Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Witamy się...

Featured Replies

Napisano

... trochę to trwało, parę samochodów obejrzałem i kupiłem. Zostałem kolejną francą grinser006.gif

Pacjent to Scenic 1.6 od dziadka z Niemiec (no poważnie, właściciel był z rocznika '39). Trafił się egzemplarz który nie był tani, ale z potwierdzoną książką, przebiegiem i w idealnym stanie. Wczoraj z ust diagnosty usłyszałem największy komplement "to auto chyba w garażu tylko stało" zlosnik.gif

Liczę że obędzie się bez porad technicznych 20.GIF

Napisano

Bez fotek się nie liczy wpysk.gif

Witam zlosnik.gif

Napisano

Miłego użytkowania waytogo.gif wielu tysięcy bez awaryjnych kilometrów waytogo.gif

Powitać 20.GIF20.GIF20.GIF

Napisano

Szerokiej drogi i bezawaryjnej jazdy.

Ale napisz jaki rocznik i zapodaj foty.

Napisano

No no, dziadek rocznik 39 ! Początku wojny zapewne nie kojarzy, ale koniec zapewne mógł już mu utkwić w pamięci zeby.GIF I pewnie dlatego kupił francuskie auto, w ramach rekompensaty za okupacje Francji zeby.GIF

Prawda, one wszystkie są od dziadków i innych dziwaków którzy auta kupują by im w garażu stały i nimi nie jeżdżą...

Ale z rachunku prawdopodobieństwa wynika, że jednak jakaś szansa na trafienie auta od prawdziwego niemieckiego dziadka jednak jest. A skoro kupiłeś, sprawdziłeś że cacy i wszystko gra to tylko pogratulować nabytku wink.gif

Niech ci dobrze służy i Pozdro zeby.GIF

Napisano
  • Autor

Nie bardzo rozumiem o co się Wam rozchodzi z tym dziadkiem grinser006.gif

nie jest to informacja od handlarza tylko z papierów, więc prawdziwa grinser006.gif

No co ja na to poradzę że trafiłem auto od dziadka wpysk.gif

Napisano

> Nie bardzo rozumiem o co się Wam rozchodzi z tym dziadkiem

> nie jest to informacja od handlarza tylko z papierów, więc prawdziwa

> No co ja na to poradzę że trafiłem auto od dziadka

Bo dziadek mógł kupić, a wnuczek mógł rozbijać autko i zajeżdżać silnik ;-) 893goodvibes.gif

Napisano

> Nie bardzo rozumiem o co się Wam rozchodzi z tym dziadkiem

> nie jest to informacja od handlarza tylko z papierów, więc prawdziwa

> No co ja na to poradzę że trafiłem auto od dziadka

do rzeczy: który rok, wyposażeniae, fotki, cena:)

Napisano

> ... trochę to trwało, parę samochodów obejrzałem i kupiłem. Zostałem kolejną francą

> Pacjent to Scenic 1.6 od dziadka z Niemiec (no poważnie, właściciel był z rocznika '39). Trafił się

> egzemplarz który nie był tani, ale z potwierdzoną książką, przebiegiem i w idealnym stanie.

> Wczoraj z ust diagnosty usłyszałem największy komplement "to auto chyba w garażu tylko stało"

> Liczę że obędzie się bez porad technicznych

i ja sie na francuza skusiłem: o tu jest wątek jakby ktoś chciał zerkąc i moze (tylko życzliwie) skomentować...:)

http://autokacik.pl/showflat.php?Cat=0&Number=283840901&an=0&page=1#Post283840901

wydaje mi się, ze całkiem ładny:)

Napisano

> Bo dziadek mógł kupić, a wnuczek mógł rozbijać autko i zajeżdżać silnik ;-)

ciiiii.... niech ma od dziadka cool.gif a to ze wnuczek miał auto na dziadka bo taniej to nie warzne alien.gif

Napisano
  • Autor

> ciiiii.... niech ma od dziadka a to ze wnuczek miał auto na dziadka bo taniej to nie warzne

peszek, bo mam kontakt z jego wnuczką - dziaduniu już zmarł swieca.gif

Napisano
  • Autor

> Marysia pognana ??

Pognana, w sumie nie zdarzył mi się nigdy taki klient (a nie trzymam samochodów zbyt długo grinser006.gif). Rozmawiałem z nim miesiąc po sprzedaży i był zadowolony, więc i ja sie cieszyłem że docenił autko.

> Witamy w nowej rodzinie

A dziękować, zobaczymy jak długo zagoszczę zlosnik.gif

Napisano

> ... trochę to trwało, parę samochodów obejrzałem i kupiłem. Zostałem kolejną francą

A powitać, powitać.

Oczywiście tak jak każdy właściciel auta F numer do serwisu i pomocy drogowej zapisałeś sobie w telefonie i na katreczce w aucie grinser006.gifhehe.gifhehe.gifhehe.gifhehe.gifhehe.gif

żart grinser006.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.