Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakup Vectry

Featured Replies

Napisano

Mam zamiar kupic vectre jako ze diesla sie boje to myślę o silniku benzynowym +lpg.Co myslicie o tym aucie kliken cena chyba trochę duza ale jest faktura a na tym mi zalezy.

Napisano

> Mam zamiar kupic vectre jako ze diesla sie boje to myślę o silniku benzynowym +lpg.Co myslicie o

> tym aucie kliken cena chyba trochę duza ale jest faktura a na tym mi zalezy.

cena za duża icon_eek.gificon_eek.gificon_eek.gif

jak dla mnie normalna

Napisano
  • Autor

> cena za duża

> jak dla mnie normalna

byłem i oglądałem cena jest z kosmosu ale mam zaproponowac swoją,zastanawiam sie ile jest to auto warte??

Napisano

Jeśli stan dobry to cena ok.

Napisano

Wydaje mi sie, że to był samochód służbowy; co za tym idzie przebieg 115tys przez 6 lat jest śmieszny.

Napisano
  • Autor

> Wydaje mi sie, że to był samochód służbowy; co za tym idzie przebieg 115tys przez 6 lat jest

> śmieszny.

Auto firmowe,sprawdziłem w aso historie -co nie było łatwe bo nie jestem właścicielem ale udało się.Przebieg jest oryginalny.

Jaka instalacje LPG jest do tego motoru najlepiej zamontować?

jak sie bedzie zachowywał komputer pokazujacy spalanie podczas pracy na LPG??

Napisano

> Wydaje mi sie, że to był samochód służbowy;

Po czym wnioskujesz?

Napisano

> Jaka instalacje LPG jest do tego motoru najlepiej zamontować?

Sekwencję. Polecam Staga. Tani i dobry waytogo.gif

> jak sie bedzie zachowywał komputer pokazujacy spalanie podczas pracy na LPG??

Będzie pokazywał bzdury. spineyes.gif

Napisano

> Mam zamiar kupic vectre jako ze diesla sie boje to myślę o silniku benzynowym +lpg.Co myslicie o

Weź się przejedź, bo jak dla mnie 1.8/122KM jest trochę za słaby jak na takie duże auto. Młodsze roczniki po FL miały 1.8/140KM i w Zafirce jeździłem - czuć te 18 KM.

Napisano

> Weź się przejedź, bo jak dla mnie 1.8/122KM jest trochę za słaby jak na takie duże auto. Młodsze

> roczniki po FL miały 1.8/140KM i w Zafirce jeździłem - czuć te 18 KM.

Konie jak konie, ale moment czuc. Plus podobno fabryka daje pare gratisowych KM ok.gif.

Ja jestem zadowolony z silnika waytogo.gif

Napisano

> Konie jak konie, ale moment czuc. Plus podobno fabryka daje pare gratisowych KM .

> Ja jestem zadowolony z silnika

no ja pruję wersją kombi 1.8/122 i ciągnie w miarę tylko od 3 do 4 krpm, a potem to już tylko wycie, że aż uszy bolą i nie ma ciągu. Zafirą znajomego jechałem i nie ma porównania.

Napisano

> no ja pruję wersją kombi 1.8/122...

Ile pali vectra z takim silnikiem?

Napisano

> Ile pali vectra z takim silnikiem?

Od 8 do 12, w zależności czy lato, zima, miasto czy trasa. Średnio jakby nie patrzeć wychodzi 10. Benzyny of course.

Napisano

> no ja pruję wersją kombi 1.8/122 i ciągnie w miarę tylko od 3 do 4 krpm, a potem to już tylko

> wycie, że aż uszy bolą i nie ma ciągu. Zafirą znajomego jechałem i nie ma porównania.

122KM nigdy nie jezdzilem wiec nie wiem, ale 140KM daje sobie wzglednie rade. Ostatnio zaskoczyla mnie Viki zuzyciem na poziomie 6l/100km na autostradzie z predkosciami 80-130km/h (predkosc rzedu 80km/h na robotach drogowych). Normalnie w dojazdach do pracy latem zadowala sie okolo 7.2-7.5l/100km, zima okolo 7.8-8.2l/100km w trybie 3/5 drogi miasto, reszta drogi szybkiego ruchu/podmiejskie ok.gif

Napisano

> Ile pali vectra z takim silnikiem?

1.8 122 km spalanie w mieście 10-11 benzyny, czyli 11-12 gazu (litrów/100km). Na trasie 7,5 benzyny, czyli około 8,5 gazu (w przybliżeniu).

Dla mnie mocy 'styka', no ale ja jeżdżę głównie sam, chociaż od czasu do czasu mam kilkoro pasażerów ale wtedy też nie ma co biadolić na brak kucy. Wszystko zależy od tego czego oczekujesz od samochodu.

Komputer pokładowy pokazuje wirtualne spalanie benzyny.

Napisano

Powiem tak

wyposażenie oki chodź radio to w niej jest kichą poszukaj z cd70 lub dvd90

ja jestem miłośnikiem D więc o silniku nie powiem bo bym skrytykował ja moim D zrobiłem trasę z Jaworzno Łudź Gniezno Poznań Łudź Jaworzno na jednym zbiorniku i maiłem zużycie 5,5l/100km.

Ale to już inna kwestia.

Jedynie czego bym sie czepił i odradzał to zapomnij o kolorze białym oraz chamois (jasnym piaskowym) nie wiem jak nazwał go opel. Ale są to kolory których nie da sprzedać. A kupujących w tym kolorze trafia sie 1 na 100

Sedan najładniejszy jest w kolorze srebrnym ale to już kwestia gustu.

Cena wiadomo jest wysoka bo FV 22%

CO DO PRZEBIEGU BĘDZIE MIAŁ NA OKO 180 000 +- 20000

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.