Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

do oceny A3

Featured Replies

Napisano

> Szanowne grono, koleżanka podesłala mi takie ogłoszenie, bo szuka A3

> http://otomoto.pl/audi-a3-sekwencja-prywatnie-zobacz-C12692640.html

> jakieś uwagi

Poza tym, że to 14 letni staruszek, warto przyjrzeć się reflektorom. Ten po stronie pasażera jest jakby "świeższy".

Napisano

> Poza tym, że to 14 letni staruszek, warto przyjrzeć się reflektorom. Ten po stronie pasażera jest

> jakby "świeższy".

To chyba przez kąt padania światła. Jestem daleki od oceniania auta po zdjęciach, ale przód był chyba nogami składany. zlosnik.gifcool.gif

Napisano
  • Autor

> To chyba przez kąt padania światła. Jestem daleki od oceniania auta po zdjęciach, ale przód był

> chyba nogami składany.

też tak podejrzewalem, że przód był walony

Napisano

> też tak podejrzewalem, że przód był walony

Toost już tu udowodnił, że o kant tyłka można potluc takie oceny. zlosnik.gif

Sam mam najlepszy tego przykład - ktoś cofając uderzył mi lewy narożnik auta i uciekł. Zbił kierunkowskaz, pękły dwa mocowania lampy, lekko ruszony jest błotnik przez co szczelina między nim a maską jest nierówna. Gdybym wkleił zdjęcia usłyszałbym, że mam auto klepane z przystanku. A szkoda była śmiesznie mała. zlosnik.gif

Będę na dniach jechał z tym do lakiernika i muszę dokładnie udokumentować stan sprzed zdarzenia. icon_rolleyes.gif

Napisano

przód (zderzak, atrapa, lampy) z wersji po lifcie, czyli 2001...., albo jakiś pasjonat "odmładzania" modelu albo było kuku..., tylnia klapa spasowana tak sobie... (różne szczeliny), we wnętrzu dołożone głosniki 16 = zrobiona dziura w tapicerce, do 13 już nie wrócisz..., tyle po zdjęciach... Bez miernika lakieru lepiej nie podchodzić... No i oczywiście obowiązkowy drive.gif

Napisano

> przód (zderzak, atrapa, lampy) z wersji po lifcie, czyli 2001...., albo jakiś pasjonat

> "odmładzania" modelu albo było kuku...,

w środku mieszek od gałki tez odmłodzony więc ten przód mógł być tjuningowany po nie koniecznie wielkim dzwonie... mimo że na pierwszy rzut oka autko wygląda podejrzanie moze być tak jak kolega wyżej pisze... jakieś kosmetyczne stuk i lakiernik się nie popisal 270751858-jezyk.gif

Napisano

> przód (zderzak, atrapa, lampy) z wersji po lifcie,

Jak wg Ciebie wyglądają te elementy przed liftem?

Bo wg mnie tylko lampy sa poliftowe, raczej nie atrapa.

Napisano

> też tak podejrzewalem, że przód był walony

Tył na prosty tez nie wygląda-klapa coś krzywa...

Napisano

> we wnętrzu dołożone głosniki 16 = zrobiona dziura w tapicerce, do 13 już nie wrócisz..., tyle

A to ma jakieś znaczenie w kilkunastoletnim samochodzie?

Napisano

> Poza tym, że to 14 letni staruszek, warto przyjrzeć się reflektorom. Ten po stronie pasażera jest

> jakby "świeższy".

pomijajac fakt ze reflektory sa z modelu poliftowego zeby.GIF czyli po 2001 zeby.GIF

Napisano

> brak klimy ale nie wiem czy w tych piniądzach mają

brrrr a po co ta klima ?

ja np nie używam ... i z kim bym nie jechał każdemu też klima przeszkadzała ...

mamy jakiś pogląd że auto w dieslu i z klimą (i najlepiej kombi) ... a ile mamy ciepłych miesięcy na tą klime tak w ogóle ...

Napisano

Chyba jesteś w znacznej mniejszości.

Nie wyobrażam sobie auta bez klimy w lecie.

Napisano

> brrrr a po co ta klima ?

> ja np nie używam ... i z kim bym nie jechał każdemu też klima przeszkadzała ...

Też tak pisałem, kiedy nie miałem klimy. zlosnik.gifhahaha.gif

mar00ha

Napisano

Kupisz czarne auto, zrozumiesz ok.gif Poza tym nie wyobrażam sobie jazdy do klienta w garniaku autem bez klimy w cieplejsze dni hehe.gif

Napisano

> Chyba jesteś w znacznej mniejszości.

Ciekawy argument w dyskusji... Jakby bycie w większości nobilotowało. Tylko później jakoś nie nie ma tej większości, jak kogoś spytać kto wybrał ostatniego prezydenta na urząd.

mar00ha

Napisano

> Ciekawy argument w dyskusji... Jakby bycie w większości nobilotowało. Tylko później jakoś nie nie

> ma tej większości, jak kogoś spytać kto wybrał ostatniego prezydenta na urząd.

> mar00ha

Dowiedz się czym jest argument, a potem porównaj ze zwykłą informacją/stwierdzeniem.

BTW między innymi ja wybrałem poprzedniego prezydenta na urząd i co chcesz mi powiedzieć w związku z tym?

Napisano

> A to ma jakieś znaczenie w kilkunastoletnim samochodzie?

niby nie, ale może przyszły właściciel chciałby wiedzieć, że nie jest to fabryczne rozwiązanie.

Napisano

> ja np nie używam ... i z kim bym nie jechał każdemu też klima przeszkadzała ...

dziwne hehe.gif

Napisano

> Jak wg Ciebie wyglądają te elementy przed liftem?

> Bo wg mnie tylko lampy sa poliftowe, raczej nie atrapa.

faktycznie, mój błąd, nie wiem czemu dostrzegłem w niej 4 "żeberka" smile.gif (przed liftem 3, po 4 ) smile.gif

Napisano

Niestety doświadczenie podpowiada mi że zdjęciami się auta nie wybiera. Wiele można zatuszować/ukryć choćby cykaniem fotek z takich a nie innych kątów.

Nie czepiałbym się specjalnie kwestii bity nie bity... Definicji 'bicia' jest wiele... Najważniejsze jest jak auto zostało naprawione.

A co do zakupu. Przy takiej klasie auta szukałbym czegoś z klimą, a tu chyba nie widzę...

Napisano

> mamy jakiś pogląd że auto w dieslu i z klimą (i najlepiej kombi) ... a ile mamy ciepłych miesięcy

> na tą klime tak w ogóle ...

po prostu subiektywna ocena, brak klimy zima mi nie przeszkadza ale szykuje mi sie jeszcze jeden sezon letni bez tego dodatku sick.gif

I tak jak nie wyobrazam sobie autka bez wspomgania ( a w budzecie sporo powyzej 10 tys i 20 tys tez mozna tez i takie znalezc yikes.gif) tak auta bez klimy tez bym juz nie chcial

Napisano

Wiesz, airbag i pasy też są w zasadzie zbędne, użyjesz ich w zasadzie raz wink.gif

Klime jednak troche częściej.

Poza tym wyjazd z południe europy może utwierdzić w przekonaniu o sensie posiadania takiego wynalazku.

Napisano

> Toost już tu udowodnił, że o kant tyłka można potluc takie oceny.

nie tylko On. Ja też zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.