Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gaz do Grande Punto

Featured Replies

Napisano

Witam

Mam Grande z instalką Tartarini ( zakładane w ASO) z której jestem zadowolony i nie mam z nia żadnych problemów, auto uzytkowane na nauce jazdy

Wujek kupuje nowe Grande i chce załozyć gaz ale poza aso bo chce taniej...ceny są od 2300 - 3200

co polecacie..często słysze o Stag... hmm.gif

auto tez bedzie jeździło na nauce jazdy i niechciałbym by były z nim problemy.... angryfire.gifcena nie jest głównym kryterium bo jak mam zapłacić 2300zł a potem mieć problemy to wole zapłacić wiecej i mieć spokój

poszukuje dobrego zakładu okolice Bytomia...i okolic ( poleconoi mi narazie dwie firmy z katowic i obie montują Stag ) i nie jestem zainteresowany firmą w garażu z jednym pracownikiem pad.gif

Napisano

> Mam Grande z instalką Tartarini ( zakładane w ASO) z której jestem zadowolony i nie mam z nia

> żadnych problemów, auto uzytkowane na nauce jazdy

> Wujek kupuje nowe Grande i chce załozyć gaz ale poza aso bo chce taniej...ceny są od 2300 - 3200

> co polecacie..często słysze o Stag...

hmm.gif

To ile aso chce za instalację, że tak kombinuje?

wujek zjada spod siebie i tyłek podciera szkłem?

zakładając w aso ma gwarancję, poprawność montażu (wtórność) oraz bardzo dobre komponenty...

zakładając poza aso nie ma tego...

Szybkość zwrotu w aucie na nauce jazdy jest śmieszna, bo nierzadko takie auta robią po sto tysięcy kilometrów rocznie...

Napisano

koledze w ASO FIAT założyli do wielopunktu instalkę II generacji a na dodatek parownik podciśnieniowy co jest niezgodne z przepisami.

Napisano

> koledze w ASO FIAT założyli do wielopunktu instalkę II generacji a na dodatek parownik

> podciśnieniowy co jest niezgodne z przepisami.

jakimi przepisami?

Napisano

> koledze w ASO FIAT założyli do wielopunktu instalkę II generacji a na dodatek parownik

> podciśnieniowy co jest niezgodne z przepisami.

Ile lat temu ? Dali gwarancje ? Zglosil do FAPu ?

Napisano

Do mojego będę zakładał BRC w ASO za 3400zł. Lepiej zakładać w ASO.

Napisano

> Ile lat temu ? Dali gwarancje ? Zglosil do FAPu ?

Parę lat temu i gwarancję mu dali, bo przecież w ASO to zakładali, a nigdzie nie głosił, bo się na tym nie zna i nie wiedział ci mu wciśli.

Napisano

> Parę lat temu i gwarancję mu dali, bo przecież w ASO to zakładali, a nigdzie nie głosił, bo się na

> tym nie zna i nie wiedział ci mu wciśli.

jak założyli w aso i dali gwarancję to o czym piszesz?

Napisano

> jak założyli w aso i dali gwarancję to o czym piszesz?

że nie zgodnie z przepisami które mówią, że w instalacji II generacji musi być parownik elektronik a nie podciśnieniowy i, że takie coś założyli w ASO.

Napisano

W poprzedniej robocie jeździłem służbową Pandą 2004 1,1 MPI w której ASO od nowości zamontowało II gen. Najdziwiniejsze jest to ze w aucie nikt nigdy nie dłubał przez 4 lata a jeździło toto jak burza yikes.gif

Napisano

> Do mojego będę zakładał BRC w ASO za 3400zł. Lepiej zakładać w ASO.

lepiej nie lepiej, jak ktoś nie ma kontaktu z warsztatem, dodatkowo nie ma na kim polegać, jest zdany sam na siebie bez wiedzy motoryzacyjnej

patrz: polonistka z LO smile.gif

to niech jedzie do ASO wink.gif

ja zakładałem w znajomym warsztacie koo domu instalacje gazowe lpg warszawa wesola

sekwencja bigas - koszt dla zjadacza z ulicy do 3 tyś

polecam!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.