Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bi-Xenon Golf IV -KRISS

Featured Replies

Napisano
  • Autor

Tyle fotek chbya komentarz jest zbedny

Soczewki z Audi

Przetwornice z Lexusa D4S

Czekam na szkla i przetwornice

Polakierowac druga lampe i zalozyc

Napisano

no niezłe rezanko ok.gif

Napisano

Widze ze w kazdej furze musisz miec ksenon zlosnik.gif

czekam na zdjecia po montażu na furze waytogo.gif

Napisano

a mi sie nie podoba, co wiecej uwazam ze za takie cos powinni zabierac dowod a w razie wypadku w nocy mozesz miec przez to problemy... ja rozumiem tuning itp ale nie z wymyslaniem sobie swiatel nono.gif zaraz pewnie posypie sie ze nie oslepia itp. ale kazdy wie jak to wyglada w praktyce jak jedzie auto za zenonach sick.gif

jeszcze zrozumiem robienie takiego czegosc do autek typu cc i zakladanie lampek na zlot czy do zdjec, ale do golfa 4 masz orginalny xeon ze spryskami i ukladem samopoziomowania wiec przedstawiona rzezba jest bezsenu tongue.gif

Napisano

> jeszcze zrozumiem robienie takiego czegosc do autek typu cc i zakladanie lampek na zlot czy do

> zdjec, ale do golfa 4 masz orginalny xeon ze spryskami i ukladem samopoziomowania wiec

> przedstawiona rzezba jest bezsenu

Popieram kolegę. waytogo.gif

Napisano
  • Autor

> , ale do golfa 4 masz orginalny xeon ze spryskami i ukladem samopoziomowania wiec

> przedstawiona rzezba jest bezsenu

Tak ale mam Xenon (ktory sie mi nie podoba) , nie ma bi-xenonu.

Co do tego czy razi czy nie to i tak Ciebie nie przekonam ze nie razi.

Pozdrawiam

Napisano

> Popieram kolegę.

Inną kwestią jest że trzeba mieć jaja i ogrom wiedzy żeby takie coś wystrugać palacz.gif

Napisano

> mieć jaja i ogrom wiedzy żeby takie coś wystrugać

Jaja to moze i ma ale co do ogromu wiedzy to bym sie spieral. Jak by chodz raz widzial jak dziala Bixenon w Audi to by wiedzial ze swieci razem z zwyklimy dlugimi i by nie zamalowywal ich sprayem.

Napisano

> Tak ale mam Xenon (ktory sie mi nie podoba) , nie ma bi-xenonu.

> Co do tego czy razi czy nie to i tak Ciebie nie przekonam ze nie razi.

> Pozdrawiam

nie razi jak jedziesz po rownej drodze - ok zgodze sie ze da sie tak wyregulowac, ale jak jedziesz po dolkach dziurach i innych supoer zajebiaszczych drogach ktore u nas przewazaja to nie mow ze nie razi, bo samopoziomowania pewnie nie zalozyles sick.gif

ja wiem ze dla kierowcy, ktory jedzie w srodku jest super i ze widzi wszystko, ale o innych tez by wypadalo pomyclec 270751858-jezyk.gif

Co do oceniania czy az tak trudno to zrobic, to bym sie spieral. Widac ze kolega sie przylozyl i zrobil to starannie i ladnie to wyglada, ale jak bedzie dzialac - a to przeciez najwazniejsze - mozna zobaczyc tylko na zywca ...

Pozdro

Napisano
  • Autor

> bo samopoziomowania pewnie nie zalozyles

Z tym samopoziomowaniem to nie jest rewelacyjnie (seryjnie zamontowane)

Napisano
  • Autor

>. Jak by chodz raz widzial jak dziala Bixenon w Audi to by wiedzial ze swieci razem z zwyklimy dlugimi i by nie zamalowywal ich sprayem.

Ciekawe ciekawe grinser006.gif Pierwsze słyszę.

Napisano

> nie razi jak jedziesz po rownej drodze - ok zgodze sie ze da sie tak wyregulowac, ale jak jedziesz

> po dolkach dziurach i innych supoer zajebiaszczych drogach ktore u nas przewazaja to nie mow

> ze nie razi, bo samopoziomowania pewnie nie zalozyles

co ma samopoziomowanie do jazdy po dziurach ??

Napisano

> co ma samopoziomowanie do jazdy po dziurach ??

wiesz, wiele ludzi uważa, ze to rozwiązuje problem oślepiania w stu proc. rotfl.gif

Napisano

> nie razi jak jedziesz po rownej drodze - ok zgodze sie ze da sie tak wyregulowac, ale jak jedziesz

> po dolkach dziurach i innych supoer zajebiaszczych drogach ktore u nas przewazaja to nie mow

> ze nie razi, bo samopoziomowania pewnie nie zalozyles

A wg Ciebie z samopoziomowaniem to by była jakaś różnica w takiej sytuacji? Moze wyjaśnisz łaskawie na czym by olegała?

mar00ha

Napisano

> wiesz, wiele ludzi uważa, ze to rozwiązuje problem oślepiania w stu proc.

jakies 95% ludzi tak uwaza pad.gif

Napisano

> Inną kwestią jest że trzeba mieć jaja i ogrom wiedzy żeby takie coś wystrugać

Może zaraz cała Szarańcza wpadnie chwalić niezgodne z homologacją lampy? cfaniaczek.gif

Napisano

> Może zaraz cała Szarańcza wpadnie chwalić niezgodne z homologacją lampy?

A Ty masz coś ciekawego do powiedzenia w temacie? smirk.gif

mar00ha

Napisano

> A Ty masz coś ciekawego do powiedzenia w temacie?

> mar00ha

Takie samo pytanie mozna zadac Tobie, bo jak narazie nic ciekawego nie powiedziales a tylko sie czepiasz grinser006.gif

Jasne samopoziomowanie, skretene kseony i te wszystkie rozwiazania nie umywaja sie do lamp wystruganych w domu ... ciekawe tylko czemu znani producenci tyle sobie za nie licza skoro moze je sobie zrobic kazdy cool.gif

rozumiem ze uzytkownicy takich wynalazkow beda szli w zaparte ze jest super hiper i nikomu nie szkodza, ale czy W naprawde nie widzicie roznicy jak z na przeciwka jedzie auto z orginalnymi kseonami vs dokladane wynalazki?? Bo w nocy widac to juz z daleka... co do samopoziomowania to z tego co wiem utzrymuje stala wysokosc strumienia swietlnego czyli zmienia sie jak mocniej zapakujemy auto, wieziemy komplet osob lub jedziemy bo zlej drodze ... wiadomo ze nie ma nic idealnego i ta regulacja jest obardzona lekka zwloka ale prosze nie wmawiajcie mi ze takie lampy mozna sobie wystrugac samemu i beda super hiper sick.gif

dodatkowo w razie jakiegos dzwona w nocy, mozesz miec przechlapane bo gosc powie ze go oslepiles i wjechal w Ciebie - sprawdzaja lampy i cala wina spada na Ciebie, ba nawet Twoj ubezpieczyciel moze odmowic wyplaty odszkodowania z OC poniewaz auto nie bylo sprawne technicznie cfaniak.gif

i zeby nie bylo ze sie czepiam kolegi, poprostu nie trawie takich "tjuningow" mimo ze mam kilku znajomych smigajacych na czyms podobnym tuk.gif

Pozdro

Napisano

Samopoziomowanie działa statycznie clown.gif To nie tak, że buda skacze na dziurach a swiatła stoją w miejscu.....

Napisano

> Takie samo pytanie mozna zadac Tobie, bo jak narazie nic ciekawego nie powiedziales a tylko sie

> czepiasz

> Jasne samopoziomowanie, skretene kseony i te wszystkie rozwiazania nie umywaja sie do lamp

> wystruganych w domu ... ciekawe tylko czemu znani producenci tyle sobie za nie licza skoro

> moze je sobie zrobic kazdy

watpie zeby kazdy

> rozumiem ze uzytkownicy takich wynalazkow beda szli w zaparte ze jest super hiper i nikomu nie

> szkodza, ale czy W naprawde nie widzicie roznicy jak z na przeciwka jedzie auto z orginalnymi

> kseonami vs dokladane wynalazki?? Bo w nocy widac to juz z daleka...

jesli dobra moc zarnikow i dobrze ustawione to nie zobaczysz rożnicy

>co do samopoziomowania to z tego co wiem utzrymuje stala wysokosc strumienia swietlnego czyli zmienia sie jak mocniej

> zapakujemy auto, wieziemy komplet osob

czyli działa tak samo jak reczna regulacja a samopoziomowanie zrobili bo ludzie nie używaja tej regulacji bo zapominaja jak np. zapakują pelen bagaznik

>lub jedziemy bo zlej drodze ... wiadomo ze nie ma nic idealnego i ta regulacja jest obardzona lekka zwloka

nie prawda

>ale prosze nie wmawiajcie mi ze takie lampy mozna sobie wystrugac samemu i beda super hiper

> dodatkowo w razie jakiegos dzwona w nocy, mozesz miec przechlapane bo gosc powie ze go oslepiles i

> wjechal w Ciebie - sprawdzaja lampy i cala wina spada na Ciebie, ba nawet Twoj ubezpieczyciel

> moze odmowic wyplaty odszkodowania z OC poniewaz auto nie bylo sprawne technicznie

> i zeby nie bylo ze sie czepiam kolegi, poprostu nie trawie takich "tjuningow" mimo ze mam kilku

> znajomych smigajacych na czyms podobnym

> Pozdro

Napisano

> Takie samo pytanie mozna zadac Tobie, bo jak narazie nic ciekawego nie powiedziales a tylko sie czepiasz

Drogi Kolego. Ja, akurat, zostałem powołany przez administrację forum do pilnowania porządku na tym kąciku. I staram się nie dopuszczać do jałowych dyskusji i prowokacyjnych zaczepek.

mar00ha

Napisano

> Samopoziomowanie działa statycznie To nie tak, że buda skacze na dziurach a swiatła stoją w

> miejscu.....

Zgadza się waytogo.gif Wszyscy myśla że jak jest samopoziomowanie to na dziurach koryguje ono ustawienie świateł. Bzdura.

Co do lampek to łądnie pięknie. Ale po co kombinowac skoro można kupić oryginały???

Napisano

> Co do lampek to łądnie pięknie. Ale po co kombinowac skoro można kupić oryginały???

Zeby miec BiXenon. Poziom lansu na dzielni +10pkt.

Napisano

> Zeby miec BiXenon. Poziom lansu na dzielni +10pkt.

Panie/panowie jeszcze jeden offtopic.gif i zamykamy watek...

Napisano
  • Autor

> Może zaraz cała Szarańcza wpadnie chwalić niezgodne z homologacją lampy?

Zauwazyłem że ciagle komentujesz moje prace nad lampami a nic nie wnosisz do tematu. Szukasz prowokacji ...

Napisano

> Zauwazyłem że ciagle komentujesz moje prace nad lampami a nic nie wnosisz do tematu. Szukasz

> prowokacji ...

Ja nie mam zamiaru powtarzać tego, co koledzy wyżej napisali o legalności takiego rozwiązania. waytogo.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.