Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

xenony w NB...

Featured Replies

Napisano

a wiec tak eletrycznie bez wiekszych problemów... jedyna zmiana jaka trzeba dokonac to 2 masa,mostek w lampie lub nowy pin w kostce... bez tego zabiegu brak migniecia swiateł drogowych "tradycyjnych" .. to tak informacyjnie dla tych co pytaja czy sie da....

teraz poszukiwania zderzaka i reszty do spryskiwaczy... jak ktos chce zrobie manual xenon, szyb el.tył i podłokietnik... zlosnik.gif

p.s opti dawaj kabelki... biglaugh.gif

Napisano

> jak ktos chce zrobie manual xenon

ehh, nie mogłeś wcześniej tego zrobić? może bym się przełamał i zgodnie z powiedzeniem

było bum będzie tjun, cieszyłbym się z nowych ślipków crazy.gif

trochę naszukałem się lamp i zderzaków, ale nie miałem jakoś śmiałości pójść za ciosem zlosnik.gif

co do manuala, to nawet nie pytaj tylko rób, im więcej manuali tym lepiej smile.gif

Napisano

> a wiec tak eletrycznie bez wiekszych problemów... jedyna zmiana jaka trzeba dokonac to 2

> masa,mostek w lampie lub nowy pin w kostce... bez tego zabiegu brak migniecia swiateł

> drogowych "tradycyjnych" .. to tak informacyjnie dla tych co pytaja czy sie da....

> teraz poszukiwania zderzaka i reszty do spryskiwaczy... jak ktos chce zrobie manual xenon, szyb

> el.tył i podłokietnik...

> p.s opti dawaj kabelki...

a jak z poziomowaniem?

Napisano
  • Autor

> a jak z poziomowaniem?

jak znajde w dobrych kosztach czujniki to tez sie zrobi... ok.gif

test lampy robia

Napisano

> teraz poszukiwania zderzaka i reszty do spryskiwaczy... jak ktos chce zrobie manual xenon, szyb

szyby elektryczne tył poproszę skromny.gif

Napisano

> szyby elektryczne tył poproszę

ja tez poprosze... bo koniec GW sie zbliza wink.gif

Napisano
  • Autor

zobaczymy jak pogoda pozwoli i opti da panel 4x biglaugh.gif to w sobote biore sie za wymiane...

Napisano
  • Autor

tylko musisz naj sprawdzic czy masz inst w "progach".... jesli nie to wieksza zabawa... oslabiony.gif ja sprawdzałem i mam... biglaugh.gif

Napisano

> tylko musisz naj sprawdzic czy masz inst w "progach".... jesli nie to wieksza zabawa... ja

> sprawdzałem i mam...

a możesz krótko napisać jak sprawdzić i w którym miejscu?

Napisano
  • Autor

> a możesz krótko napisać jak sprawdzić i w którym miejscu?

masz elerna do bravo? teraz jestem w pracy i nie ma płytki przy sobie .... wypnij kostke w tylnych dziwach sprawdz liczbe i numerki zajetych pinów... potem podam które numerki sa od szyb...jesli beda zajete piny 19 ,9, 6, 5, 10, 16 to wygrałes biglaugh.gif

Napisano

> masz elerna do bravo? teraz jestem w pracy i nie ma płytki przy sobie .... wypnij kostke w tylnych

> dziwach sprawdz liczbe i numerki zajetych pinów... potem podam które numerki sa od

> szyb...jesli beda zajete piny 19 ,9, 6, 5, 10, 16 to wygrałes

aha...

elerna mam... zlosnik.gif

ale ostatnio sprawdzałem ilość kabelków idących z drzwi do progów (za gumową osłoną między dzrzwiami i karoserią) i wydaje mi się, że było tam z 6 kableków, jak nie więcej, bo się zastawiałem po co tak dużo (głosnik i centralny chyba aż tyle nie potrzebują?...)

ale dla pewności jeszcze posprawdzam...

Napisano
  • Autor

wydaje mi się, że było tam z 6 kableków, jak nie więcej, bo się

2x centralny 2xglosnik i 2x moga byc do podswietlenia klamek,które masz albo nie...

Napisano

> wydaje mi się, że było tam z 6 kableków, jak nie więcej, bo się

> 2x centralny 2xglosnik i 2x moga byc do podswietlenia klamek,które masz albo nie...

nie mam podświetlenia...

czyli trzeba sprawdzić....

Napisano
  • Autor

> czyli trzeba sprawdzić....

no ciekawe... jak nie bedzie trzeba uzupełnic... wiecej roboty,ale do ogarniecia... ok.gif

Napisano

> no ciekawe... jak nie bedzie trzeba podokładac... wiecej roboty,ale do ogarniecia...

uuuu to wtedy nie chce mi się grzebać zlosnik.gif

Napisano

A składane lusterka kolega ma hmm.gif czy już zrobił hmm.gifhmm.gif

Co do Xenonów to co podpiołeś - jest tam sygnał predkości i info o pozycjonowaniu po CAN-e ? Czy na razie dałeś se na luz i na jednej wysokości pracują confused.gif

Napisano

> A składane lusterka kolega ma czy już zrobił

ja robilem biglaugh.gif i pewna osoba tez w NC robila ok.gif

Napisano

> ja robilem i pewna osoba tez w NC robila

Co trzeba wymienić.... klawisze i lusterka hmm.gif

Napisano

> Co trzeba wymienić.... klawisze i lusterka

klawisze , lusterka, wiązki w drzwiach

Napisano

> Co trzeba wymienić.... klawisze i lusterka

jak juz durex pisal, panel sterowania lusterkami na opcje skladania, wiazki w drzwiach no i oczywiscie lustra.. tyle w przypadku NB, moze sie zdarzyc ze trzeba bedzie prawe lustro laczyc z lewym gdy nie ma fabrycznego polacznia na wiazkach, tak tez bywalo.. identycznie jest w przypadku NC

jesli nie chcesz wymieniac wiazek w drzwiach to zawsze mozna recznie ciagac kable do sterowania skladaniem luster, ja wolalem miec fabrycznie zrobione, wiec polozylem nowe wiazki, u mnie koniecznosci laczenia lewego lustra z prawym nie bylo, wlosi polozyli to juz w instalacji

Napisano

> jak juz durex pisal, panel sterowania

No to fajnie.... zabiore sie za to jak skończę z navigacją i anteną triplex ....

A tak na marginesie ktoś z kolegów już montował oryginalne navi do Bravo?

Napisano

> A tak na marginesie ktoś z kolegów już montował oryginalne navi do Bravo?

karol montowa CN+, ja czekam dostepnosc Instant Nav i bede kladl ok.gif

Napisano

> no ciekawe... jak nie bedzie trzeba uzupełnic... wiecej roboty,ale do ogarniecia...

no to mam 6 kabelków....ciekawe od czego są te 2 ekstra grinser006.gif ale jak znam zycie to na pewno nie od szyb zlosnik.gif bo ja nigdy nie mam extra bonusów, które bym chciał mieć zlosnik.gif

283786715-IMAG0408.jpg

post-21134-14352508162934_thumb.jpg

Napisano

Instant Nav

Ostatnio widziałem na ebayu z tydzień temu do Bravo całą NAVigację za coś koło 500 euro ....drogo..... sick.gif zresztą od tego samego włocha ( włoszki ) kupiłem do Cromy smile.gif

Napisano

> no to mam 6 kabelków....ciekawe od czego są te 2 ekstra ale jak znam zycie to na pewno nie od

> szyb bo ja nigdy nie mam extra bonusów, które bym chciał mieć

jesli dobrze zrozumiałem schemat to ....nic z tego nie będzie sick.gif

Napisano

> Instant Nav

> Ostatnio widziałem na ebayu z tydzień temu do Bravo całą NAVigację za coś koło 500 euro

ile wyplaciles za CN+?

Napisano

> ile wyplaciles za CN+?

Ja dogadałem sie poza ebayem za nieco ponad trzysta euro wraz z przesyłka - cena wyjściowa była ponad czterysta wink.gif. gość faktycznie rzetelny i jak widze ma dużo tego tałatajstwa...

dokładnie ten

Napisano
  • Autor

> Co do Xenonów to co podpiołeś - jest tam sygnał predkości i info o pozycjonowaniu po CAN-e ? Czy

> na razie dałeś se na luz i na jednej wysokości pracują

wsio jest,tak jak w stilo w rocznikach do 04... can ,test robia lampki, brak tylko czujnikow...

Napisano
  • Autor

jeszcze nie... mam auto od miesiaca hehe...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.