Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

głośniki do ad182h jakie?

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich!

Niedawno stałem się posiadaczem radia ad182h i okazał się, że fabryczne głośniki w drzwiach 5x7 nie bardzo z nim graję. Chciałbym wymienić na coś innego pod samo radio. Co polecacie?Za małą kasę ale żeby przyzwoicie grało.Czy bawić się w dystanse pod głośniki 130 lub 160 mm czy jakieś inne 5x7.

pzdr

Napisano

> Witam wszystkich!

> Niedawno stałem się posiadaczem radia ad182h i okazał się, że fabryczne głośniki w drzwiach 5x7 nie

> bardzo z nim graję. Chciałbym wymienić na coś innego pod samo radio. Co polecacie?Za małą kasę

> ale żeby przyzwoicie grało.Czy bawić się w dystanse pod głośniki 130 lub 160 mm

Hej

Dystanse pod głośniki 165mm obowiązkowo + jakieś głośniki o stosunkowo niskiej mocy i dużej skuteczności (dobry byłby jakiś zestaw odseparowany ze zwrotnicą).

Przejrzyj archiwum - na pewno jest tam co nieco wink.gif

Napisano

> Witam wszystkich!

> Niedawno stałem się posiadaczem radia ad182h i okazał się, że fabryczne głośniki w drzwiach 5x7 nie

> bardzo z nim graję. Chciałbym wymienić na coś innego pod samo radio. Co polecacie?Za małą kasę

> ale żeby przyzwoicie grało.Czy bawić się w dystanse pod głośniki 130 lub 160 mm czy jakieś

> inne 5x7.

> pzdr

mozesz zalozyc jakies dedykowane 5x7 w drzwi i podszybie - sa zestawy np tonsil (moze byc je trudno dostac)

lub alpine czy jakies inne

zauwazylem ze po lificie glosniki sa zdecydowanie lepsze (samochod z 2001)

na 182H2 gra toto calkiem ladnie - nie ma rewelacji ale naprawde porzadne audio to juz jest (w 2000r miekka mechanika kasety z wyszukiwanim nastepnego utowru - wow ale to byl czad)

obecnie wpiac sie jakims playerem mp3 pod aux i w sumie wiecej nie trzeba

Napisano
  • Autor

> mozesz zalozyc jakies dedykowane 5x7 w drzwi i podszybie - sa zestawy np tonsil (moze byc je trudno

> dostac)

> lub alpine czy jakies inne

> zauwazylem ze po lificie glosniki sa zdecydowanie lepsze (samochod z 2001)

> na 182H2 gra toto calkiem ladnie - nie ma rewelacji ale naprawde porzadne audio to juz jest (w

> 2000r miekka mechanika kasety z wyszukiwanim nastepnego utowru - wow ale to byl czad)

> obecnie wpiac sie jakims playerem mp3 pod aux i w sumie wiecej nie trzeba

Na allegro znalazłem już kabelek do podłączenia aux. Myślę, że chyba jeden z głośników nie wytrzymał czasu (rocznik '97) i przerywa. Włącza się jak dam trochę więcej na volume no i z deka charczy. no.gif

Czy coś takiego może być?

http://allegro.pl/item983160539_alpine_sxe_5725s_5725_max_200w_5x7_cali_gwar24m.html

Napisano

> Włącza się jak dam trochę więcej na volume no i z

> deka charczy.

Sprawdź złącze między drzwiami a budą. Rozepnij i zepnij. Może styki sa utlenione.

Napisano
  • Autor

> Poczytaj sobie ten artykuł

ok.gifok.gifok.gif20.GIF

• 4 tygodnie później...
Napisano

> Poczytaj sobie ten artykuł

hehe dokladnie tak montowalem u mnie dwa lata temu Phonocar Titanium i potwierdzam, jak montowac cos w drzwi to glosnik 165mm na dystansie + maty, zadowolnie gwarantowane smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.