Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Komu sie podoba? Harley

Featured Replies

Napisano

> Kumpel kupil i musze przyznac sie ze mi sie podoba. Wpakowal juz $$$

> w zmiany

Jak to harley - dla mnie szczyt bezguścia. 270751858-jezyk.gifclown.gif

Napisano

> Jak to harley - dla mnie szczyt bezguścia.

jedynie night rod mi się podoba. zero chromu tylko czarny mat w dwóch odcieniach

Napisano

Nie jest taki ostatni... palacz.gif

Choć "wyrosłem" już z chopperów - teraz raczej jakiś cruiser czy turystyk... wink.gif

Napisano

> Kumpel kupil i musze przyznac sie ze mi sie podoba.

z daleka, w całosci nie przekonują mnie takie motory,

ale detale sa trzeba przyznać nieraz bardzo smakowite ok.gif

Napisano

Mnie zastanawia to jak kierowcy Harleyow czyszcza te motocykle ze pylku kurzu na nich nie widac, w zyciu nie widzialem brudnego Harleya, przeciez po deszczu to minimalnie godzinka roboty zeby moto wypucowac na blysk, ze tez im sie chce....... grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Mnie zastanawia to jak kierowcy Harleyow czyszcza te motocykle ze

> pylku kurzu na nich nie widac, w zyciu nie widzialem brudnego

> Harleya, przeciez po deszczu to minimalnie godzinka roboty zeby

> moto wypucowac na blysk, ze tez im sie chce.......

proste zlosnik.gif - nie jezdzi jak padapalacz.gif. 21:30 a na zewnatrz 30Czlosnik.gif - wiec nic nie musi czyscic. Jeszcze go nigdy nie widzialem zeby jezdzil jak pada - wtedy 4WD.

Napisano

> Kumpel kupil i musze przyznac sie ze mi sie podoba. Wpakowal juz $$$

> w zmiany

Ja chyba nie jestem w grupie docelowej producenta tych motocykli hehe.gif

Wstydzilbym sie obok tego nawet stanac na chwilke, zeby ktos nie pomyslal, ze mi sie podoba zlosnik.gif

Widzialem pare razy motocykle HD, ale nie takie wypolerowane, tylko matowo-czarne. Motocyklista wygladal na tym jak sam diabel ok.gif

Te mi sie podobaja, ale nie znam modelu

Napisano

Jak dla mnie jest ok. Niektóre seryjne modele niestety pięknością nie grzeszą, a ten jest całkiem gustownie "ubrany".

Napisano
  • Autor

> Ja chyba nie jestem w grupie docelowej producenta tych motocykli

w grupie docelowej nie musisz byczlosnik.gif a moze sie podobac

> Wstydzilbym sie obok tego nawet stanac na chwilke, zeby ktos nie

> pomyslal, ze mi sie podoba

hahaha.gif to mi przypomina walke miedzy tymi dwomazlosnik.gif - jeden kocha Harleysmirk.gif drugi Made in Japan zlosnik.gif ale zawsze jest ciekawa dyskusjazlosnik.gif

> Widzialem pare razy motocykle HD, ale nie takie wypolerowane, tylko

> matowo-czarne. Motocyklista wygladal na tym jak sam diabel

> Te mi sie podobaja, ale nie znam modelu

... czarny chyba kosztuje 1/2 tego co on wpakowalzlosnik.gif ... Wole nowe Pajeroidea.gifsmirk.gif ...

Napisano

> to mi przypomina walke miedzy tymi dwoma - jeden kocha Harley drugi

> Made in Japan ale zawsze jest ciekawa dyskusja

Nie wiem, jak "na świecie", ale w Polsce "harleyowcy" stwarzają niemiłą atmosferę (oczywiście dla innych użytkowników moto) - wydaje im się, że są jakaś "elytą". screwy.gif

Podobne zachowanie zauważyłem u "goldwingowców" - zresztą, to chyba (niestety) dosyć typowe zachowanie "polaczkowskie" - ktoś ma lepsze/droższe moto i już "zapomina" o starych kumplach, jeżdżacych czymś tańszym, starszym, etc....

Prowadzi to czasem do maksymalnej żenuły - swego czasu koleś kupił sobie goldasa, ale jakiegoś maksymalnie styranego, jeszcze "czwórka", oczywiście pełnoletni, za pieniądze = wartości jakiegos sredniego współczesnego używanego moto. I... koleś "się skończył" - juz nie wpadał na piwko do "boksiku", nie było innych tematów, poza goldwingiem, ciągle jakies ichnie zloty, imprezy - jak się z nim gadało, to człowiek miał odruch wymiotny... crazy.gif

Oczywiście, jak w każdej innnej sprawie - nie można generalizować, ale w dużej mierze harleyowcy czy inni goldwingowcy sami zapracowali na taką opinię... oslabiony.gif

Najgorsze, że im to w ogóle nie przeszkadza - oni wolą się wyalienować, uważać za lepszych, "kisić w swoim sosie"... 270751858-jezyk.gif

Trochę to się mija z "motocyklową atmosferą" panująca jeszcze jak ja zaczynałem jeździć, ale dziś to już w ogóle inne czasy... oslabiony.gif

Napisano

A ja mam fajny kalendarz na sprzedaż własnie z takimi wydumkami biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

> Nie wiem, jak "na świecie", ale w Polsce "harleyowcy" stwarzają

> niemiłą atmosferę [...]

> ale w dużej mierze harleyowcy czy inni goldwingowcy sami

> zapracowali na taką opinię... [...] "kisić w swoim sosie"... [...]

Moge sie mylic ale IMNSHO to wynika z tego ze w PL to nie jest tak popularne-popraw jesli sie myle.... ale generalnie - nie kazdy kto ma Harley nalezy do .... "Bikie ganguzbroj_zlo.gif"

zlosnik.gifBikie2.jpg

czyli mowiac inaczej nie zauwazam takie go zachowania o jakim piszeszhmm.gif.... Powiedzmy sobie szczerze uzytkownikow Harley mozna podzielic na dwie grupy - i zeby bylo jasnezlosnik.gif nie zaliczam sie do zadnejsmirk.gif -

1.ci dla ktorych to jest styl zycia, zazwyczaj drugi pojazd lub trzeci

-mala podgrupa fanatycy - ci zapierniczaja na Harley 7 dni w tygodniuzlosnik.gif - jak moj kumpel...

Czyli nirmalni ludzie pracuja 5 dni w tygodniu i tyle.... (c?)Hamskie zachowanie tak i jak w kazdej innej grupie drive.gif

2. przedstawie ilustracyjniezlosnik.gif

0,,5482317,00.jpg

0,,5484204,00.jpg

Jak widac dochodzi ...czesto do konfrontacjiuzbroj_zlo.gif

0,,5385103,00.jpg

ci jezdza normalnie jak kazdy inny, no chyba ze sie jak zwykle strzelaja, morduja, podpalaja etc ale to prawie zawsze miedzy sobahmm.gif ... a dla ogolu ludnosci sa waytogo.gif... i jezdza tez waytogo.gif

shooting.jpg

bikies.jpg

... tylko ze mozna sie czasami przestraszyc jak jadazlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.