Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lampy lexus style.

Featured Replies

Napisano

Panowie, powiedzcie mi czy na polskim rynku dostępne są lampy tylne do Uno MKII typu lexus style confused.gif

Napisano

> Panowie, powiedzcie mi czy na polskim rynku dostępne są lampy tylne do Uno MKII typu lexus style

Nie. Czasami się trafiają "gejluki" ale tylko do MK I spineyes.gif

Napisano

> Panowie, powiedzcie mi czy na polskim rynku dostępne są lampy tylne do Uno MKII typu lexus style

Przecież lampy tego typu wyglądają obrzydliwie nawet w Lexusie.

Każdy samochód "ubrany" w takie "lampy" wygląda jakby nie miał świateł w ogóle.

Bardziej bym się cieszył gdyby do Uno można było kupić lampy typu "clear" czyli kształt całej lampy, rozmieszczenie świateł w lampie oraz barwa klosza taka sama ale sam klosz byłby gładki i przezroczysty, a odbłyśniki perforowane.

Coś w tym rodzaju tylko, że do Uno.

283761872-lampaclear.jpg

post-54103-14352508077239_thumb.jpg

Napisano
  • Autor

> Przecież lampy tego typu wyglądają obrzydliwie nawet w Lexusie.

> Każdy samochód "ubrany" w takie "lampy" wygląda jakby nie miał świateł w ogóle.

> Bardziej bym się cieszył gdyby do Uno można było kupić lampy typu "clear" czyli kształt całej

> lampy, rozmieszczenie świateł w lampie oraz barwa klosza taka sama ale sam klosz byłby gładki

> i przezroczysty, a odbłyśniki perforowane.

> Coś w tym rodzaju tylko, że do Uno.

Zgadzam się z tobą w 100%, jeżeli miałbym do wyboru lexus style, a cleary to wybrałbym te drugie bez wątpienia, ale z tego co widzę, żadne nie są dostępne, pozostaje samemu kombinować, zawsze można przyciemnić, ale czy nie będzie z tego żadnych problemów z niebieskimi??? oslabiony.gif

Napisano

> pozostaje samemu kombinować, zawsze

> można przyciemnić, ale czy nie będzie z tego żadnych problemów z niebieskimi???

przyciemnić możesz, tylko będzie gorzej świecić - a tylne lampy też w Uno do najlepszych nie należą no.gif

a z niebieskimi może być różnie - zależy od konkretnego busted.gifzlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> przyciemnić możesz, tylko będzie gorzej świecić - a tylne lampy też w Uno do najlepszych nie należą

> a z niebieskimi może być różnie - zależy od konkretnego

Tak, nie świecą najlepiej, ale to pewnie dlatego, że wew. część jest czarna widziałem manuale jak poprawić jakość świecenia (pomalować wnętrze lamp na biało), ale czy jak przyciemnie i pomaluje na biało wnętrze to będzie to miało jakiś sens???? confused.gif

Napisano

> Tak, ale czy jak przyciemnie i

> pomaluje na biało wnętrze to będzie to miało jakiś sens????

to tak, jak byś w ciągu dnia opuścił żaluzje w oknach i zapalił światło, by jednak w pokoju było jasno - trochę bez sensu, ale jednak "efekt oświetleniowy" inny hmm.gif

Napisano
  • Autor

> to tak, jak byś w ciągu dnia opuścił żaluzje w oknach i zapalił światło, by jednak w pokoju było

> jasno - trochę bez sensu, ale jednak "efekt oświetleniowy" inny

Metafora oddająca istotę sprawy zakrecony.gifsmirk.gif, ale chyba zdecyduje się na to przyciemnienie, jak myślicie folia do przyciemniania szyb da radę??? confused.gif

Napisano

> Metafora oddająca istotę sprawy , ale chyba zdecyduje się na to przyciemnienie, jak myślicie folia

> do przyciemniania szyb da radę???

wiesz, czarna farba olejna też da radę, do momentu aż ktoś Ci nie wjedzie w doope ok.gifzlosnik.gifofftopic.gif

Napisano

> poprawić jakość świecenia (pomalować wnętrze lamp na biało), ale

Lepiej na srebrno... jakoś wg. mnie więcej światła to odbija... a i same lampy robią się takie... "jaśniejsze"

Napisano

jak ktoś zna "hiszpańsko-brazylijski" to na brazylijskim ebay, można znaleźć takie cudeńka na przód :

http://produto.mercadolivre.com.br/MLB-1...stal-e-fume-_JM

lub na tył...:

http://produto.mercadolivre.com.br/MLB-143846934-lanterna-traseira-tuning-uno-fum-ate-2003-_JM

więc jak ktoś zna hiszpański, to myślę, że można by zrobić zamówienie międzykontynentalne zeby.GIF

Napisano

> jak ktoś zna "hiszpańsko-brazylijski" to na brazylijskim ebay, można znaleźć takie cudeńka na przód

Nie podpasuja do zadnej europejskiej wersji, moze poza Fiorino icon_rolleyes.gif.

Napisano

> Nie podpasuja do zadnej europejskiej wersji, moze poza Fiorino .

A czemuż to?

Napisano

> A czemuż to?

6264970001_large.jpg

Bo są inne lampy przednie smile.gif

Napisano

Jak chcesz żeby było oryginalnie szukaj lamp albo kloszy od UT

Napisano

> Jak chcesz żeby było oryginalnie szukaj lamp albo kloszy od UT

Ja znalazłem na włoskim ebayú, ale cena 50€ za sztukę mnie lekko przeraziła oO

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.