Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Giełda Opla Marzec 2010

Featured Replies

Napisano

Link do poprzedniego wątku giełdowego

Ogłoszenie musi posiadać w temacie rodzaj transakcji (np. sprzedam , kupię [K], zamienię [Z]) oraz czego dotyczy (np. Silnik X16XEL).

Ważny aby rozmiar zdjęcia nie przekraczał rozdzielczości 640x480 ponieważ będzie się forum 'rozjeżdzać'.

Ogłoszenia bez ceny wylatują od razu podobnie jak tylko linki do np. Allegro

Nowi użytkownicy, którzy chcieli by coś sprzedać/kupić proszeni są o podanie chociaż kliku podstawowych danych w profilu.

Wątek giełdowy będzie zmieniał się co miesiąc lub dwa w zależności od ilości ogłoszeń, stary będzie zamykany, w nowym będzie link do ogłoszeń z poprzedniego wątku giełdowego.

Wszelkie dyskusje w tym wątku są zabronione, o dokładne informację pytamy się na privie.

Chroniczne nie stosowanie się do wyżej wymienionych zasad skutkuje banem

Prosiłbym również aby ogłoszenia były odpowiedzią na ten post.

Za treść i zgodność z rzeczywistością ogłoszeń odpowiadają osoby zamieszczające ogłoszenie!!!

UWAGA WAŻNE!!!

W związku z tym że forum AK się rozrasta i nie zawsze trafiają tutaj osoby do końca uczciwe a My (użytkownicy) nie jesteśmy w stanie wszystkich skontrolować lub poznać osobiście, więc apelujemy do wszystkich abyście uważali na wasze rozliczenia finansowe, niestety otrzymujemy sygnały że nie wszyscy rozliczają się uczciwie a Administarcja i Moderatorzy nie mają na to wpływu.

Pozdrawiam

Napisano

Witam

z przyczyn finansowych muszę się rozstać ze swoim wozidłem

jest to OPEL OMEGA 2001 rok 2,2 Pb + LPG czarny akryl sedan

dane :

posiadam od 09.2008r.

instalacja LPG z 10.2008 STAG 300 zółte valteki -zadnych problemow

naprawy, wymiany:

- skraplacz klimy +osuszacz nowy 03.2009 urwany przewód podciśnienia przy kopycie (z taką usterką już kupiłem)

- rozrząd (pasek, rolki, pompa wody )+ świece+ uszczelka pokrywy zaworów (elring) , tarcze + klocki przód (TRW) wymieniane około 25kkm temu

- tłumik końcowy + siatka wydechu około 10kkm temu

- tuleje + sworznie + łączniki stabilizatora + gumy stabilizatora + końcówka drążka kierowniczego w tym roku w lutym (lemforder) był temat zakładany i omawiany na kąciku.

wyposażenie:

- klima dwustrefowa w 100% sprawna

- ABS

- elektryczne szyby przód

- elektrycznie regulowane fotele

- elektrycznie sterowane i podgrzewane lusterka

- manualna skrzynia biegów

- przednie światła przeciwmgielne

- blokada skrzyni biegów (multilock)

przebieg 95000

letnie opony na alufelgach 16" 225/55 pirelli p7 7 mm mięsa

zimowe opony na stalufelgach 15" 195/55 ok 5 mm mięsa

nie wymaga wkładu finansowego , nie ma potrzeby ingerencji w blacharkę wszystko jest jak należy

cena dla AK 17500 - 17000 PLN

dla zainteresowanych zdjęcia jutro na e-mail

pozdrawiam

kontakt 793660676

Napisano

do sprzedania mam alufelgi z opla omegi, rozstaw śrub 5x110. stan bardzo dobry minus, ranty na dwóch porysowane, na dwóch pozostałych minimalnie porysowane, środek felgi bez rysek. zdjęcia robione kalkulatorem, na życzenie wyślę na maila lepsze. cena wywoławcza 700zł do negocjacji

post-119815-14352506879079_thumb.jpg

Napisano

Mam do sprzedania lampe prawa i lewa od opla zafiry 2002 r.

lampy sa w stanie bardzo dobrym.

Cena za komplet to 300 zl.

Posiadam rowniez poduszke powietrzna rowniez od zafiry info na priv.

Pozdrawiam.

Napisano

Sprzedam radio Delco CDR 500, w 100% sprawne, NIE POTRZEBA KODU !!! (w zestawie ramka montażowa i śrubki (te co maskują otwory))

CENA: 150zł + wysyłka

dsc00725at.th.jpg

Napisano

Witam, chętnie zamienię przyciski podgrzewanych foteli z przedliftowych na poliftowe.

przyciski działają w 100% sprawnie, kwestia jest tylko podświetlania, u mnie było białe i czerwone

jeżeli komuś zależy na tym żeby miał oryginalne podświetlanie to przysyła do mnie przyciski (poliftowe) ja zamieniam obudowę i odsyłam (przedlifty z org podświetlaniem)

jest również możliwość zmiany koloru podświetlania na taki jak i sobie klient zażyczy smile.gif

dsc00740n.th.jpg

Napisano

Jak w temacie. Kołka odpicowane. Nowy lakier. Dekle oryginal BROCK, wentyle skręcane. 2 felgi były prostowane w profesjonalnym warsztacie co się zajmuje takimi sprawami także lipy nie ma. Poprzedni właściciel nie zauwazyl kraweżnika. Na szczęscie nie był do duży dzwon także teraz nie ma śladu. Obecnie te dwie maja zalożone oponki 175/50r13 w dobrym stanie, kołka daly sie bez problemu wyważyć także mozna zakładac i smigać. Reszta idealna. Mam jeszcze jedną oponke takową i daje ją gratis do kompleta.

283523447-fele3.jpg

283523447-felgi1.jpg

BARDZO RZADKI OKAZ !!!!

Cena 1000pln+koszty

Więcej na gg 105961, [email protected], tel.791-571-307

Pozdrawiam EWRYBADY MuleZ

Napisano

Jak w temacie pasy 4p SPARCO by KSYTEK. Jak nowizna. Żadnych uszkodzeń itp. Mocowane na szybkożłaczki i tyl do klatki lub przelotki ( rozporki ) Dodatkowo nowe 4x Sruby oczkowe SPARCO, 2x blacha z nakrętką SPARCO. Wiecej na GG 105961. [email protected], tel. 791-571-307 791-571-307

283495833-pasy.jpg

283495833-%B6ruby.jpg

CENA 450pln. + koszty wysyłki za komplecik

Napisano

4 felgi aluminiowe

opel vectra

6 cali

15 cali średnicy

et 49

opony raczej na śmietnik

cena: 450 zł

lub licytacja bez ceny minimalnej

http://moto.allegro.pl/item956245881_alufelgi_opel_15stki_4x100_bez_ceny_minimalnej.html

real foto

84291801.jpg

kontakt: [email protected] lub tel 668159913

inne felgi na www.alufelgi.za.pl

Napisano

Witam jak w temacie kupię lampy przednie po lifcie z silniczkami. Cena rozsądna.

Napisano

Witam, kupie sterownik centralnego zamka wraz z pilotami do Vectry B przedlift

potrzebuje zwykły sterownik bez alarmu

dobrze by było jak by sprzedający dał gwarancje rozruchową

cena oby jak najniższa

Pozdrawiam

Napisano

witam, kupie poduszkę powietrzna w kierownice trójramienną do Opla Vectry B

Ważne żeby nie była nigdzie pęknięta (w szczególności koło klaksonu)

Napisano

Oferuję wszystkie części do Oplów, taniej niż w ASO. Z racji mojej pracy mam dostęp do oryginałów w dobrej cenie i od razu zaznaczam, że pochodzą one z 100% legalnego źródła. Jeżeli ktoś poszukuje części do swojego Opla, to proszę śmiało pisać na PW a ja po podaniu podstawowych danych auta (model, kod silnika, rocznik i numer VIN) postaram się jak najszybciej ustalić dostępność i cenę danego elementu.

Mam nadzieję, że mimo delikatnego odstępstwa od regulaminu giełdy ogłoszenie nie zostanie usunięte.

Napisano

Witam

Jak w temacie. Potrzebuje tylną klapę do Astry G 98'r wersja 3-drzwiowa. Może być goła lub z szyba i resztą, tylko bez rdzy

Okolice podkarpacia i kawałek małopolski podjadę i odbiorę, dalej juz raczej wysyłka.

Pozdrawiam

Opiumek

Napisano

klik OPEL MOVANO klik

2.5D

Rok produkcji: 2000

Przebieg: 169 000 km

Wyposażenie:

- Wersja trzy osobowa

- Oryginalny hak

- Ściana grodzeniowa między częścią pasażerską a ładunkową

- Fabrycznie przyciemniane tylne szyby

- Podgrzewane tylne szyby

- Mata podłogowa wraz z uchwytami do mocowania ładunku

- Poduszka powietrzna

- Immobilajzer

- Radio z odtwarzaczem CD

- Instalacja CB-radio

- Nowy akumulator (Centra Plus)

Opis:

Samochód bezwypadkowy w stanie technicznym jak i wizualnym bardzo dobrym, naprawdę zadbany. Auto sprowadziłem sam z Niemiec na własny prywatny użytek w 2004r. W Polsce auto przejechało zaledwie 30 000 km Przebieg oryginalny !!! Samochód przez cały czas garażowany!!! Zachęcam do obejrzenie i sprawdzenia auta bo naprawdę warto! Drugiego takiego samochodu nie znajdziecie!

Cena 15499 zł

Napisano

Kupie felgi 14 cali 4x100 ,srodek 56,5 ET 39. Jakby ktos mial na sprzedaz to prosze o info na priva.

Napisano

szukam j.w. gdyż podobno pasuje do mojego auta (nie GM)

oferty na prv.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.