Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Smart forfour

Featured Replies

Napisano

Witam

Ma ktoś takie auto albo jezdził nim dłużej ??

jaka alternatywa na auto dla kobiety do miasta ?

Do tej pory obejrzałem całą mase Mercedesów A ( nie trafilem na godnego dłuższego oglądania )

Wymagania max 20.000 pln z zestawem startowym - (klima ,fajnie jak panoramadach , rocznik od 2000 w góre , moze byc automat .

Modele które są na tapecie to własnie smart, audi a2, A classa , Stilo

Pozdrawiam

Napisano

> Witam

> jaka alternatywa na auto dla kobiety do miasta ?

a może zapytałbyś się kobiety czym by chciała jeździć?

Napisano
  • Autor

> a może zapytałbyś się kobiety czym by chciała jeździć?

A może byś czytał ze zrozumieniem ?

"Modele które są na tapecie to własnie smart, audi a2, A classa , Stilo"

Pozdrawiam smile.gif

Ps. Twoj post nic nie wniósł

Napisano

> Modele które są na tapecie to własnie smart, audi a2, A classa , Stilo

Kup jej Pandę, w tej cenie będzie z klimą, dla kumatych szacun taki sam jak dla wyżej wymienionych propozycji a koszty niższe bez porównania grinser006.gif

Napisano

> Witam

> Ma ktoś takie auto albo jezdził nim dłużej ??

> jaka alternatywa na auto dla kobiety do miasta ?

> Do tej pory obejrzałem całą mase Mercedesów A ( nie trafilem na godnego dłuższego oglądania )

> Wymagania max 20.000 pln z zestawem startowym - (klima ,fajnie jak panoramadach , rocznik od 2000

> w góre , moze byc automat .

> Modele które są na tapecie to własnie smart, audi a2, A classa , Stilo

> Pozdrawiam

Opinia zasłyszana - Silniki w Smartach po 100kkm podobno wymagają remontu. Kolega żonie jakiś czas temu kupił i jeździ do dziś. Ogólnie to np. linke do otwierania drzwi musieliśmy dosztukować z linki od przerzutek do roweru rotfl.gif

Napisano

> Opinia zasłyszana - Silniki w Smartach po 100kkm podobno wymagają remontu. Kolega żonie jakiś czas

> temu kupił i jeździ do dziś. Ogólnie to np. linke do otwierania drzwi musieliśmy dosztukować z

> linki od przerzutek do roweru

ta opinia dotyczy chyba tych mniejszych hmm.gif

kolega z pracy ma takie 1,3 i to jest bardzo kulturalny motorek, tyle, że ta zautomatyzowana skrzynia to tragedia, jest powolna i czasami zmienia biegi w najmniej odpowiednim momencie.

Napisano

> Opinia zasłyszana - Silniki w Smartach po 100kkm podobno wymagają remontu. Kolega żonie jakiś czas

> temu kupił i jeździ do dziś. Ogólnie to np. linke do otwierania drzwi musieliśmy dosztukować z

> linki od przerzutek do roweru

nie ma to jak profesjonalny serwis rotfl.gif

Napisano

forfour to colt i idź w tym kierunku

Napisano

> A może byś czytał ze zrozumieniem ?

Quote:

Do tej pory
obejrzałem
...

mówisz?

Napisano

Przez 3 lata serwisowałem dwa takie autka. Generalnie zastrzeżeń nie ma. Jedno to dieselek był a drugie benzynka. Oba w manualu. Ogólnie moim zdaniem fajny samochodzik dla kobiety do miasta. Jakiś specjalnych awarii nie wychwyciłem. No może poza zacinającymi się zamkami od otwierania drzwi. Ale wystarczy od czasu do czasu psiknąć jakimś smarem i problemu nie ma.

Napisano

> nie ma to jak profesjonalny serwis

Ale skuteczny biglaugh.gif

> ta opinia dotyczy chyba tych mniejszych

> kolega z pracy ma takie 1,3 i to jest bardzo kulturalny motorek, tyle, że ta zautomatyzowana

> skrzynia to tragedia, jest powolna i czasami zmienia biegi w najmniej odpowiednim momencie.

Chyba tak. No fakt że skrzynia poooowolna jest old.gif

Napisano

> forfour to colt i idź w tym kierunku

Tak nie do samego końca...A z tych wszystkich autek, to chyba najlepiej kierować się na Stilo, chociaż takie najbardziej "bezbarwne" jest - reszta to raczej mało popularne lub kłopotliwe w ewentualnych naprawach.

Napisano

> Tak nie do samego końca...A z tych wszystkich autek, to chyba najlepiej kierować się na Stilo,

A przypadkiem Stilo nie jest wyraźnie większe od pozostałych? Bo jakoś mi mniej pasuje do tego zestawienia....

Napisano

> A przypadkiem Stilo nie jest wyraźnie większe od pozostałych? Bo jakoś mi mniej pasuje do tego

> zestawienia....

Jakby trochę jest, nawet trochę więcej wersji nadwoziowych jest, no jest z czego wybrać - i autora interesuje.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.