Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lancia Ypsylon

Featured Replies

Napisano

witajcie

czy to jest ta sama płyta podłogowa co punto I i ta sama niskiej jakości blacha? Jak te auta wypadają pod względem blachy. Chodzi mi o auta z końca ubiegłego wieku. Z góry dziękuje za opinie.

Napisano

> witajcie

> czy to jest ta sama płyta podłogowa co punto I i ta sama niskiej jakości blacha? Jak te auta

> wypadają pod względem blachy. Chodzi mi o auta z końca ubiegłego wieku. Z góry dziękuje za

> opinie.

Moja jest z 1996 roku i nie nosi na sobie żadnych oznak korozji .

Napisano
  • Autor

> Niestety to samo.

dziękuje w takim razie już się wyleczyłem z tego auta.

Napisano

> dziękuje w takim razie już się wyleczyłem z tego auta.

A to wielka szkoda 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

> A to wielka szkoda

nie lubię rudej, mam taką fobię próbowałem to już leczyć ale jakoś nie wychodzi crazy.gif

Napisano

Tyle że te auto nie rdzewieje.... Posiadam je od 2 lat.

Napisano
  • Autor

> Tyle że te auto nie rdzewieje.... Posiadam je od 2 lat.

dzięki za namiary forum, poczytam i zobaczę co i jak. Sam nie oglądałem jeszcze dogłębnie karoserii tego auta. Czy w progach są jakieś otwory rewizyjne takie chociaż 1cm x 1cm żeby można było wcisnąć głowicę endoskopu?

Napisano

> dziękuje w takim razie już się wyleczyłem z tego auta.

Od kiedy blacha w punto rdzewieje, aby mówić o masowym problemie? W powypadkowych to w każdym będzie...

Napisano

> Od kiedy blacha w punto rdzewieje, aby mówić o masowym problemie? W powypadkowych to w każdym

> będzie...

podłoga panie, podłoga palacz.gif

Napisano
  • Autor

> Od kiedy blacha w punto rdzewieje, aby mówić o masowym problemie? W powypadkowych to w każdym

> będzie...

w każdym egzemplarzu praktycznie koroduje, karoseria też, ale zaczyna się od środka. Jest to masowy problem.

Napisano

> w każdym egzemplarzu praktycznie koroduje, karoseria też, ale zaczyna się od środka. Jest to masowy

> problem.

przesadzasz i już Ci to na punto pisałem, zaniedbane auto każdej marki skoroduje.

Polskie warunki są ciężkie dla zabezpieczeń antykor, a zdanie się na producenta i ufanie w 10letniego ''baranka'' to kpina.

Napisano

> przesadzasz i już Ci to na punto pisałem, zaniedbane auto każdej marki skoroduje.

> Polskie warunki są ciężkie dla zabezpieczeń antykor, a zdanie się na producenta i ufanie w

> 10letniego ''baranka'' to kpina.

passat B4 13 lat poł miliona przebiegu i podłogi nic nie bierze palacz.gif

niestety pomimo ze jestem miłośnikiem włoszczyzny musze przyznac ze podłoga we fiatach jest tragicznie zabezpieczona pod tym wzgledem

Napisano

> passat B4 13 lat poł miliona przebiegu i podłogi nic nie bierze

> niestety pomimo ze jestem miłośnikiem włoszczyzny musze przyznac ze podłoga we fiatach jest

> tragicznie zabezpieczona pod tym wzgledem

Zgadza się.

Napisano

> niestety pomimo ze jestem miłośnikiem włoszczyzny musze przyznac ze podłoga we fiatach jest

akurat w uno to chyba najlepiej zabezpieczony element zlosnik.gif

bynajmniej w moim zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

niestety, mam jeszcze caddy 99rok i miałem golfa II 91rok i takich jazd z blachą nigdy nie było. Wpadają do mnie ludzie na zabezpieczenie podłogi i jak im pokazuje co mają pod autami to się za głowę łapią.

Napisano

> niestety, mam jeszcze caddy 99rok i miałem golfa II 91rok i takich jazd z blachą nigdy nie było.

> Wpadają do mnie ludzie na zabezpieczenie podłogi i jak im pokazuje co mają pod autami to się

> za głowę łapią.

Czasami nawet 156 z pierwszych lat produkcji strach jest na podnośniku podnosić, żeby się progi nie pozapadały.

Napisano
  • Autor

> Czasami nawet 156 z pierwszych lat produkcji strach jest na podnośniku podnosić, żeby się progi nie

> pozapadały.

no właśnie, a 147 niby podobne auto a już takich problemów nie ma, miałem ostatnie takie na podnośniku i zachwycałem się podłogą w tym aucie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.