Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Szroty

Featured Replies

Napisano

Tu można podawać adresy szrotów, na których da się coś wywlec do Astry. Mile widziany dodatek do adresu: czy dużo, czy tanio/drogo itp. Numer telefonu to juz full wypas wink.gif

Postaram się pilnować wątku i w sytuacji kiedy ktoś dopisze adres a już wcześniej to zrobił, wyedytuję jego pierwszy post i wkleję ten kolejny adres, a nowy post skasuję (niestety użytkownik może edytować swoje posty tylko do dwóch dni po ich napisaniu). Dla ułatwienia, proszę o danie informacji coby edytować smile.gif

Pozdroofka

Napisano
http://www.czesci.ambit.pl/. Polecam można dużo znależc,fajna wyszukiwarka na ich stronie no i z całej polski mozna sobie znależć najblizszy ich szrot.Ja korzystam z tego w Bochni/małpolskie/.
Napisano

szrot - sklep z używkami

A-Z Autoczęści Anna Zyguła

42-500 Będzin, Kołłątaja 95

woj. śląskie

Napisano

Auto Części

Skup Samochodów Powypadkowych i na części

www.grobice.pl

tel. 0-607-647-629

Wszystko OK tylko że niestety drogo!!!

Napisano

Szrot nietylko ople podkarpacie nisko kolo stalowej woli ceny zalezy jaki mam dzien smile.gif

Najlepiej kontakt bezposrednio do mnie gg meil PW telefonu czesto nie odbieram ciagle na stanie ople smile.gif dostawy co ok 3 tyg.

Aha niesugerujcie sie strona bo dawno nieaktualizowana z braku czasu.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Kraków ulica Wodna(za lidlem- bieżanów) bardzo dużo części blacharskich- ceny dosc rozsądne.

Kraków ulica Christo botewa- na przeciw placu targowego Rybitwy, bardzo dużo części z anglików, ceny bardzoo drogie.

• 5 miesięcy później...
  • 8 miesięcy później...
Napisano

Witam.

Mój post piszę ku przestrodze innych użytkowników OPLI.

Mianowicie niedawno zostałem ofiarą oszustwa przez:

Firmę JA-MAR Części Opel

ul. Tarnogórska 223

Gliwice

Moja sprawa dotyczyła nabycia w tej firmie używanej skrzyni biegów do OPLA Zafiry B na którą otrzymałem oczywiście gwarancję niestety tylko słowną, a ja byłem na tyle naiwny, że to solidna firma, nie zażądałem potwierdzenia na piśmie. Po zamontowaniu skrzyni w autoryzowanym serwisie Opla w Kaliszu okazało się, że skrzynia robi straszny hałas oraz ma tendencje do klinowania biegów. Wówczas zgłosiłem tą sprawę do w/wym. firmy i moja reklamacja została przyjęta. Niestety musiałem oczekiwać na termin wyjęcia tej skrzyni i trochę się to przeciągnęło, ale już po tej operacji znów pojechałem do Gliwic prawie 200 km od mojego miejsca zamieszkania żeby ją zwrócić i odzyskać pieniądze. I w tym momencie zaczęły się problemy bo sprzedawca tłumaczył mi, że to nie ich skrzynia i oni są tylko pośrednikiem i odda mi pieniądze dopiero jak "tamci" mu je zwrócą. Trwało to jakieś 2 tyg. w trakcie których wielokrotnie do nich dzwoniłem, a oni mnie unikali bo podobno nie mogą odzyskać pieniędzy????? Dziś natomiast dowiedziałem się, że oni nie zwrócą mi żadnych kosztów a jedynie mogą mi odesłać na mój koszt uszkodzona skrzynię. To stwierdzenie utwierdziło mnie tylko w tym, że ta firma to wierutni oszuści i powiedziałem w rozmowie tel. że taka informację o ich działalności znajdzie się na forach użytkowników Opli, aby ostrzec wszystkich, co to za ludzie. Na koniec jeszcze raz przestrzegam Was wszystkich przed Firmą JA-MAR z Gliwic zajmującą się używanymi częściami do Opli, bo w moim przypadku oszukali mnie na 1600 PLN plus koszty robocizny, ale może takich jak ja już mają na swoim koncie więcej.

• 10 miesięcy później...
Napisano

Witam. jako gosc powiem WAM , ze jest jeszcze szrot (przewaznie auta z Angli ) w miejscowosci Debe Wielkie . Jest to na trasie z Warszawy na Minsk Mazowiecki - trzeba skrecic w miejscowosci Debe zaraz przed mostem w prawo i pojechac mala drozka w glab ok 500 metrow

Niestety dokladnego adresu i telefonu nie posiadam , ale pomyslalem ze moze sie WAM przydac.

Kiedys tam bylem to czesci mieli nawet w ladnym stanie

pzdr

• 3 miesiące później...
Napisano

witam, szukam szrot opla w poznaniu, może ktoś z tamtych stron pomoże ? (może być też leszno)

Napisano

We Wrocławiu kupuję na Kleczkowskiej na terenie portu. Nie wiem jak stoją cenowo, ale za małą szybkę w tylnych drzwiach dałem 70 zl, skrzynię biegów z 6-cio miesięczną gwarancją 450zl, a napinacz pasa kierowcy 140.

Pozdrawiam

Napisano

> Pabianicka 290

Polecam, sporo części często się zaopatruje i za rozsądną kasę.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.