Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gratulujemy

Featured Replies

Napisano

300.000 luda weszło do bagażnika??

Napisano

> 300.000 luda weszło do bagażnika??

nie, to specjalny model z nawigacją, alufelgami, skórzaną tapicerką oraz ogrzewaniem tylnej szyby za 300.000zł ok.gifzlosnik.gif

Napisano

> Koszmarne auto...

kwestia gustu

w chorej cenie.

polemizowałbym. Auto tansze od Pandy a większe. Czy to taka chora cena? niewiem.gif

Napisano
  • Autor

> kwestia gustu

> w chorej cenie.

> polemizowałbym. Auto tansze od Pandy a większe. Czy to taka chora cena?

no chora bo to Dacia, a nie VW/Honda/Toyota

Napisano

> Koszmarne auto... w chorej cenie.

Piszesz to jako kierowca/posiadacz Pandy ?

Napisano

> Piszesz to jako kierowca/posiadacz Pandy ?

A jakie ma to znaczenie czego jest posiadaczem ?

Napisano

> A jakie ma to znaczenie czego jest posiadaczem ?

W sumie bez znaczenia, część osób poprzez zaślepienie swoją marką inne uznaje za barachło. Nie piszę, że w tym przypadku jest tak, tylko macam grunt zlosnik.gif

Napisano

> W sumie bez znaczenia, część osób poprzez zaślepienie swoją marką inne uznaje za barachło. Nie

> piszę, że w tym przypadku jest tak, tylko macam grunt

Jasne ok.gifzlosnik.gif

Napisano

> W sumie bez znaczenia, część osób poprzez zaślepienie swoją marką inne uznaje za barachło. Nie

> piszę, że w tym przypadku jest tak, tylko macam grunt

W sumie to mozna im zazdrościć że potrafili zainteresować jakiś cywilizowany koncern samochodowy swoimi popierdułkami ok.gif

My niestety nie no.gifpalacz.gif

Napisano

> W sumie to mozna im zazdrościć że potrafili zainteresować jakiś cywilizowany koncern samochodowy

> swoimi popierdułkami

postawili krok milowy w swoim wizerunku od tamtej pory ok.gif

choć inni nadal twierdzą że to koszmarna 1300 hehe.gif

Napisano

> Tyle ludzi musi pchać jeden kompakt??? Z ołowiu go zbudowali????

jak maja pchać jak mają ręce w górze facepalm.gif

Napisano

> Koszmarne auto... w chorej cenie.

Produkujemy pod własną marką lepsze?

Napisano
  • Autor

> Tyle ludzi musi pchać jeden kompakt??? Z ołowiu go zbudowali????

nawiązując do twojej wypowiedzi claps.gif - link pad.gif

Napisano

> Produkujemy pod własną marką lepsze?

A co to ma do rzeczy? Mam chwalić każden szrot bo my nie produkujemy podobnego? Podnieś czoło Kolego. To nie wstyd.

Jest wiele państw na świecie, które nie produkują i nie mają kompleksów.

A takie Czechy mają Skodę a nie mają za to dostępu do morza.. 270635636-JUMP2.gifZamieniłbyś morze za Skode? Ja nie...

Napisano
  • Autor

> A co to ma do rzeczy? Mam chwalić każden szrot bo my nie produkujemy podobnego?

wiec napisz konkretnie czemu szrot bo jak na razie to nie podałeś ani jednego sensownego argumentu sciana.gif

Napisano

> A Ty zagazowanym Lacetti...

Zazdrościsz hehe.gif kulasz sie samochodopodobnym wypierdkiem a nabijasz sie z sandero ,ktora cenowo kladzie na lopaty twojego wypierdka...

Napisano

> wiec napisz konkretnie czemu szrot bo jak na razie to nie podałeś ani jednego sensownego argumentu

Przepłacił za pande i sie denerwuje hehe.gif

Napisano

> A takie Czechy mają Skodę a nie mają za to dostępu do morza.. Zamieniłbyś morze za Skode? Ja

> nie...

Nad Bałtykiem byłem raz i nie chcę więcej, Skodę użytkuję drugą w swoim życiu i nie mówię, że ostatnią.

Więc wolę skodę niż brudną, zimną kałużę.

Napisano
  • Autor

> Przepłacił za pande i sie denerwuje

no jest to konkretny powód ok.gifhehe.gif

Napisano

Ale "ekipa" na mnie wsiadła... No nie mogę.

I to za co? Że nazwałem ten samochód koszmarnym....

Żegnam ozięble, poczciwcy...

Napisano

> W sumie to mozna im zazdrościć że potrafili zainteresować jakiś cywilizowany koncern samochodowy

> swoimi popierdułkami

Ooojjj, nie nieeeee.

100% know-how dało reno. Od A do Z.

Daczja dała tylko murzynów którzy to skręcają i naklepkę, uzasadniającą że reno może kosztować cennikowo o 30% taniej - jest taniej, bo to nie ekskluzywne reno, tylko parchata daczja.

Zresztą ze skodą jest podobnie, tyle że Czesi mieli NIECO lepszą renomę, no i KIEDYŚ własny know-how (Daczja w sumie w większości była zawsze licencyjnym reno).

Napisano

> polemizowałbym. Auto tansze od Pandy a większe. Czy to taka chora cena?

Pamiętaj:

Za darmo to też za drogo

Napisano

> koszmarne bo Dacia?

Gdyby z daczki zdjąć te otwieracze do kapsli, to pierdząco kolega by toto łyknął, a tak...

Sam rozumisz - co to za rispekt na dzielni:

- Hej-joł, czym się kulasz, broł?

- Daczją

I wszystkie laski stygną i schną...

Napisano

> Produkujemy pod własną marką lepsze?

moze nie 270751858-jezyk.gif ale

w Pl jest produkowa piecsetka ktora skladana jest przez polakow odniosla swiatowy sukces kupe nagrod itp drugim taki mautem jest panda trzecim byla by napewno kolejna generacja pandy gdyby byla robiona w polsce frown.gif

Napisano
  • Autor

> Ale "ekipa" na mnie wsiadła... No nie mogę.

> I to za co? Że nazwałem ten samochód koszmarnym....

> Żegnam ozięble, poczciwcy...

facepalm.gif

Napisano

> moze nie ale

> w Pl jest produkowa piecsetka ktora skladana jest przez polakow odniosla swiatowy sukces kupe

> nagrod itp drugim taki mautem jest panda trzecim byla by napewno kolejna generacja pandy

> gdyby byla robiona w polsce

tylko uwierz w jedno-NIKOGO to nie interesuje i NIKT na swiecie nie wie,ze jest skladany w polsce.

natomiast dacia-wiadomo,rumunia.

Napisano

> A co to ma do rzeczy? Mam chwalić każden szrot bo my nie produkujemy podobnego? Podnieś czoło

> Kolego. To nie wstyd.

> Jest wiele państw na świecie, które nie produkują i nie mają kompleksów.

> A takie Czechy mają Skodę a nie mają za to dostępu do morza.. Zamieniłbyś morze za Skode? Ja

> nie...

Czechy niczego nie mają,tak jak Rumunia... To są tak samo ich auta jak Fiaty z Tych czy Ople z Gliwic- polskie.A uwzględniając stopień lokalizacji produkcji nawet mniej.A Skody i Dacii nie kupuje nikt dlatego że są produkowane w Czechach czy Rumunii tylko dlatego że oferują odpowiedni stosunek ceny do jakości,zwłaszcza jak na "prawie" VW i "prawie" Renault.

Napisano

> moze nie ale

> w Pl jest produkowa piecsetka ktora skladana jest przez polakow odniosla swiatowy sukces kupe

> nagrod itp drugim taki mautem jest panda trzecim byla by napewno kolejna generacja pandy

> gdyby byla robiona w polsce

Panda to poracha po całości, stary Matiz jest o niebo wygodniejszy niż ta puszka.

Napisano

> koszmarne bo Dacia?

Gdyby z daczki zdjąć te otwieracze do kapsli, to pierdząco kolega by toto łyknął, a tak...

Sam rozumisz - co to za rispekt na dzielni:

- Hej-joł, czym się kulasz, broł?

- Daczją

I wszystkie laski stygną i schną...

No przecież jest Renault Sandero zlosnik.gif

jakiś tekst

Napisano

> Gdyby z daczki zdjąć te otwieracze do kapsli, to pierdząco kolega by toto łyknął, a tak...

> Sam rozumisz - co to za rispekt na dzielni:

> - Hej-joł, czym się kulasz, broł?

> - Daczją

> I wszystkie laski stygną i schną...

> No przecież jest Renault Sandero

> jakiś tekst

logan też ładniejszy pod znaczniem reno

renault-logan-01.jpg

Napisano

> logan też ładniejszy pod znaczniem reno

Widziałem kiedyś na rosyjskich tablicach, u nich to chyba sprzedają jako Renault właśnie. Cóż, grill można przełożyć i cieszyć się renówką hehe.gif

Napisano

> no chora bo to Dacia, a nie VW/Honda/Toyota

Na rynku rosyjskim występuje pod znaczkiem "Reno". A więc już całkiem blisko do wymienionych przez Ciebie marek ok.gif

Napisano

> Ooojjj, nie nieeeee.

> 100% know-how dało reno. Od A do Z.

> Daczja dała tylko murzynów którzy to skręcają i naklepkę, uzasadniającą że reno może kosztować

> cennikowo o 30% taniej - jest taniej, bo to nie ekskluzywne reno, tylko parchata daczja.

> Zresztą ze skodą jest podobnie, tyle że Czesi mieli NIECO lepszą renomę, no i KIEDYŚ własny

> know-how (Daczja w sumie w większości była zawsze licencyjnym reno).

Szkoda że nasi nie potrafili zainteresować jakąś europejską firmę motoryzacyją nawet tanią siłą roboczą no.gif

Napisano

> Na rynku rosyjskim występuje pod znaczkiem "Reno". A więc już całkiem blisko do wymienionych przez

> Ciebie marek

Nie zapominajmy o tym :

nissan-aprio-00.jpg

Napisano

> Szkoda że nasi nie potrafili zainteresować jakąś europejską firmę motoryzacyją nawet tanią siłą

> roboczą

Nooo ale za to:

1. Mamy wspaniałe związki zawodowe

2. Oraz nie "sprzedaliśmy za bezcen obcym mocarstwom naszych klejnotów rodowych".

Napisano
  • Autor

> Nooo ale za to:

> 1. Mamy wspaniałe związki zawodowe

> 2. Oraz nie "sprzedaliśmy za bezcen obcym mocarstwom naszych klejnotów rodowych".

hehe.gif

Napisano

> Nooo ale za to:

> 2. Oraz nie "sprzedaliśmy za bezcen obcym mocarstwom naszych klejnotów rodowych".

Zgadza się ok.giffacepalm.gif

Napisano

> Nooo ale za to:

Dlatego państwowy FSM wciąż produkuje 126p i dlatego tenże w ubiegłym roku nie klepnął dwa razy więcej aut niż Dacia. Jak się patrzy na zagadnienie tylko przez pryzmat pożałowania godnego,ale za to stołecznego FSO to się potem do takich zabawnych konkluzji jak powyższa dochodzi.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.