Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tarcze hamulcowe- jakie - czego unikać?

Featured Replies

Napisano

Potrzebuję kupić tarcze hamulcowe do Toyoty Avensis T25 2.0 D-4D. Nie chcę żadnych nacinanych/wierconych, tylko zwykłe tarcze.

Myślałem o takich Brembo:

Brembo

Czy to dobre tarcze? Jakie jeszcze polecacie? ATE? TRW? Trochę czytałem o tym, ale nasuwa mi się jeszcze pytanie:

Czy sprzedaje się w sieci podróbki? Na pewno tak, tylko jak je rozpoznać? Ma ktoś jakieś doświadczenie?

Napisano

> Potrzebuję kupić tarcze hamulcowe do Toyoty Avensis T25 2.0 D-4D. Nie chcę żadnych

> nacinanych/wierconych, tylko zwykłe tarcze.

> Myślałem o takich Brembo:

> Brembo

> Czy to dobre tarcze? Jakie jeszcze polecacie? ATE? TRW? Trochę czytałem o tym, ale nasuwa mi się

> jeszcze pytanie:

> Czy sprzedaje się w sieci podróbki? Na pewno tak, tylko jak je rozpoznać? Ma ktoś jakieś

> doświadczenie?

Z wszystkich, które zakładałem najlepszą opinię mam o ATE.

Napisano

> Potrzebuję kupić tarcze hamulcowe do Toyoty Avensis T25 2.0 D-4D. Nie chcę żadnych

> Brembo

> Czy to dobre tarcze?

nie, wyginaja sie...

Jakie jeszcze polecacie? ATE? TRW?

bedzie Pan zadowolony...

Trochę czytałem o tym, ale nasuwa mi się

> jeszcze pytanie:

> Czy sprzedaje się w sieci podróbki? Na pewno tak, tylko jak je rozpoznać? Ma ktoś jakieś

> doświadczenie?

podejsc do lokalnego sklepu, z uwagi na ciezar tarcz i koszt przesylki ceny moga byc porownywalne...

Napisano

Od siebie polecę Zimmemanna - osobiście mam o tych tarczach bardzo dobre zdanie, choć ostatnio parę osób narzekało hmm.gif

Napisano

> Brembo

> Czy to dobre tarcze? Jakie jeszcze polecacie? ATE? TRW? Trochę czytałem o tym, ale nasuwa mi się

> jeszcze pytanie:

> doświadczenie?

Tez mam Mikody od miesiąca ,klocki valeo ,puki co cisza..

Napisano

Polecam Mikoda + Ferodo Premier lub Brembo + Ferodo Premier, zero problemów i piszczenia

Napisano

Ja do 2 aut zakupiłem steinhof'a i sprawują się świetnie - żadnego bicia i nawet dużo mniej rdzewieją nie tworzy się też rant. Poprzednio była Mikoda i słabiej wypadła. Do V50 będę teraz na tył zakładał TRW.

Napisano
  • Autor

> Brembo

> jeszcze pytanie:

> doświadczenie?

A jakie macie opinie o tarczach FEBI?

Napisano

> A jakie macie opinie o tarczach FEBI?

Generalnie na rynku nie ma praktycznie badziewnych tarcz, oprócz skrajnie tanich. Więc co kupisz i DOBRZE założysz będzie Ci dobrze służyc ok.gif

Napisano

> Od siebie polecę Zimmemanna - osobiście mam o tych tarczach bardzo dobre zdanie, choć ostatnio parę

> osób narzekało

Ja dzisiaj je montowałem bo same pozytywy słyszałem waytogo.gif

Napisano

Spokojnie polecam tarcze SBS.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.