Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

pamiętacie naklejki na tylnie szybe w latach 80-tych

Featured Replies

Napisano

Najczęściej chyba na maluchach były. W dolnej części tylnej szyby, taki jakiś lew czy co jakby wgryzający się w dolną ramkę do tego chyba jakieś łapy były.

Potzrebuję "reprodukcję" takiego wzoru, ma ktoś może w archiwach? Nie musi być porażająca jakość....

Napisano

Takie zielone coś z białymi zębami? zlosnik.gif Pamiętamy.

Napisano
Pierwszy 126p mojego taty miał takiego potwora na tylnej szybie - tutaj prawie niewidocznego. Poszukam zdjęcia, na którym lepiej widać nalepkę, ale będzie co najwyżej czarno-białe.
Napisano

> Pierwszy 126p mojego taty miał takiego potwora na tylnej szybie - tutaj prawie niewidocznego.

> Poszukam zdjęcia, na którym lepiej widać nalepkę, ale będzie co najwyżej czarno-białe.

Wszyscy przyjechaliście tym maluchem? icon_eek.gif

Napisano

Nie pamiętam. Ja to ten najmniejszy biglaugh.gif

Napisano

> Wszyscy przyjechaliście tym maluchem?

O żesz w cala... rotfl.gifrotfl.gifrotfl.gif

Napisano

> Pierwszy 126p mojego taty miał takiego potwora na tylnej szybie - tutaj prawie niewidocznego.

> Poszukam zdjęcia, na którym lepiej widać nalepkę, ale będzie co najwyżej czarno-białe.

Pierwsze skojarzenie rotfl.gifrotfl.gifrotfl.gif

Babie_lato.jpg

Miałem takiego samego malucha, nawet taki sam kolor.

Napisano
Napisano
  • Autor

> jakiś tekst

wątek poszedł w ciekawą stronę ;-) Dzięki wszystkim a zwłaszcza eMdzeJ - próbowałem szukać na allegro ale nie wiedziałem, że najważniejszym słowem jest "kilroy" ;-)

Napisano

> Pamiętam naklejkę z napisem CIBIE.

Jest to firma francuska, która produkowała halogeny samochodowe. Promocja firmy oraz jej produkty związane są z rajdami oraz wyścigami samochodowymi lat '70. Obecnie jest to firma nieistniejąca. W latach '90 została przejęta przez koncern Valeo, który produkuje halogeny na starych matrycach Cibie (oraz drugiej rajdowej legendy lat '70 czyli S.E.V. Marchal ) do dnia dzisiejszego .

Napisano

Mistrzowska sielanka. hehe.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.