starte do płótna, na szczęście nie było wystrzału a przetarcie puściło powietrze.

Ludzie czasem nie cenią sobie życia aż tak bardzo, żeby patrzeć na opony. Albo może nie widzą związku. hmm.gif

Napisano

Nie ufam kobietom za kierownicą, ale najbardziej boje się na drogach łysych impotentów w BMW z krzywizną kręgosłupa i wiejskich kaskaderów, którzy przesiedli się z PF126p na Golfy2, oraz litewskich kierowców TIR sick.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.