Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

czy ktoś ma nowego sparka ewentualnie opinie o nim

Featured Replies

Napisano

ciekawe czy ktoś ma nowego sparka? Pytam bo ostatnio moim rodzicom pokazałem na stronie cheviego nowego sparka jako następce matiza, a tkowego właśnie mają od 8 lat. I kurcze zaświeciły im się oczęta bo może by zamienili swojego matizka na sparka, stąd moje pytanie czy ktoś takim już pomyka ewentualnie jakieś ma doświadczenie z nim?

Napisano

> ciekawe czy ktoś ma nowego sparka?

Sąsiadka ma grinser006.gif I z jej opinii to silnik słabowity. Miała wcześniej Agilę 1.2 i raczej spokojnie jeździ a kunifff jej brakuje.

Jak dla mnie to nowy Spark to brzydal okrutny sick.gif

Napisano

> ciekawe czy ktoś ma nowego sparka? Pytam bo ostatnio moim rodzicom pokazałem na stronie cheviego

> nowego sparka jako następce matiza, a tkowego właśnie mają od 8 lat. I kurcze zaświeciły im

> się oczęta bo może by zamienili swojego matizka na sparka, stąd moje pytanie czy ktoś takim

> już pomyka ewentualnie jakieś ma doświadczenie z nim?

Przymierzałem się w salonie (tylko "statycznie"). Powiem szczerze bardzo fajne jeździdełko do miasta, przy moim wzroście 1.8m swobodnie usiadłem z przodu i nawet zmieściłem się "za siebie" z tyłu. Trochę wąsko, jednak sporo lepiej niż w starym Matizie. Ale nie wziąłbym go w cenie katalogowej (wersja mnie interesująca 1.2 z klimą - ok. 40k PLN, choć w cenie jest bardzo fajne wyposażenie z zakresu bezpieczeństwa + możliwość dokupienia ESP za 1000 PLN). Na niektóre grupy zawodowe można dostać nawet 15% upustu na dziś, ewentualnie poczekać na jakieś fajne promocje.

Napisano

> ciekawe czy ktoś ma nowego sparka? Pytam bo ostatnio moim rodzicom pokazałem na stronie cheviego

> nowego sparka jako następce matiza, a tkowego właśnie mają od 8 lat. I kurcze zaświeciły im

> się oczęta bo może by zamienili swojego matizka na sparka, stąd moje pytanie czy ktoś takim

W podstawowej wersji do maista dla kobiety IMHO super.

• 3 tygodnie później...
Napisano

> Kilka tygodni temu był test nowego Sparka w Auto Świecie. Był porównywany m.in. z hyundaiem I10, chyba najmniejszym Citroenem, wygrał Hyundai, Spark chyba na 3 miejscu dopiero. Poszukaj na stronie Auto Świata, jak nie znajdziesz podam Ci dokładnie numer tego tygodnika, gdzie był test.

Napisano

> > Kilka tygodni temu był test nowego Sparka w Auto Świecie. Był porównywany m.in. z hyundaiem I10,

> chyba najmniejszym Citroenem, wygrał Hyundai, Spark chyba na 3 miejscu dopiero.

Bez obrazy, ale test w takim piśmie jak auto swiat jest tak wiarygodny, jak zapowiedzi że w 2012 będzie koniec świata 270635636-JUMP2.gif

Napisano

> Bez obrazy, ale test w takim piśmie jak auto swiat jest tak wiarygodny, jak zapowiedzi że w 2012

> będzie koniec świata

taaaa wszystko sponsorowane, kto więcej skrobnie tego auto wygrywa test

Napisano

> Bez obrazy, ale test w takim piśmie jak auto swiat jest tak wiarygodny, jak zapowiedzi że w 2012

> będzie koniec świata

Jest tak samo wiarygodny jak ty byś opisał swoje wrażenia

Napisano

> Jest tak samo wiarygodny jak ty byś opisał swoje wrażenia

Wszyscy wiemy że Twoje wrażenia i opinie są mało wiarygodne i mało obiektywne, ale to nie oznacza że opinie innych osób też takie są 30.GIF

Sami dziennikarze sie wypowiadali że jeżdżąc na co dzień o wiele bardziej luksusowymi autami, nie są w stanie obiektywnie ocenić testowanych przez siebie tanich samochodów.

Dla nich to kolejny ciężki dzień w pracy , który trzeba odklepać i coś tam napisać.

Tak samao Twoja opinia o tym aucie nie bedzie taka sama jak np użytkownika który wcześniej jeździł matizem, bądź innym małym autkiem, więc nie mając o nim zielonego pojęcia , twoje zdanie na temat tego auta jest tyle warte co nic, a wręcz może wprowadzać przyszłych chętnych na jego zakup w błąd .

Napisano

> Wszyscy wiemy że Twoje wrażenia i opinie są mało wiarygodne i mało obiektywne, ale to nie oznacza

> że opinie innych osób też takie są

Widzę, że jesteś głosem ogółu screwy.gif

> Sami dziennikarze sie wypowiadali że jeżdżąc na co dzień o wiele bardziej luksusowymi autami, nie

> są w stanie obiektywnie ocenić testowanych przez siebie tanich samochodów.

Fajnie specjalisto bo ja pracując 6 lat w AS nie zauważyłem tego ani żaden z nich mi tak nie mówił grinser006.gif

> Dla nich to kolejny ciężki dzień w pracy , który trzeba odklepać i coś tam napisać.

Taaa...

> Tak samao Twoja opinia o tym aucie nie bedzie taka sama jak np użytkownika który wcześniej jeździł

> matizem, bądź innym małym autkiem, więc nie mając o nim zielonego pojęcia , twoje zdanie na

> temat tego auta jest tyle warte co nic, a wręcz może wprowadzać przyszłych chętnych na jego

> zakup w błąd .

Miałem 2 matizy. Coś jeszcze?

Napisano

> Fajnie specjalisto bo ja pracując 6 lat w AS

To pomoz mi naglosnic moja sprawe.

Napisano

> To pomoz mi naglosnic moja sprawe.

Ku zdziwieniu większości to prywaty się tam unika. Już łatwiej czytelnikowi przez dział kontaktu się wbić ok.gif

Napisano

> Ku zdziwieniu większości to prywaty się tam unika. Już łatwiej czytelnikowi przez dział kontaktu

> się wbić

No to brak reakcji z tej gazety.

A ja nie mowie ze masz cos napisac, a jedynie zainteresowac moze sie skusza na ciekawy watek. boozing.gif

Napisano

> No to brak reakcji z tej gazety.

Zadzwoń na dział kontaktu Axel Springer ok.gif

> A ja nie mowie ze masz cos napisac, a jedynie zainteresowac moze sie skusza na ciekawy watek.

Ja już tam nie pracuję od ponad 2 lat ok.gif

Napisano

> Fajnie specjalisto bo ja pracując 6 lat w AS nie zauważyłem tego

Taa, pracowałeś rotfl.gif

Chyba jako chłopiec na posyłki biglaugh.gif

Napisano

Ja proponuje wpisanie do regulaminu ze za wyjazdy personalne (obrazanie kogos na forum) dajemy bana na 7 dni, powtorzenie na 30 dni, 3 przypadek blokada na amen.

Napisano

alien.gifKolego, w TVN TURBO był test nowego SPARKA kontra SUZUKI ALTO. Wygrał SPARK choć ne powiem że był bez wad. Możesz to pewnie sobie obejrzeć w archiwum TVN Turbo!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.