Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pokrowce na fotele

Featured Replies

Napisano

Potrzebuje opinii od osób posiadających na siedzeniach coś więcej niż dała fabryka i nie chodzi o współpasażerów zlosnik.gif. Chcę .... tzn zostałem crazy.gif zmuszony do zakupu czegoś do zabezpieczenia oryginalnej tapicerki. Nigdy nie byłem zwolennikiem takich zabiegów bo albo miałem tapicerkę w odpowiednim kolorze, albo z materiałów łatwych w utrzymaniu, albo pasażerowie byli łatwi do okiełznania bokser.gif i utrzymywali porządek .

Ostatnio zmieniłem samochód i już widzę że tapicerka nie dotrzyma nawet roku. Jasny kolor i dwójka dzieci w wieku przedszkolnym to bardzo zła konfiguracja sciana.gif. Częste pranie tez nie będzie jej służyło, a nie chcę żeby następny właściciel pomyślał że oink.gif na targ woziłem.

Co możecie poradzić:

- koszulki? Te które miałem w ręku to było coś "sztucznego" jakiś poliester, boje się że mimo klimy w lecie przylepi sie do d.... i pleców. Może sa jakieś lepsze.

- pokrowce uniwersalne? Jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego. A może są jakieś dobre które nie zwijają sie w rulonik po tyłkiem?

-pokrowce szyte na miarę, dedykowane do danego modelu? Czy warto wydać na nie pieniądze? Której firmie zaufać? Która ma dobrą jakość wyrobów?

Jezeli ktoś ma jakieś spostrzeżenia i doświadczenia prosze o pomoc.

Napisano

kol. Pruchnia szyje pokrowce na wymiar. dobierasz jaki chcesz materiał, kolory itp.

Ja regularnie u niego kupuję pokrowce w "L" i jesli one wytrzymują tamtejszą eksploatację od 2 lat to wytrzymają wszystko zlosnik.gif

Napisano

> Jezeli ktoś ma jakieś spostrzeżenia i doświadczenia prosze o pomoc.

IMO wszytsko do 100zł lepiej odpuścić, bo to nędza "na chwilę"

miałem "koszulki" za 60zł, zaraz porozłaziły się szwy frown.gif

dopiero kupine na allegro szyte na miare, za 160zł, fajnie spełniały swoje zadanie

materiał dobrej jakości, ładnie się ułożyły, byłem bardzo zadowolony, niestety używałem tylko 8miescięcy (sprzedałem auto)

kupowałem tu

Napisano

Ja od zawsze kupuje pokrowce ochronne i inne rzeczy do auta tutaj-> Pokrowce

Napisano

> Potrzebuje opinii od osób posiadających na siedzeniach coś więcej niż

> dała fabryka i nie chodzi o współpasażerów

moja rada: nie kupuj nic taniego badziewiastego ponizej 100-120zl tylko kup porzadne welurowe szyte na miare lub przeznaczone do konkretnych tylko kilku modeli marek a nie zadne uniwersalne do kilkudziesieciu samochodow. tamte tanie poprostu sie rozlatuja i bedziesz musial kupic jeszcze raz.

nie napisales jaki masz samochod a w profilu nic nie masz.

Napisano

Polecam Pok-pol w Żorach. Często zamawiay tam pokrowce dla naszych klientów. Powiem, że kosztują sporo ale są szyte na miarę z naprawdę porządnych materiałów.

Napisano

moim zdaniem warto szukac czegos drozszego bo kiedys miale mtakie byle jakie pokrowce to sie slizgaly po fotelu i bylo nieciekawie tylk opytanie czy te drozsze aby napewno beda lepsze ? grinser006.gif

Napisano

> kol. Pruchnia szyje pokrowce na wymiar. dobierasz jaki chcesz

> materiał, kolory itp.

> Ja regularnie u niego kupuję pokrowce w "L" i jesli one wytrzymują

> tamtejszą eksploatację od 2 lat to wytrzymają wszystko

potwierdzam, mozna sobie dowolnie matriał i kolory dobrac, dobrzez zszyte, nie przecierają i nie prują się waytogo.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.