Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Aveo sedan '07 - filtr kabinowy - jak wymienić ???

Featured Replies

Napisano

Witam.

Pytanie jak w temacie (szczerze mówiąc jeszcze nie zaglądałem "w tej sprawie" pod maskę).

Jakoś do tej pory nie wpadłem na to, że go się wymienia. Ponieważ temat "wypłynął" w innym wątku, chciałbym prosić o wskazówki, gdzie on dokładnie jest i jak to najsprawniej zrobić (chcę się szybciutko uwinąć przed wyjazdem). Ktoś powiedział mi, że on jest tylko w autach z klimą, ale jakoś nie widzę związku.....ale może się mylę ?

Napisano

> Witam.

> Pytanie jak w temacie (szczerze mówiąc jeszcze nie zaglądałem "w tej sprawie" pod maskę).

> Jakoś do tej pory nie wpadłem na to, że go się wymienia. Ponieważ temat "wypłynął" w innym wątku,

> chciałbym prosić o wskazówki, gdzie on dokładnie jest i jak to najsprawniej zrobić (chcę się

> szybciutko uwinąć przed wyjazdem). Ktoś powiedział mi, że on jest tylko w autach z klimą, ale

> jakoś nie widzę związku.....ale może się mylę ?

a masz klime ?

Napisano

. Ktoś powiedział mi, że on jest tylko w autach z klimą, ale

> jakoś nie widzę związku.....ale może się mylę ?

I ten ktoś miał rację. Nie ma klimy - nie ma filtra.

Napisano

> a masz klime ?

No właśnie , jak nie masz klimy, to nie masz filtra.

No chyba że poprzedni właściciel , po drobnych przeróbkach zamontował go we własnym zakresie.

Napisano
  • Autor

> No właśnie , jak nie masz klimy, to nie masz filtra.

> No chyba że poprzedni właściciel , po drobnych przeróbkach zamontował go we własnym zakresie.

Nie podejrzewam, żeby zamontował, bo był dość skrupulatny i na pewno powiedziałby mi o tym. Poza tym po kupnie zrobiłem już jakieś 24 kkm, więc pewnie byłby już przypchany, a na nadmuch nie narzekam.

Dziękuję zatem kolegom za wyjaśnienia. 20.GIF

Niemniej jednak moglibyście mnie uświadomić w kilku słowach, ponieważ właśnie "obudził się" kolega, który klimę ma i też filtru nie wymieniał. Przewertował biedak całą instrukcję auta i nic tam nie znalazł 893goodvibes.gif

Napisano

w toyocie yaris rocznik 2008 wersja SOL klimatyzacja jest a filtra nie ma, trzeba sobie dokupici kosztował mnie 60zł, potem kupowałem zamienniki po 40 zł.

Napisano
  • Autor

> dziala

> Uploaded with ImageShack.us

OK. Na innym kompie poszło. Manual jest co prawda do montażu filtra, ale zakładam, że na jego podstawie można wykonać wymianę już istniejącego. Dziękuję wszystkim w imieniu kolegi. 20.GIF

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.