Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

warto ?

Featured Replies

Napisano

w/g mnie autko ladne czyt. "odpicowane" wyprane wnetrze karoseria po polerce ze zdjec (jakosc) ciezko dopatrzec sie szczegolow osobiscie uwazam jesli nei masz daleko jedz zobacz jesli nie bedzie za duzo mankamentow to zrywaj 1 tysiak i bierz acha zwroc uwage na kolektor czy juz po spawaniu czy po wymianie czy oryginalny - lubia pekac w tych motorach , zuzycie oleju tez nie jest mocna strona ale nich sie wiecej wypowiedza uzytkownicy x20xev , wprzebieg bym nie wiezyl 10 letnie autko mowi samo za siebie

pozdro

Napisano

> 14200 + opłaty

> Chyba nie warto chociażby ze względu na stosunek moc silnika/ waga

> auta. A cena dziwna.

+ bardzo modny przebieg 170 tysiecy.

za droga, podejrzanie odpicowana, byc moze pospawana z 2 kawalkow.

Posprzatany samochod moze byc posprzatany dla tego ze ktos go posprzatal albo dla tego ze ktos go rozlozyl na czesci pierwsze i ponownie zlozyl sprzatajac przy okazji.

Mozna by tyle zaplacic pod warunkiem, ze zeczywiscie auto jest w idealnym stanie, ma wiarygodna ksiazke serwisowa, pelna historie serwisowa, absolutnie zadnych usterek, oryginalny lakier itp...

Napisano

> Posprzatany samochod

Tak mi się przypomniało, że jak swoją Ome kupowałem, to ówczesny właściciel przepraszał że w takim stanie mi ją prezentuje, ale dla niego auto ma jeździć i być w dobrym stanie technicznym a nie że dywanik ma nie mieć plamki. Nie była usyfiona, ale też ostatnie co bym o niej wtedy powiedział to że jest czysta hehe.gifhehe.gif

Napisano

jak kupowalem saaba to pozniej mialem pol kosza 60 litrowego zapchane i caly worek w odkurzaczu zapchany hehe, gosc przepraszal ale kobieta jezdzila z dziecmi (jeszcze szmina w schowku i mokre chusteczki na potwierdzenie tezy zostaly a w bagazniku podkladka pod pupe dla dzieciaka hehe)

Napisano

> jak kupowalem saaba to pozniej mialem pol kosza 60 litrowego zapchane

> i caly worek w odkurzaczu zapchany hehe, gosc przepraszal ale

> kobieta jezdzila z dziecmi (jeszcze szmina w schowku i mokre

> chusteczki na potwierdzenie tezy zostaly a w bagazniku podkladka

> pod pupe dla dzieciaka hehe)

Trzeba jednak również nabrać dystansu do aut zapuszczonych. To, że nie są odpicowane, nie oznacza, że są to auta "normalne". Bo mam wrażenie graniczące z pewnością, że jak ktoś nie zauważa kompletnego syfu i nie dba o to, co w okół niego, to jak ma dbać o to, co jest ukryte i niewidoczne w środku.

Kiedyś taki syfiarz mi prezentował auto do kupna i dałem mu szansę, jednak po jeździe próbnej mówię do niego: Pan nie słyszy jak to zawieszenie "nap...a"? A on: "jakie zawieszenie? Przegląd przechodził 2 m-ce temu". A olej kiedy był zmieniany, albo pasek rozrządu, albo płyn chłodniczy? A ten na mnie oczy wielkie jak 5 złotych (a auto miała jeśli wierzyć jego słowom jego żona od nowości).

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.