Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Do wszystkich oglądaczy

Featured Replies

Napisano

Mimo, iż nie jestem tutaj zbyt długo, to już zaczyna mnie irytować fakt, iż co trzeci wątek jest "do oglądaczy".

Jeżeli macie podwieszony "wątek oponiarski", to dlaczego sobie tego nie podwiesicie i tam nie wrzucacie swoich "wątpliwości"?

Samą szczytną ideę takiego przedsięwzięcia łaskawie pominę, bo na tej zasadzie mogę wrzucać zdjęcia panienek z Fotka.pl i pytać czy się nadają na żonę.

I tu i tu, żeby się przekonać musisz sie przejechać i wejść pod spód.

Dziękuję.

Napisano

> ...wejść pod spód.

slinka.gif

Napisano

> Dziękuję.

No, no...mamy rozmach zlosnik.gif 4 posty, 2 miesiące na forum i już się denerwujemy zlosnik.gif. Prawy górny róg, znaczek krzyżyka - wciśnięcie uchroni Cię przed nerwicą ok.gif

Napisano

> znaczek krzyżyka - wciśnięcie uchroni Cię przed nerwicą

ponadto warto zaznaczyć, że krzyżyk trudno w tym kraju usunąć, więc będzie on tam w każdej chwili zeby.GIF

Napisano

> Mimo, iż nie jestem tutaj zbyt długo, to już zaczyna mnie irytować fakt, iż co trzeci wątek jest

> "do oglądaczy".

> Jeżeli macie podwieszony "wątek oponiarski", to dlaczego sobie tego nie podwiesicie i tam nie

> wrzucacie swoich "wątpliwości"?

> Samą szczytną ideę takiego przedsięwzięcia łaskawie pominę, bo na tej zasadzie mogę wrzucać zdjęcia

> panienek z Fotka.pl i pytać czy się nadają na żonę.

> I tu i tu, żeby się przekonać musisz sie przejechać i wejść pod spód.

> Dziękuję.

Tym sposobem powinniśmy podwieszać tematy, o cenach benzyny, chamstwie na drodze, jaki samochód kupić, jakie papiery mieć do sprowadzenia, wątek o premierach motoryzacyjnych, fesliftingach samochodów, obowiązkowych światłach i absurdach drogowych, itp. tiede.

Jesteś na motokąciku i dopóki porusza się tematy motoryzacyjne jest wszystko w porządku.

Nie rozumiem co Ci ciąży z tymi oglądaczami.

Napisano
  • Autor

> Tym sposobem powinniśmy podwieszać tematy, o cenach benzyny, chamstwie na drodze, jaki samochód

> kupić, jakie papiery mieć do sprowadzenia, wątek o premierach motoryzacyjnych, fesliftingach

> samochodów, obowiązkowych światłach i absurdach drogowych, itp. tiede.

> Jesteś na motokąciku i dopóki porusza się tematy motoryzacyjne jest wszystko w porządku.

> Nie rozumiem co Ci ciąży z tymi oglądaczami.

nie no, o nic mi nie ciąży. Tylko widocznie nie rozumiem jeszcze zasad tu panujących. Bo skoro jest wątek do opon, to dlaczego nie ma do innych tematów typu bumerang?

Albo inaczej - w jakim celu jest wątek oponiarski skoro "jesteśmy na motokąciku"? Przecież opony to tez temat motoryzacyjny.

Napisano

> nie no, o nic mi nie ciąży. Tylko widocznie nie rozumiem jeszcze zasad tu panujących. Bo skoro jest

> wątek do opon, to dlaczego nie ma do innych tematów typu bumerang?

> Albo inaczej - w jakim celu jest wątek oponiarski skoro "jesteśmy na motokąciku"? Przecież opony to

> tez temat motoryzacyjny.

No dlatego juz Ci kolega napisal, ze jak Ci sie nie podoba to logout zlosnik.gif

Jest tyle roznych for do wyboru, ze na pewno znjadziesz cos dla siebie ok.gif

Napisano

Ja proponuje zebyś założył sobie swoje własne forum bedziesz sobie pisał tematy podwieszał i dalej pisał. hehe.gif Bo coś mi sie wydaje ze jeśli dalej bedziesz na tym forum i nie zastosujesz sie do porady kolegi pare postów wyżej to niestety stanie sie to o czym pisał...

Napisano

> Ja proponuje zebyś założył sobie swoje własne forum bedziesz sobie pisał tematy podwieszał i dalej

> pisał. Bo coś mi sie wydaje ze jeśli dalej bedziesz na tym forum i nie zastosujesz sie do

> porady kolegi pare postów wyżej to niestety stanie sie to o czym pisał...

Chceszpobić rekord? 4 post i już straszy... hehe.gif

Napisano

ciesz sie ze jeszcze nie masz dostepu do hp, by bys panie juz na zawal zszedl hehe.gif

p.s. wrzuc na luz, to tylko internet ok.gif

Napisano

> nie no, o nic mi nie ciąży. Tylko widocznie nie rozumiem jeszcze zasad tu panujących. Bo skoro jest

> wątek do opon, to dlaczego nie ma do innych tematów typu bumerang?

> Albo inaczej - w jakim celu jest wątek oponiarski skoro "jesteśmy na motokąciku"? Przecież opony to

> tez temat motoryzacyjny.

Wątek oponiarski jest po to, żeby każdy się nie pytał 3 razy w miesiącu czy np. Dębica Passio jest do niczego czy jednak jest super oponą. Bo jak raz ktoś poruszył taki temat, to można go odszukać i nie zakłądać kolejnego.

Wątki do oglądaczy są prośbą do innych "kącikowiczów" o ocenę auta nawet na podstawie zdjęć, bo jedna osoba może nie zauważyć tego czego inna znajdzie bez problemu. Czesto występuje efekt zauroczenia zlosnik.gif a pomocna dłoń AK zawsze sprowadzi błądzącego na ziemię zakrecony.gif

Nie neguję, że podwieszenie tematu w stylu "Do oglądaczy" nie było by dobrym rozwiązaniem, ale wylewanie żalu zamiast zaproponowania takiego wniosku i okazywanie frustracji na tym forum nie jest dobrym pomysłem.

Napisano

> Chceszpobić rekord? 4 post i już straszy...

Ju jeden pobiem grinser006.gif hehe

Napisano

> ... Prawy górny róg,

> znaczek krzyżyka - wciśnięcie uchroni Cię przed nerwicą

Chyba, że ma Ubuntu 10.04 tam przenieśli go na lewo zlosnik.gif

Do AlbinR: a może by tak wszystkie dyskusje prowadzić w jednym wątku - było by ciekawie zlosnik2.gif

Napisano

> Chyba, że ma Ubuntu 10.04

jak ma to możliwe, że mu nie działa - w linuchu zawsze coś nie działa 270751858-jezyk.gif

Napisano

> No dlatego juz Ci kolega napisal, ze jak Ci sie nie podoba to logout

> Jest tyle roznych for do wyboru, ze na pewno znjadziesz cos dla siebie

Nie uważasz, że przesadzasz? Gdzie ta słynna polska tolerancja dla innych poglądów? Gość rzucił pomysł co do działania forum a większość (i Ty także) sugerujecie "wypierniczanie hehe.gif" z forum zlosnik.gif.

Napisano

> ciesz sie ze jeszcze nie masz dostepu do hp, by bys panie juz na zawal zszedl

> p.s. wrzuc na luz, to tylko internet

Przeca tam już wsio BYŁO hehe.gif

Napisano

Wszystkie opony Dębica polecane som dla tjunerów, bo piszczą nawet na III biegu hahaha.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.