Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Megane 1,6 112KM z 2004 r.

Featured Replies

Napisano

troche jestem zdziwiony cenami zapodanymi przez woju,sam niedawno wymieniałem kompletny rozrząd+KZFR w scenicu -tez 1,6, identyczny jak w megance, wszystko wynioslo mnie 1300pln, robił mechanik z ASO, oczywiscie prywatnie. Jak ktos lubi wywalic kupe kasy zeby komfortowo sie czuc, jego rzecz. Co do cewek jezdze na oryginałach od 2004 i jakos nie padła żadna- nie jest mi przykro z tego powodu. Nic na to nie poradze ze nie lubie dawac sie rżnąć za wlasna kase

Napisano

> Myslal ,ze zrobi i pojedzi ale pewnie presja pozbycia sie parcha byla mocniejsza.

z pewnością tak 270751858-jezyk.gif

Napisano

Dla mnie osobiscie wyznacznikiem jest solidnosc a nie swistek papieru, który i tak psu na bude w przypadku jakiejkolwiek rekalmacji- zawsze ASO stara sie wykolegowac klienta wymyslając bzdury- ale coż mozna i tak---- ja zamiast paragonu na wykonanie mam dobrze i tanio wykonana czynnos, sam pracuje na wlasny rachunek i wiem doskonale ze opinie mozna sobie szybko zjechac jednym bublem, a odbudowac ja to WIELKI PROBLEM

Napisano

> Dla mnie osobiscie wyznacznikiem jest solidnosc a nie swistek papieru, który i tak psu na bude w

> przypadku jakiejkolwiek rekalmacji- zawsze ASO stara sie wykolegowac klienta wymyslając

> bzdury- ale coż mozna i tak---- ja zamiast paragonu na wykonanie mam dobrze i tanio wykonana

> czynnos, sam pracuje na wlasny rachunek i wiem doskonale ze opinie mozna sobie szybko zjechac

> jednym bublem, a odbudowac ja to WIELKI PROBLEM

A teraz sytuacja hipotetyczna, wcale nieodosobniona - zaciera sierolka napinajaca, pasek sie blokuje, silnik do remontu. Kto za to zaplaci?

Napisano

Czesci kupuje sie dobrych firm, na tym nie oszczedzisz, myslisz ,że servis z radoscia i usmiechem na ustach przytuli cie do siebie i bez słowa wykona remont?? Naprawde nie Zycze ci sprawdzac takiej sytuacji, znam z autopsji, pod koniec gwarancji padało koło faz- nikt nie słyszał jeku przy starcie- raptownie ogłuchli, pisma do RP psu na bude. Odow z RP- servis nie dopatrzył sie usterki!!!!! Fakt ze okresowo sie pojawiało, ale były wyrazne odchylenia kąta, przejezdziłem takim jeszcze 4 lata, ale od tamtej pory mowie zdecydowane NIE ASO RENAULT

Napisano

> Myslal ,ze zrobi i pojedzi ale pewnie presja pozbycia sie parcha byla mocniejsza.

Wprawdzie nie mój wątek ale wtrącę się. z małym OT

i napiszę po raz kolejny - jeżeli masz cósik do renówek i ich nie cierpisz to nie obrzydzaj i nie opowiadaj jakie to renie są be.

Ja nie cierpię truskawek - mam na zapach truskawkowy odruch wymiotny - ale nigdy w życiu nikomu nie obrzydzałem truskawek.

Więc już nas nie informuj jakie to renie są be.

Wszyscy wiemy że miałeś problem z renią i nie przypominaj nam już o tym. Please. smirk.gif

Napisano

> Czesci kupuje sie dobrych firm, na tym nie oszczedzisz

Mam na oryginalach, oprocz pompy wody.

> myslisz ,że servis z radoscia i usmiechem na ustach przytuli cie do siebie i bez słowa wykona remont??

A jakie maja wyjscie. Wymienilem wszystko co zalecane, duplo sie cos, co wymieniali - robia silnik i tyle.

> Naprawde nie Zycze ci sprawdzac takiej sytuacji, znam z autopsji, pod koniec gwarancji padało koło faz- nikt nie słyszał jeku

> przy starcie- raptownie ogłuchli, pisma do RP psu na bude. Odow z RP- servis nie dopatrzył sie

> usterki!!!!! Fakt ze okresowo sie pojawiało, ale były wyrazne odchylenia kąta, przejezdziłem

> takim jeszcze 4 lata, ale od tamtej pory mowie zdecydowane NIE ASO RENAULT

Nikomu nie zycze. Ale sie czasem trafi,i papier dobrze miec.

Napisano

> Wprawdzie nie mój wątek ale wtrącę się. z małym OT

> i napiszę po raz kolejny - jeżeli masz cósik do renówek i ich nie cierpisz to nie obrzydzaj i nie

> opowiadaj jakie to renie są be.

Ale chcesz zaprzeczyc faktom ? cfaniaczek.gif

Widze ,ze Ty z kolei jestes renowkowym onanistom i nawet jakby odpadlo kolo to powiedzialbys ,ze to nic wielkiego a znajomy mechanik zrobi to za grosze hehe.gif

> Ja nie cierpię truskawek - mam na zapach truskawkowy odruch wymiotny - ale nigdy w życiu nikomu nie

> obrzydzałem truskawek.

Hmm... Truskawki zamienisz w kupe i na tym konczy sie twoja z nimi przygoda... Z renowkami bywa odwrotnie 033102bebe_1_prv.gif

> Więc już nas nie informuj jakie to renie są be.

Czyli mam klamac ? hmm.gif

> Wszyscy wiemy że miałeś problem z renią i nie przypominaj nam już o tym. Please.

Nikt tu nikogo pod pistoletem nie trzyma jak Ci się nie podoba to :

284022653-ignore.JPG

post-23621-14352509138259_thumb.jpg

Napisano

> Ale chcesz zaprzeczyc faktom ?

Faktom nigdy nie zaprzeczam, ja z reniami nie miałem zadnego problemu, Z Fiatami a i owszem! Ale nie ogłaszam tego wszem i woboc na kunciku fiatowym.

Jeżdziłem firmowym Daewoo ten to dopiero był zakochany w serwisie raz w miesiącu na 2 -3 dni musiał zawitać. I nie uszczęśliwiam właścicieli autek z znaczkiem Daewoo o tym że takie ble.

> Widze ,ze Ty z kolei jestes renowkowym onanistom i nawet jakby odpadlo kolo to powiedzialbys ,ze to

> nic wielkiego a znajomy mechanik zrobi to za grosze

Nie jestem renówkowym o...ą miałem przygodę z Fiatami ... psuły sie na potęgę sick.gif i golfa ujeżdżałem, ba nawet Chryslerem przez 2 lata jeżdziłem i najlepiej mi w reniach,

A jeżdżę też służbowymi autami i nie są to renie. Zamierzam zmienić Lagunkę na cósik innego z stajni JEEP, ale nie z powodu psujliwości tylko po prostu mam taki kaprys na Jeepa

Apropo koła to jadąc ostatnio przez Kraków to widziałem jak BMW bez koła stało skromny.gif

> Hmm... Truskawki zamienisz w kupe i na tym konczy sie twoja z nimi przygoda... Z renowkami bywa

> odwrotnie

Weż analogię

Truskawki nie jem - nie informuję ogółu

Fiaty mi nie leżały - nie informuję ogółu

Tobie nie pasują Renie - nie uszczęśliwiaj nas w każdym prawie wątku że TTTM i renie są BE

> Czyli mam klamac ? Nie kłam, ale nie przypominaj wciąż o swej marnej przygodzie z Renaultem.

> Nikt tu nikogo pod pistoletem nie trzyma jak Ci się nie podoba to :

Do Ciebie nic nie mam.

vice wersal jak masz problem z renówkami to zignoruj kącik renówkowy

Pzdr grinser006.gif

edit : voala IThankYou.gif

Napisano

> Faktom nigdy nie zaprzeczam, ja z reniami nie miałem zadnego problemu, Z Fiatami a i owszem! Ale

> nie ogłaszam tego wszem i woboc na kunciku fiatowym.

> Nie jestem renówkowym o...ą miałem przygodę z Fiatami ... psuły sie na potęgę i golfa ujeżdżałem,

> ba nawet Chryslerem przez 2 lata jeżdziłem i najlepiej mi w reniach,

> A jeżdżę też służbowymi autami i nie są to renie. Zamierzam zmienić Lagunkę na cósik innego z

> stajni JEEP, ale nie z powodu psujliwości tylko po prostu mam taki kaprys na Jeepa

> Apropo koła to jadąc ostatnio przez Kraków to widziałem jak BMW bez koła stało

> Weż analogię

> Truskawki nie jem - nie informuję ogółu

> Fiaty mi nie leżały - nie informuję ogółu

> Tobie nie pasują Renie - nie uszczęśliwiaj nas w każdym prawie wątku że TTTM i renie są BE

> Do Ciebie nic nie mam.

> vice wersal jak masz problem z renówkami to zignoruj kącik renówkowy

> Pzdr

Wrzuc pare enterow albo pogrub swoja czcionke bo twoj post jest nieczytelny sick.gifcrazy.gif

Napisano

> Wrzuc pare enterow albo pogrub swoja czcionke bo twoj post jest nieczytelny

tak sobie czytam wasze posty, które do niestety niczego konstruktywnego nie prowadzą. Macie wyrobione zdanie na dany temat i już, po co ta wymiana zdań. ..

Sam jeździłem fiatami, zazwyczaj były ok, psuły się drobnostki. Jeździłem hondą, teraz mam fabię i nie widzę szczególnie dużej różnicy w usterkowości między niezniszczalnymi niemcami/japończykami a psujami z włoch. Jeśli spojrzeć na koszty remontów to nawet fiaciki wypadały taniej w eksploatacji.

Kupiłem reno bo... mi się spodobało, a szczególnie mojej żonie, która będzie nim jeździć. Skoro tyle tych samochdów jeździ po ulicach to dla mnie znaczy to, że nie są one bardzo kłopotliwe w utrzymaniu. Przecież gdyby średnik koszt utrzymania reni w porównaniu do vw był np 3 razy wyższy to nikt by nie kupował reni (a jednak sporo ich jeździ).

Napisano

Bo sa tanie i maja często lepsze wyposazenie.Mi sie auto jeszcze nie popsuło,wymieniam eksploatacjyjne rzeczy a ze sie zbiegnie cos w kupie jak amory ,hamulce i cos innego to normalne. Ilu właścicieli by chciało jezdzić za swojej kadencji nic nie robiąc.Teśc tak zawsze mówi... ma te samo auto co ja .Ja tam tylko leje i jeżdze. Do czasu,aż sie wszystko nie skończy ,a opony 4szt. za rok juz musi kupic. zlosnik.gif Ja wymieniam systematycnzie co jakis czas coś,a tez mi sie nie psuje wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.