Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gdzie wykupic pierwsze w życiu OC/AC

Featured Replies

Napisano

Muszę za kilka dni ubezpieczyć auto, może doradzicie w którym towarzystwie to zrobić?

Dodam że nie mam żadnych zniżek ani zwyżek zlosnik.gif

Wszelkie za i przeciw mile widziane.

Napisano

> Muszę za kilka dni ubezpieczyć auto, może doradzicie w którym towarzystwie to zrobić?

> Dodam że nie mam żadnych zniżek ani zwyżek

> Wszelkie za i przeciw mile widziane.

OC tam gdzie najtaniej. ja np mam w Compensie i za brave 1,6 place jak dobrze pamietem 340zł na rok ale mam max znizki zlosnik.gif

Napisano

> Muszę za kilka dni ubezpieczyć auto, może doradzicie w którym towarzystwie to zrobić?

A może przejdź się do kilku agentów ubezpieczeniowych? Oni mają w swojej ofercie wiele firm.

Napisano

Idź do agencji gdzie mają wszystkie TU. Pani zada kilka pytań i wybierze najlepszą ofertę, albo sam sobie wybierzesz w zależności od oczekiwań.

Napisano

nie ma reguły - idź do agenta ubezpieczeniowego, który ma wiele towarzystw ubezpieczeniowych i niech wybierze Ci najlepszą opcję. Proponuję - OC najtańsze (bo to nie dla ciebie jest), a AC w jakimś lepszym towarzystwie z telefonicznym zgłaszaniem szkód itp.

Jednego roku lepiej jest w jednym towarzystwie, w inny rok w innym, więc nie ma co przedłużać tylko trzeba co rok popytać smile.gif

Napisano

> OC tam gdzie najtaniej. ja np mam w Compensie i za brave 1,6 place jak dobrze pamietem 340zł na

> rok ale mam max znizki

Oj oj co tak u ciebie drogo ja za Mondeo 2,5 w Liberty zapłaciłem tydzień temy 345 zł za rok , pełne zniżki 60 %

Napisano

powyliczaj składki w różnych towarzystwach i wybierz najtańsze

sprawdź internetowe, np. w mbanku, Benefii, Axa itp.

Napisano

> a co myślicie o mini AC np tylko od kradzieży?

zależy od posiadanego auta...chodliwą markę wśrod złodziei być może warto tak ubezpieczyć, ale generalnie ryzyko dzwona z Twojej winy (skoro nie masz zniżek, sądzę, że nie miałeś auta) jest pewnie bardziej prawdopodobne niż ryzyko kradzieży zlosnik.gif

Napisano

> sprawdz w swoim banku. w moim przypadku wychodzi dość tanio... w ratach miesięcznych..

potwierdzam ok.gif

dzisiaj zawarłem umowę na siecento :mBank + HDI Asekuracja (OC40% +NNW) 217zl a u agenta HDI wyszlo 440zł

Spróbuj w swoim banku cool.gif

Napisano

Ja swoje pierwsze OC, za które muszę sam płacić zlosnik.gif wykupiłem w MTU, najtaniej z TU które obdzwoniłem.

Napisano

Moje pierwsze oc było także w MTU

także było najtaniej, choć i tak zapłaciłem jak za zborze prawie 900zł

tyle że 22 lata(+50%), i zero zniżek

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.