Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cieknie woda do srodka z tylu.

Featured Replies

Napisano

Siemanko, od jakiegos czasu zauwazylem, ze po myciu (Karcherem) albo po deszczu mam odrobine wody z tylu w bagazniku. Jest gola blacha, wiec widac od razu. Probowalem psikac plynem do szyb w miejscu, gdzie lampa styka sie z pasem tylnym, ale to chyba nie tamtedy. Ktoredy jeszcze moze sie ta woda dostawac? Wyglada to tak, jakby wyciekala w rogu z tylu, na laczeniu pasa tylnego, podlogi i boku.

Napisano

Ha! Mam ten sam problem. Wejdź do auta i zamknij klapę. Druga osoba niech poleje wokół uszczelki klapy wodą np z wiadra i się dowiesz. Mi podcieka przez uszczelkę klapy i spływa tak, że wygląda to tak jakby właśnie z samego rogu się dostawała woda smile.gif

Napisano

> Odpowietrzeniem kabiny? Ono jest chyba sporo nizej.

Mi wlasnie tym odpowietrzeniem cieklo, takze warto sprawdzic.

Napisano
  • Autor

> Mi wlasnie tym odpowietrzeniem cieklo, takze warto sprawdzic.

Ono jest pod zderzakiem prawda? Trzeba zdjac zderzak i polac tam woda?

Napisano
  • Autor

Patrzylem wokol odpowietrznika, ale to chyba niestety nie tamtedy. Wyglada jakby wyciekalo z rogow z tylu. Jest tam tez troche syfu i piasku, wiec wyglada jakby tamtedy. Tylko skad sie tam bierze woda?!

Napisano

> Patrzylem wokol odpowietrznika, ale to chyba niestety nie tamtedy. Wyglada jakby wyciekalo z rogow

> z tylu. Jest tam tez troche syfu i piasku, wiec wyglada jakby tamtedy. Tylko skad sie tam

> bierze woda?!

Spod kół, pod wpływem prędkości obrotowej koła, woda dostaje energii, odbija się od zderzaka i wpływa gdzie ma ujście

Napisano
  • Autor

Ale tam jest jakakolwiek szpara, czy otwor, ktorym ona moze sie dostawac? Nie mam na mysli, dziury wyjedzonej przez rdze, tylko fabrycznej.

Napisano

Sprawdź jak Ci mówiłem smile.gif Mi tam cieknie np po myciu lub deszczu a nie po jeździe w kałużach zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Sprawdź jak Ci mówiłem Mi tam cieknie np po myciu lub deszczu a nie po jeździe w kałużach

Sprawdze jak bede myl auto nastepnym razem. A ewentualnie wymiana uszczelki pomaga?

Napisano

> Sprawdze jak bede myl auto nastepnym razem. A ewentualnie wymiana uszczelki pomaga?

Być może, ja nie wymieniałem jeszcze, ale tak jak mówiłem, podcieka mi po uszczelce z górnego rogu i spływa sobie w dolny róg. Wygląda tak jakby była dziura na wysokości "kierunkowskazu" confused.gif i tam się leje dalej po bagażniku całym oslabiony.gif

Napisano

> Być może, ja nie wymieniałem jeszcze, ale tak jak mówiłem, podcieka mi po uszczelce z górnego rogu

> i spływa sobie w dolny róg. Wygląda tak jakby była dziura na wysokości "kierunkowskazu" i

> tam się leje dalej po bagażniku całym

a zaślepki w bagażniku wszystkie są? cfaniaczek.gif

Napisano

> a zaślepki w bagażniku wszystkie są?

Si zlosnik.gif Ja to już opanowałem zlosnik.gif Wszedłem do bagażnika a druga osoba polewała klapę w różnych miejscach zlosnik.gif

Napisano

> Sprawdze jak bede myl auto nastepnym razem. A ewentualnie wymiana uszczelki pomaga?

ja dokleiłem dodatkową uszczelke, taką jak na drzwi od domu itp. i pomogło, od tego czasu suchuteńko

Napisano

a może trzeba klapę wyregulować tak żeby mocniej dociskała ?

Napisano

jedz na szrot znajdz w dobrym stanie autko po klepie wyjmij uszczelkę i zmień.... i po kłopocie....lub kup nową ewentualnie sprawdz zawiasy w klapie czy masz tam jakies luzy czy cos...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.