Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lampka oświetlenia bagażnika- szybkie pytanko

Featured Replies

Napisano

> Przypasi!

przypasi jak nic, ale ta cena kup teraz przekosmiczna hehe.gif to juz w salonie jest taniej

Napisano

> Moją kupiłem za 41zł

> Gorąco odradzam tą lampkę. Świeczka świeci jaśniej!

nie jest zle, moja byla za jakos 15 zl a swiatelko jest wystarczajace, oczywiscie jak dla mnie

Napisano

Witajcie ja tak po gościnnemu na chwilke. Może lepiej było by kupić zwykła lampe obrysową za 5zł?? świeci to przyzwoicie i jakos mega brzydko nie wyglada...

Napisano

> Witam, przymierzam sie do zamontowania w moim Misiu oświetlenia

> bagażnika. Na Allegro znalazłem takie coś:

> http://www.allegro.pl/item222711887_fiat_panda_seicento_lampka_oswietlenia_bagaznika.html

> I teraz pytanie: czy takie coś przypasi do Pandy? Jeśli tak to

> zaczynam licytacje:) Pozdrawiam!

Przypasi o ile masz elektryczna klamke to bedzie dzialać, jeśli nie to krancówka potrzebna. Ja w ASO dałem 25zł.

Napisano

> Przypasi o ile masz elektryczna klamke to bedzie dzialać, jeśli nie

> to krancówka potrzebna. Ja w ASO dałem 25zł.

Elektryczna klamka nie ma tu nic do rzeczy. Lampka mi świeciła mimo braku elektrycznej klamki. Wystarczy mieć w zamku krańcówki. Mimo tego iż kilku osobom starałem sie dać ten zamek za boozing.gif nikt nie chciał. Ostatecznie Elisse dostała i teraz ma prąd we wtyczce od lampki smile.gif

Jeśli koledze z zamka w kalpie wychodzą 4 przewody to napewno lampka będzie świeciła.

Napisano

> http://www.allegro.pl/item222711887_fiat_panda_seicento_lampka_oswietlenia_bagaznika.html

Pasować, pasuje

życzę powodzenia, aukcja prywatna, kolesiowi pomieszało się w głowie, taniej taką lampke kupisz w ASO

Napisano

> taniej taką lampke kupisz w ASO

Na allegro i tak kupią

Mnie kiedyś po Lanosie zostały lampka+wyłącznik do schowka, komplet zakupiony w ASO za 9,50, wystawiłem na Allegro i dolicytowali do kwoty 35zł plus przesyłka. 350% przebicia biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

> Pasować, pasuje

> życzę powodzenia, aukcja prywatna, kolesiowi pomieszało się w głowie,

> taniej taką lampke kupisz w ASO

Uuuu faktycznie, nie zauwazylem ze to aukcja prywatna. Poprosiłem o zgodę na udział w licytacji, moze uda sie ja wyrwać taniej niż w ASO. Aha, nie mam elektrycznej klamki, ale mam prąd w kabelku który powinien dochodzić do lampki. Krańcówka juz zakupiona, miejsce jej montażu wybrane, teraz tylko troche chęci i będzie świecic smile.gif Pozdrawiam!

Napisano

> Uuuu faktycznie, nie zauwazylem ze to aukcja prywatna. Poprosiłem o

> zgodę na udział w licytacji, moze uda sie ja wyrwać taniej niż w

> ASO. Aha, nie mam elektrycznej klamki, ale mam prąd w kabelku

> który powinien dochodzić do lampki. Krańcówka juz zakupiona,

> miejsce jej montażu wybrane, teraz tylko troche chęci i będzie

> świecic Pozdrawiam!

A po co sobie tak utrudniać i na dokladkę przeplacać?

W dowolnym markecie z działem samochodowym kupisz uniwersalną, fajna lampke i zamontujesz (przykleisz) gdzie tylko będziesz chciał. Taka lampka świetnie nadaje się wlasnie do bagażnika, komory silnika czy schowka, posiada nawet własny wyłącznik, z którego przecież nie musisz korzystać.

kosztuje to ok 5-7zł 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

Niby tak, ale mnie sie bardziej podoba lampka w tym miejscu co fabryka przewidziała 270751858-jezyk.gif Poza tym krancówke tak czy siak bedzie trzeba zamontować żeby lampka sama gasła wiec robota ta sama. A że można mieć troche taniej... Jak kto woli smile.gif

Napisano

> Niby tak, ale mnie sie bardziej podoba lampka w tym miejscu co

> fabryka przewidziała Poza tym krancówke tak czy siak bedzie

> trzeba zamontować żeby lampka sama gasła wiec robota ta sama. A

> że można mieć troche taniej... Jak kto woli

Rzecz gustu, jednemu się podobają cycate innemu mniej hehe.gif

Ja mam w bagażniku dwie lampki, fabryczną i z drugiej strony niefabryczna, przydaje się!

Ponadto mam wyłącznik gdyż jak jestem wieczorkiem nad rzeczka i auto stoi z otwartą klapa to po co ma się tam palić światło i wabić wszelkie latające paskudztwo? 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Rzecz gustu, jednemu się podobają cycate innemu mniej

> Ja mam w bagażniku dwie lampki, fabryczną i z drugiej strony

> niefabryczna, przydaje się!

Zamontuje chyba jakis neon zamiast tej fabrycznej, bo światła z niej jak na lekarstwo.

Napisano

> Zamontuje chyba jakis neon zamiast tej fabrycznej, bo światła z niej

> jak na lekarstwo.

zobaczymy co elisse wymysli, ona bedzie miala bagaznik na niebiesko podswietlany zlosnik.gif

Napisano

Witam,

Kup lepiej w OBI albo Tesco uniwersalna lampre do bagaznika z wylacznikiem za 10 zl smile.gif i bedzie git, ja taka mam zamontowana i jest ok wyszystko, swieci wystarczajaco jasno i wyglada tez calkiem niezle grinser006.gif.

Pozdrawiam

Napisano

> Elektryczna klamka nie ma tu nic do rzeczy. Lampka mi świeciła mimo

> braku elektrycznej klamki. Wystarczy mieć w zamku krańcówki.

> Jeśli koledze z zamka w kalpie wychodzą 4 przewody to napewno lampka > będzie świeciła.

Vito79 może coś więcej napiszesz w tym temacie. Mam przewody w miejscu gdzie przewidziana jest lampa ale brak U(napięcia) , czyżby zamontowanie krancowki w klapie coś zmieniło ? Sygnał na BODY, czy coś w tym stylu. Proszę o pomoc po co kombinować jeżeli to już działa pub2.gif

Napisano

> Vito79 może coś więcej napiszesz w tym temacie. Mam przewody w

> miejscu gdzie przewidziana jest lampa ale brak U(napięcia) ,

> czyżby zamontowanie krancowki w klapie coś zmieniło ? Sygnał na

> BODY, czy coś w tym stylu. Proszę o pomoc po co kombinować

> jeżeli to już działa

witam po długiej przerwie kolege! waytogo.gif

Jeśli brakuje ci napiecia w kablach a w klapie masz komplet okablowania to wystarczy zamontować krańcówke lub kupic zamek z nimi. Elisse miała podobnie jak ty i po zamontowaniu mojego zamka okazało sie ze wszystko działa. Pewnosci 100% niema wiec najlepiej poprosic kolege mieszkajacego blisko by podjechał i zamontował (wymontowane od siebie na chwilke) akcesoria w twoim samochodzie. Wtedy bedzie pewnosc ze wszystko bedzie działać lub nie. zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.